Vazeni, Esklada mi bezduvodu maze prispevky a upravuje je... Navic sem obdrzel upozorneni, nevim za co ale cert to vem... Je to hnusnej komous!!!!!!!!!!
CENZURA!!!!!!!!!!!
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Alfa Romeo 164 Super 3.0 24V - Zombie
Ne nestacilo, tohle si vyridime osobne jasny??? To neni normalni to cos tady ted delal, a navic mame ulozeny screenshoty jako dukaz zes mazal a upravoval prispevky, psal tam ze sem buzna a tak. Skoncils primitive
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring
Vis, svoboda slova, je pro me dost dulezita vec!!!! A jestli hodlas dal CENZUROVAT prispevky bez jakyhokoliv DUVODU!!!! Tak se na to moderovani vyser!!! A podle myho by ses mel OMLUVIT vsem, ktery tady bez duvodu CENZURUJES !!! Pac tohle se vazne nedela!!!!!!!!!!!!!
A to jako medátor upravoval příspěvky lidí bezdůvodně? Jestli jo tak je to teda na hovno, ale jestli to udělal jen jednou a bylo tam něco vtipnýho, tak se to tak nebere... ale to by asi ty lidi nereagovali takhle Takže sesadme Eskaládu z moderátorského křesla a zvolte mě, já budu ten pravý diktorátor
Eskláda píše:jsou jak malí.jde vo hovno a vysvětlit to nejde
Jako nezlob se na me, ale CENZURA podle me neni vo hovne!!! A jak malej mi ted pripadas hlavne ty!! Misto aby sis priznal, zes to zkratka posral....delas jako by se nic nestalo
hele radku a avr6,vysvětlím vám to na essu,jde o to že 9 příspěvků jsi napsal že jsem ten a ten a tak jsem to smazal jinak bych si nedovolil nic mazat,první příspěvek byla zase narážka a tak jsem to smaznul a vy jste se uplně sesypali takže gratuluji a omlouvám se i když nevím za co
Voe, kdyby mazal ty tvoje HOVNA(pro nezasvecene-hovna opravdova,focena a nechutna) tak bych drzel hubu, ale mazat normalni text s normalnim nazorem a otazkou
Eskláda píše: hele radku a avr6,vysvětlím vám to na essu,jde o to že 9 příspěvků jsi napsal že jsem ten a ten a tak jsem to smazal jinak bych si nedovolil nic mazat,první příspěvek byla zase narážka a tak jsem to smaznul a vy jste se uplně sesypali takže gratuluji a omlouvám se i když nevím za co
No a o tom to je!!! Proste jestli nekdo napise neco co se ti nelibi, tak to probuh nemuzes smazat A nevim, kdo se tady sesypal?? Ja jsem zatim v pohode,ale Lada je nasranej az to hezky neni!!!!! A ma podle me duvod.
Eskláda píše: hele radku a avr6,vysvětlím vám to na essu,jde o to že 9 příspěvků jsi napsal že jsem ten a ten a tak jsem to smazal jinak bych si nedovolil nic mazat,první příspěvek byla zase narážka a tak jsem to smaznul a vy jste se uplně sesypali takže gratuluji a omlouvám se i když nevím za co
Heled se, uz driv si mi smazal tak 3 prispevky, a nechal sem to plavat, ale dneskas to prepiskl...
to Fog: nejspis to udelam, dik
BMW M3 3.2 Convertible
BMW M3d2 Touring