promiň ale ikdyž to bude 3dveř a na 18" kolech tak futr to bude mít stejnou prdel. Která mě na těch fotkách nikterak neoslovila. Realita muže být ovšem jiná.
Jo a ještě nevím jesli se bude moc lišit ten 3-dveř. Protože jestli nějakej bude tak jen zavařej tu jednu spáru a maj hotovo
na mě je ten interiér moc "nadčasovej"
jinak mě se mi bok a ten zadek taky není zlej, ale předek
vim, že celkově je to navržený s ohledem na bezpečnost, vnitřní prostor.... ale mě ty poslední kasle přijdou jak koblihy na kolech
Poprvé jsem ji viděl v Praze na Ruzyni v jedné z těch hal, a když jsem mrkl do interiéru, tak jsem čuměl doslova jak chleba z tašky, fakt paráda, a tlačítko Start Engine, to je mazec samo o sobě, pak jsem taky jednou stopoval, projela kolem mě, v tom taková naducaná stará bába, ale ani nepřibrzdila člověk by řekl že důchodce nemá ani na chleba v čem si to pak jezděj
Malá 106, co má lvíčka ve znaku.
Peugeot 106 1.0 33Kw - Smutně kouká na Jejího nástupce.
Peugeot 106 XS 1,6 8V 65Kw - Utěšuje a hlídá malé lvíče.
Motor good. Zvedli vykon o 1PS mohli tam taky dat z S2000.
cituji:
Zajímavější, než nárůst výkonu (201 místo 200 koní) je posunutí jmenovitých otáček na vynikající hodnotu 8.000/min. (dříve 7.400) a zejména dřívější sepnutí sportovní polohy vačkové hřídele – již při 5.200 ot./min. (dříve 6.000). 0 – 100 km/h za přibližně 6,6 s a nejvyšší rychlost cca 235 km/h
Dela se i o 40 kg lehci verze.
Design me opet zklamal. Vlastne design Civicu se mi libi jen do 5 gen. a pak uz sou to jen "off roady a stehovaky"
Kde sou ty doby kdyz byla Honda jeste placata sportovni auta. (design)
hnusný auto - to coupe, to pětidvířko s emi celkem líbí..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz
Po MX-3 a E36 coupé se mi zalíbilo tohle.. je to civic o generaci zpět než o které se mluví, ale i tak se to sem myslim hodí.. jinak ten nejnovější v coupé je pěkněj moc.. zato to pěti mi moc k srdci nepřirostlo..
Až dorazí podvozek tak asi takhle by to mohlo vypadat: