koupě golfa 4
Moderátor: Fazeey
koupě golfa 4
čau.... kamarád mi nabízí že mi přiveze Golfa 4 1.6 100koní, r.v 99 nebo 00 ted si nejsem jistej, najeto 80tis. + serviska, 3 dveře, klima, pc, 4 vaky, čiré zadní lampy, je na plecháčích, na výměnu blatník + dveře, celkově i s opravou by vyšel na 170,- a snad včetně přihlášeni. Akorát to prej má kličky na okna to je mi docela divný na to jakou to má jinak výbavu a centrál na DO. Jaká je cena - dobrá nebo né??
- Tommy-cupra
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:

www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel
www.decent-tuning-bys.wz.cz
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D
xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
Citroën Saxo 1,5D, 42kW(58ps) 5D

xenony HID H4 8000K, Rádio Panasonic CQ-C7305N,Powerbass BK5, Impulse WU-4600, sub MacAudio 150W RMS, Alessio SanRemo
když to vezmu proti tomuhle tak je to cena v poho na to že je to 1.6 a má klima.Jurry píše:Cena dobrá, kámoš koupil 4 za 175 tkč...
http://www.autobazarvysocina.cz/?specia ... esc&id=396
tak kucí dneska jsem byl objet bazary v okolí..... narazil jsem na Golfa ale v kombíku 1.6 r. 99 najeto udajně 66t.km, černá bavra, klima, el. okna, palubní pc. Asi byl bouranej na předek protože je vidět že jsou měněný blatníky.....jinak prdel je o.k je na plecháčích gumy skoro ko. chce za to 175 a jelikož to tam má majitel už asi měsíc tak prej bude sundavat tak jsem si řikal že bych to za 160 vzal hned???!!!!
co myslíte......???? když jsem to nastartoval tak to ukázalo 3tkm do servisu a pak najednou STOP a psalo to něco o chladící kapalině????!!!!!! nevite co by to mohlo bejt? ale je to kombajn a já chtěl krátkýho..... hmmm tak nevim. ten kamoš mi řikal že mi určitě něco sežene

co myslíte......???? když jsem to nastartoval tak to ukázalo 3tkm do servisu a pak najednou STOP a psalo to něco o chladící kapalině????!!!!!! nevite co by to mohlo bejt? ale je to kombajn a já chtěl krátkýho..... hmmm tak nevim. ten kamoš mi řikal že mi určitě něco sežene

- Tommy-cupra
hmmmm tak kombajna sem odsunul i když byl v plný za možná pěknou cenovku. Hale co řikáte na 1.8 20V já sem slyšel že to hrozně žere že ten s turbem žere o dost míň....??????? a kolik si to tak vezme bez toho turba?
to je trošku mooooc já schánim něco kolem těch 160......ted jsem videl v praze krasny za dve kila