Octavian nestartuje

Máš nebo jsi měl problém s autem? Zde ti ho pomůžeme vyřešit :)

Moderátor: Idaho

Odpovědět
elit

Octavian nestartuje

Příspěvek od elit »

Vcera rano jsem sedl do sve Octavie 1.9TDi, nastartoval a po asi 3-4s to samo zhaslo. Pak pri dalsich opetovnych startech to vypada, ze chce chytnout, ale pri uvolneni kllicku se nic nedeje a zhasne. Stejna zavada me potkala asi 3tydny zpatky, ale to jsem to po nekolikaterem zkouseni nakonec nastartoval. Od te doby jsem jezdil bez problemu. Kamarad co dela ve Skodovce se mi na to prisel podivat, vzal VAG a nic neobjevil. Odrouboval to vysokotlaky vedeni nafty co jde do motoru z cerpadla a nafta normalne strika. Imobilizer by to byt nemel, protoze kontrolky se chovaji normalne. Zhavici rele taky ne, protoze kontrolka problikne. Uvazoval bych nad palivovym filtrem, ale to mi zase vyvraci to, ze nafta tam strikala. Dale mam namontovan autoalarm od Jablotronu, tak jsem si rikal, jestli neni zavada tam, ale to me po telefonatu ubezpecili, ze to je skoro vylouceno...tak nevim. Vse se chova normalne, jen to auto nejede :) Zavolal jsem tedy assistenci od Kooperativy, prijela ABA, odtahla si me z garaze a ted uz jen sedim doma a cekam. Bez auta jsem uplne vyrizenej, jelikoz uz po diobu nekolika let jsem nepouzil MHD a ani nevim kam bych dojel :) doufam, ze se nejaka dobra duse slituje a donese mi alespon vodou, abych tu neposel.
sem bitKar

Kolegáček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kolegáček »

Typnul bych palivovej filtr . Podobnej problém jsem měl taky s Tdi .
Filtr byl zanesenej, vždicky to chytlo ale přes filtr to pouštělo málo nafty tak to za chvíli chcíplo . A z přívodu od čerpadla to taky stříkalo .
Po výměně filtru to bylo OK
CARTECH Tuning CENTRUM
www.cartechgroup.cz Vše co potřebujete pro váší káru

Alfa Romeo 155 Q4 :)
Škoda Octavia 1,9Tdi 4x4

elit

Příspěvek od elit »

Tak uz mam auto zpet doma. Pry to bylo pochroumanejma hadickama od prepadu nafty. Jsou to takovy latkovy hadicky mezi jednotlivymi vysokotlakymi vstriky. Ze pry se tamtudy dostal vzduch ci co a nafta pak padala. Takhle mi to rekli. Kazdopadne jestli se to bude opakovat znovu, tak bezim pro filtr.
sem bitKar

Odpovědět

Zpět na „Poruchy, závady, rady, tipy“