zavaření zadku (kufr)

Plasty, spoilery, čirá optika, neony, zadní lapmy, křídla a tak dále, to najdete v této kategorii.

Moderátoři: Fáboš, Jardafox

Návštěvník

zavaření zadku (kufr)

Příspěvek od Návštěvník »

na kolik to tak vyjde, staci mi i odhad, vubec netusim na jak dlouho to muze bejt prace a kolik barvy (zavareni, elektromagnet, novy lak)

pro nazornost z
tohoto http://www.hmmc.co.uk/Photos/Race%20of% ... xo-nus.jpg toto http://www.saxoclub.net/mkportal/module ... m/a_91.jpg.

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

to sem byl ja zadek

SkejT

Příspěvek od SkejT »

zavareni kufru max. 1000,- vcetne zakitovani na hrubo.Potom zavezes kufr lakyrovi,ten si to uz prebrousi,popripade chytne potrebny bombirung.JInak lakyra bude stat,podle toho cim to budes chtit striknou.Muzu rict z vlactni zkusenoti (pastelova barva) jeden dil stoji standartne 1500,- (toto je cane vcetne brouseni,kitovani,nastriku a barvy)

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Já jsem sehnal 5. dveře už zavařené na feldu za 3500,- :) a dal jsem to lakýrníkovi, ten si to ještě musí dohladit kitem a hodit do barvy. Říkal, že za 1500,- to budu mít :D
Subaru Impreza GT

ex: felDa 1,9

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

In0 neblbni, je to hnusný :lol:
Co si vymyslet něco lepšího?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

ritchma: tobe se to nelibi jak to ma jelen? hlavne na ampbove aute (tos asi nevidel) http://www.vonkuttenberg.com/photo/pavo ... e00007.htm to podle me vypada libove (no ale on ma jeste to lizatko nalepeny na narazniku nebo spis celej dil)...

SkejT: a to slo bez znamych? ja tipoval spis k 5t, to me mile prekvapuje :D

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

Ritchma: a co bys udelal? me pripada v uvahu uz jen sportovni sedacky a to sem byl vyveden z omylu, ze se bezpecnost v aute pravdepodobne o dost zhorsi, takze nepripada v uvahu.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

jojo bez,ale pokud by jsi natrefil na kamose.Tak ti to zavari za flasku a potom by jsi dal tech 1500,- za lak.Zavareni kufru neni zase tak pracny,ale mas uz vyreseno osvetleni spz?

oGGy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od oGGy »

Jeden hloupej dotaz:

Když se to takhle zavaří, jak se do toho pak leze? To normálně centrální zamykání a vono se to jakoby vycvakne? :twisted: :?

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

ODSKOK.....preci nebudes pri kazdym odemikani auta jeste zavirat kufr
VW PASSAT B5

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

in0 píše:Ritchma: a co bys udelal? me pripada v uvahu uz jen sportovni sedacky a to sem byl vyveden z omylu, ze se bezpecnost v aute pravdepodobne o dost zhorsi, takze nepripada v uvahu.
Nevim, na tom černym to ještě ujde, na tom modrym je to hodně hnusný. Možná je to celkovym dojmem z auta, protože jak ho má vysoko, tak je to hnusný. Kam dáš ale SPZ? Jak to má to černý, to je hrozně hnusný, kdyby aspoň něměl pod tou spz ten rámeček a ten flek nad tim je asi osvětlení spz, ne? Tak to je úplně hrozný :nono:
Dej kdyžtak pryč i zadní stěrač, ať to teda vypadá nějak když už se do toho chceš pouštět.
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Koukám na to ještě - aby to vypadalo tak musíš sundat nápisy taky, protože by byly jako pěst na oko a když už v tom budeš, tak ty nápisy na boku budou taky hrozný když tam budou jenom ty
Function > Form

in0
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od in0 »

ty ses asi hodne zamilovanej do svyho auta :D skoda ze si tomu dal tak na prdel tim steracem. vis k cemu jsou sterace?

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Já bych se jen vtírnul, nevíte někdo o někom v Práglu kdo to dělá??
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Velbloud píše:Já bych se jen vtírnul, nevíte někdo o někom v Práglu kdo to dělá??
Neni to sice Praha, ale je to z Prahy kousíček. Dělaj tam teď to fialový fávo co sem sem několikrát dával. Jsou to lidi co dělaj sraz v chrášťanech
Function > Form

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

in0 píše:ty ses asi hodne zamilovanej do svyho auta :D skoda ze si tomu dal tak na prdel tim steracem. vis k cemu jsou sterace?
Na vzhled kašlu, mam tam kde co odřený a vůbec mi to nevadí. Stěrač sem dal pryč. Stejně nestíral a nechtělo se mi kupovat novou gumičku. Pak sem jí koupil a bylo to ještě horší. Jezdil sem rok aniž bych ho použil a nestěžuju si. I když hodně leje, tak přes to sklo prostě je vidět. Nevidim jedinej důvod proč bych ho tam měl mít :D
Když už sme u toho, tak mam prdlou nádržku kapaliny ke stěračům a taky mi to nesere :D
Function > Form

Fiesta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fiesta »

Ty woe....RITCHMO-------ty ses magor..... :lol:
VW PASSAT B5

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

Fiesta píše:Ty woe....RITCHMO-------ty ses magor..... :lol:
Já vim :D
Function > Form

M.

