zavaření zadku (kufr)
zavaření zadku (kufr)
na kolik to tak vyjde, staci mi i odhad, vubec netusim na jak dlouho to muze bejt prace a kolik barvy (zavareni, elektromagnet, novy lak)
pro nazornost z
tohoto http://www.hmmc.co.uk/Photos/Race%20of% ... xo-nus.jpg toto http://www.saxoclub.net/mkportal/module ... m/a_91.jpg.
pro nazornost z
tohoto http://www.hmmc.co.uk/Photos/Race%20of% ... xo-nus.jpg toto http://www.saxoclub.net/mkportal/module ... m/a_91.jpg.
zavareni kufru max. 1000,- vcetne zakitovani na hrubo.Potom zavezes kufr lakyrovi,ten si to uz prebrousi,popripade chytne potrebny bombirung.JInak lakyra bude stat,podle toho cim to budes chtit striknou.Muzu rict z vlactni zkusenoti (pastelova barva) jeden dil stoji standartne 1500,- (toto je cane vcetne brouseni,kitovani,nastriku a barvy)
- in0
- Kontaktovat uživatele:
ritchma: tobe se to nelibi jak to ma jelen? hlavne na ampbove aute (tos asi nevidel) http://www.vonkuttenberg.com/photo/pavo ... e00007.htm to podle me vypada libove (no ale on ma jeste to lizatko nalepeny na narazniku nebo spis celej dil)...
SkejT: a to slo bez znamych? ja tipoval spis k 5t, to me mile prekvapuje
SkejT: a to slo bez znamych? ja tipoval spis k 5t, to me mile prekvapuje

Nevim, na tom černym to ještě ujde, na tom modrym je to hodně hnusný. Možná je to celkovym dojmem z auta, protože jak ho má vysoko, tak je to hnusný. Kam dáš ale SPZ? Jak to má to černý, to je hrozně hnusný, kdyby aspoň něměl pod tou spz ten rámeček a ten flek nad tim je asi osvětlení spz, ne? Tak to je úplně hroznýin0 píše:Ritchma: a co bys udelal? me pripada v uvahu uz jen sportovni sedacky a to sem byl vyveden z omylu, ze se bezpecnost v aute pravdepodobne o dost zhorsi, takze nepripada v uvahu.

Dej kdyžtak pryč i zadní stěrač, ať to teda vypadá nějak když už se do toho chceš pouštět.
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Na vzhled kašlu, mam tam kde co odřený a vůbec mi to nevadí. Stěrač sem dal pryč. Stejně nestíral a nechtělo se mi kupovat novou gumičku. Pak sem jí koupil a bylo to ještě horší. Jezdil sem rok aniž bych ho použil a nestěžuju si. I když hodně leje, tak přes to sklo prostě je vidět. Nevidim jedinej důvod proč bych ho tam měl mítin0 píše:ty ses asi hodne zamilovanej do svyho autaskoda ze si tomu dal tak na prdel tim steracem. vis k cemu jsou sterace?

Když už sme u toho, tak mam prdlou nádržku kapaliny ke stěračům a taky mi to nesere

Function > Form
Function > Form
Hoď se prosím nějakej kontakt (nejraději email), poptal bych se u nich... dík.Ritchma píše:Neni to sice Praha, ale je to z Prahy kousíček. Dělaj tam teď to fialový fávo co sem sem několikrát dával. Jsou to lidi co dělaj sraz v chrášťanechVelbloud píše:Já bych se jen vtírnul, nevíte někdo o někom v Práglu kdo to dělá??

- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Re: FELICIA
Já jsem sehnal 5. dveře zavařené na feldu za 3500,-M. píše:No a kam bych se teda měl konkrétně obrátit, kdybych chtěl tu zavařenou (úplně hladkou) záď na FELICII?? Jsem z Brna, nedělá to někdo tady poblíž ??
Nebo nešlo by to místo "zavaření" jen nějak "zalaminovat" ?? To bych možná zvládl sám... (??)
Díky,
M.
Dělal je jeden chlapík z Hradce Králove a říkal, že jich asi uděla ještě pár

Naposledy upravil(a) Šigy dne 21 črc 2005 15:38, celkem upraveno 1 x.
Subaru Impreza GT
ex: felDa 1,9
v brne je www.carstyling.cz prej dobra firma ale trosicku drazsiM. píše:No a kam bych se teda měl konkrétně obrátit, kdybych chtěl tu zavařenou (úplně hladkou) záď na FELICII?? Jsem z Brna, nedělá to někdo tady poblíž ??
Nebo nešlo by to místo "zavaření" jen nějak "zalaminovat" ?? To bych možná zvládl sám... (??)
Díky,
M.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Díky, no "www.carstyling.cz" má stránky ve výstavbě. Je tam ale mail, tak se můžu zeptat.
A na toho člověka z Hradce by nebyl nějakej mail?
Jestli jsem dobře pochopil - tak on dodal jiný (už zavařený) 5-tý dveře za ty 3.500,-- Kč (ne že by upravil ty původní z Tvýho auta)
Jestli jsem dobře pochopil - tak on dodal jiný (už zavařený) 5-tý dveře za ty 3.500,-- Kč (ne že by upravil ty původní z Tvýho auta)
- Šigy
- Kontaktovat uživatele:
Jo on koupil nějaké dveře, a zavařil je. Já jsem je musel dát lakýrnikovi a ten si to dozahlazoval kitem a dal do barvy, až to bude hotové, tak hodím foto.Anonymous píše:Díky, no "www.carstyling.cz" má stránky ve výstavbě. Je tam ale mail, tak se můžu zeptat.
Tady je foto těch dveří, jak on mi je poslal.
A mám na něch číslo na mobil (776807338)
Měl inzerát v inzerci v Autosport tuning časopisu.
- Přílohy
-
- 5.dveře.jpg (0 bajtů) Zobrazeno 1107 x
Subaru Impreza GT
Hlavne ne laminatM. píše:No a kam bych se teda měl konkrétně obrátit, kdybych chtěl tu zavařenou (úplně hladkou) záď na FELICII?? Jsem z Brna, nedělá to někdo tady poblíž ??
Díky,
M.

sem se spletl je to www.car-styling.czAnonymous píše:Díky, no "www.carstyling.cz" má stránky ve výstavbě. Je tam ale mail, tak se můžu zeptat.
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- braino.swk
- Kontaktovat uživatele:
Ne každej byldíme v baráčku. Já nemam ani nářadí, ani místo kde to dělat...braino.swk píše:boze to si to neviete sami urobit ??
Zozeniete si pleh asi takej hrubky ako je kapota. Odstranite SPZ, okoli vybrusite, plech naavrite, vybrusite zvary a zagitujete, a hor sa lakovat... vyde to do 1500 SK ...
Function > Form
Function > Form