Vcera rano jsem sedl do sve Octavie 1.9TDi, nastartoval a po asi 3-4s to samo zhaslo. Pak pri dalsich opetovnych startech to vypada, ze chce chytnout, ale pri uvolneni kllicku se nic nedeje a zhasne. Stejna zavada me potkala asi 3tydny zpatky, ale to jsem to po nekolikaterem zkouseni nakonec nastartoval. Od te doby jsem jezdil bez problemu. Kamarad co dela ve Skodovce se mi na to prisel podivat, vzal VAG a nic neobjevil. Odrouboval to vysokotlaky vedeni nafty co jde do motoru z cerpadla a nafta normalne strika. Imobilizer by to byt nemel, protoze kontrolky se chovaji normalne. Zhavici rele taky ne, protoze kontrolka problikne. Uvazoval bych nad palivovym filtrem, ale to mi zase vyvraci to, ze nafta tam strikala. Dale mam namontovan autoalarm od Jablotronu, tak jsem si rikal, jestli neni zavada tam, ale to me po telefonatu ubezpecili, ze to je skoro vylouceno...tak nevim. Vse se chova normalne, jen to auto nejede

Zavolal jsem tedy assistenci od Kooperativy, prijela ABA, odtahla si me z garaze a ted uz jen sedim doma a cekam. Bez auta jsem uplne vyrizenej, jelikoz uz po diobu nekolika let jsem nepouzil MHD a ani nevim kam bych dojel

doufam, ze se nejaka dobra duse slituje a donese mi alespon vodou, abych tu neposel.