FELICIA

Příspěvek od M. »

No a kam bych se teda měl konkrétně obrátit, kdybych chtěl tu zavařenou (úplně hladkou) záď na FELICII?? Jsem z Brna, nedělá to někdo tady poblíž ??

Nebo nešlo by to místo "zavaření" jen nějak "zalaminovat" ?? To bych možná zvládl sám... (??)

Díky,
M.

Velbloud
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Velbloud »

Ritchma píše:
Velbloud píše:Já bych se jen vtírnul, nevíte někdo o někom v Práglu kdo to dělá??
Neni to sice Praha, ale je to z Prahy kousíček. Dělaj tam teď to fialový fávo co sem sem několikrát dával. Jsou to lidi co dělaj sraz v chrášťanech
Hoď se prosím nějakej kontakt (nejraději email), poptal bych se u nich... dík. :D
Obrázek Corsa B Sport 1.4 16V (X14XE) - Hyundai Getz 1.5 16V CRDI VGT Champion

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Re: FELICIA

Příspěvek od Šigy »

M. píše:No a kam bych se teda měl konkrétně obrátit, kdybych chtěl tu zavařenou (úplně hladkou) záď na FELICII?? Jsem z Brna, nedělá to někdo tady poblíž ??

Nebo nešlo by to místo "zavaření" jen nějak "zalaminovat" ?? To bych možná zvládl sám... (??)

Díky,
M.
Já jsem sehnal 5. dveře zavařené na feldu za 3500,-
Dělal je jeden chlapík z Hradce Králove a říkal, že jich asi uděla ještě pár :wink:
Naposledy upravil(a) Šigy dne 21 črc 2005 15:38, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza GT

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

M. píše:No a kam bych se teda měl konkrétně obrátit, kdybych chtěl tu zavařenou (úplně hladkou) záď na FELICII?? Jsem z Brna, nedělá to někdo tady poblíž ??

Díky,
M.
v brne je www.carstyling.cz prej dobra firma ale trosicku drazsi
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Návštěvník

Příspěvek od Návštěvník »

Díky, no "www.carstyling.cz" má stránky ve výstavbě. Je tam ale mail, tak se můžu zeptat.

A na toho člověka z Hradce by nebyl nějakej mail?
Jestli jsem dobře pochopil - tak on dodal jiný (už zavařený) 5-tý dveře za ty 3.500,-- Kč (ne že by upravil ty původní z Tvýho auta)

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

Anonymous píše:Díky, no "www.carstyling.cz" má stránky ve výstavbě. Je tam ale mail, tak se můžu zeptat.

Jestli jsem dobře pochopil - tak on dodal jiný (už zavařený) 5-tý dveře za ty 3.500,-- Kč (ne že by upravil ty původní z Tvýho auta)
Jo on koupil nějaké dveře, a zavařil je. Já jsem je musel dát lakýrnikovi a ten si to dozahlazoval kitem a dal do barvy, až to bude hotové, tak hodím foto.
Tady je foto těch dveří, jak on mi je poslal.

A mám na něch číslo na mobil (776807338)
Měl inzerát v inzerci v Autosport tuning časopisu.
Přílohy
5.dveře.jpg
5.dveře.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1107 x
Subaru Impreza GT

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Díky,
M.
Hlavne ne laminat :(

kolapsik

Příspěvek od kolapsik »

To Šigy: Díky za to číslo, hned si ho opisuju!!! Zkusím tam zavolat, myslím že hladká záď by té mojí F výrazně přilepšila..... :-)))

Šigy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Šigy »

kolapsik píše:To Šigy: Díky za to číslo, hned si ho opisuju!!! Zkusím tam zavolat, myslím že hladká záď by té mojí F výrazně přilepšila..... :-)))
Nemáš zač :D Rád pomůžu když můžu :) Když tak napiš jak jsi dopadl :wink:
Subaru Impreza GT

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Anonymous píše:Díky, no "www.carstyling.cz" má stránky ve výstavbě. Je tam ale mail, tak se můžu zeptat.

sem se spletl je to www.car-styling.cz
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

braino.swk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od braino.swk »

boze to si to neviete sami urobit ??
Zozeniete si pleh asi takej hrubky ako je kapota. Odstranite SPZ, okoli vybrusite, plech naavrite, vybrusite zvary a zagitujete, a hor sa lakovat... vyde to do 1500 SK ... ;)

Ritchma
Moderátor

Příspěvek od Ritchma »

braino.swk píše:boze to si to neviete sami urobit ??
Zozeniete si pleh asi takej hrubky ako je kapota. Odstranite SPZ, okoli vybrusite, plech naavrite, vybrusite zvary a zagitujete, a hor sa lakovat... vyde to do 1500 SK ... ;)
Ne každej byldíme v baráčku. Já nemam ani nářadí, ani místo kde to dělat...
Function > Form

Odpovědět

Zpět na „Exteriér - styling a elektronika“