Přidělání spoileru
Přidělání spoileru
Chlapy poraďte čím přiděláváte laminátové spoilery, které si sami vyrobíte...spatlal jsem zadní spoiler a přidělal jsem ho na dva šrouby do té železné výstuhy v nárazníku a na bocích do plastových úchytů ale zdá se mi to málo...(mam golfa 2) díky za odpovědi.
ted nevim jestli myslis nejakej spoiler nebo celej naraznik ale pokud spiler tak ten muzes jeste k narazniku prilepit lepidlem na skla
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
tak to nevim leda si tam jeste nekde vymyslet nejaky chyty nekde kde to jdecollar píše:Je to právě celej spoiler(nárazník) a je dost mohutnej! tak poraď te jak to připevnujete...díkec
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Ja si koupil na skocnu,predelal jsem ho a uchyty jsem si taky udelal sam...Normalne jsem skelnym kitem na nej pridelal 2 srouby a prisrouboval z boku,pak jeste zepredu chytil dvouma samoreznejma a je to.Ale je pravda ze mi jeste sedi na origo(upravenym) narazniku...
To nejak vymyslis,kdyz jsem to zvladl ja
To nejak vymyslis,kdyz jsem to zvladl ja

VW Passat Variant 1,8 T