Blinkry z boku do zrcátek vs. STK
Blinkry z boku do zrcátek vs. STK
zajímalo by mě, jestli je na STK problém, když bych so chtěl dát blinkry do zrcátek a ty na boku nechat zavařit. Musí bejt ty zrcátka s blinkrem homolovaný? Ty co chci určitě nejsou homologovaný. 

Felda forever
Vsechno na aute by melo byt homologovany...
Naposledy upravil(a) Paik dne 24 črc 2005 13:07, celkem upraveno 1 x.
ser na stk, jim nakecas ze na blatnicich zadny nebyly a na zrcatkach jsou v priplatkovy vybave a pokud nemas nejaky auto co treba poradne znaji tak ti to sezerou
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
hmmm, já to chci na 406ku, a tu asi znajijarda píše:ser na stk, jim nakecas ze na blatnicich zadny nebyly a na zrcatkach jsou v priplatkovy vybave a pokud nemas nejaky auto co treba poradne znaji tak ti to sezerou

Felda forever
No ale ne jako doplněk, to je de facto náhradní díl (ovšem na Meďoura). Nebo myslíš, že Škodovka 120 s nárazníkem z Feldy je v pořádku z hlediska předpisů ?OXiDE.cz píše:hmmm, já to chci na 406ku, a tu asi znajijarda píše:ser na stk, jim nakecas ze na blatnicich zadny nebyly a na zrcatkach jsou v priplatkovy vybave a pokud nemas nejaky auto co treba poradne znaji tak ti to sezeroujedině tam hodit zrcátka z nějkaýho Meďáku, ty určitě budou homologovaný

Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Hmm, mě se víc líbí blinkry v zrcátkách. Je to takový elegantnější. Možná by jim na STK nevadilo, kdybych tam dal zrcátka s blinkrem z jinýho pežota, kam se to montovalo sériově. Uvidim, až budu přihlašovat auto, tak se jich na STK na to zeptám.Lord.Fred píše:taky o tom uvazuji ze necham blinkry na bocich zavarit a dam je do zrcatek...ale s STK bych si problem nedelal... teda pokud u vas nejsou nejaky debilove co jim vse vadi
Felda forever
tak b¨linkry v zrcátkách je to poslední co je na tk zajímá, pokud máš seriový auto, brzdy čepy ok, nikde ani pupínek, tak tě nechaj bejt
.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Seredne se mylis, kolego...Dejv píše:tak b¨linkry v zrcátkách je to poslední co je na tk zajímá, pokud máš seriový auto, brzdy čepy ok, nikde ani pupínek, tak tě nechaj bejt
Jinak kdyz das do zrcatek blinkry, tak musis pocitat s tim, ze na aute Ti pribyla dalsi problematicka vec z hlediska norem a predpisu... Tot vse.
nevim ale treba firma HP raid prodava zrcatka s homologaci, jak si prisel ze ty co chceš nemaj homologaci? Ja nanich mam značku E12 v kolečku a to je značka homologace ktera plati i unás v čr. Jinak bočni blinkry mam zavařene a blinkry mam akorat ve světlech a zrcatka mam chromovane M3 pravě od HP Raid