mne na techhle novejch karach sere snad jedine to ze nemaji klasickou rucni brzdu ale nejakyho elektronickyho zmetka takze na nejaky smykovani muzeme postupne vscihni zacit zapominat, za chvilku to budou mit snad vsechny auta
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jarda píše:mne na techhle novejch karach sere snad jedine to ze nemaji klasickou rucni brzdu ale nejakyho elektronickyho zmetka takze na nejaky smykovani muzeme postupne vscihni zacit zapominat, za chvilku to budou mit snad vsechny auta
jarda píše:mne na techhle novejch karach sere snad jedine to ze nemaji klasickou rucni brzdu ale nejakyho elektronickyho zmetka takze na nejaky smykovani muzeme postupne vscihni zacit zapominat, za chvilku to budou mit snad vsechny auta
na to je zadní náhon, žádná ručka
na to stačí jet pořádně rychle.. určitě to ustřelí
bys musel vypnout vsechny bezpecnostni asistenty, a potom mas quattro, takze rucku mas jen na parkovani
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
je to pekny jen sem tim chtel rict ze mam radeji spartansky vybaveny kokpity, nebo alespon jednodussi (-: tohle uz je skoro atomova ponorka
(-: ale vzhledem k postaveni lidi kteri tim budou jezdit to i chapu
bys musel vypnout vsechny bezpecnostni asistenty, a potom mas quattro, takze rucku mas jen na parkovani
mame quattro a na rucku v zime se s tim da litat uplne v pohode
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
bordel: si myslel že když je to Q tak nemůžeš parkovat přes ručku nebo co
jarda: snad i v létě ne
jinak mam radši ty starší interiéry od audi - od takový 80tky B4, nádhernej interier má audi 100/A6, samo A4 B5 až do tý nový B7 nebo jak to značej viz toto:
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu