A co zadny to jeste nikdo nema co?
Ja bych asi byl pro stribrny, pujdou krasne ke kolum a kola bych pak nechal vylestit do do chromu a byl by to mazec.Ty cerny to hrozne utopi ten predek.
provocation píše:tak zadni uz si snad najdes nekde sam, ne? Zadni se v cechach daj sehnat bez problemu
no to jo,to ja nasel,ale zajma me jestli nevi nekdo o nejake lepsi cene ..
za celek, predni + zadni black .. za nejakou peknou cenu ..
a nebo nejede nekdo do GLIWIC tedka v nedeli ?
Nio píše:A co zadny to jeste nikdo nema co?
Ja bych asi byl pro stribrny, pujdou krasne ke kolum a kola bych pak nechal vylestit do do chromu a byl by to mazec.Ty cerny to hrozne utopi ten predek.
Aldo nezapomen ze mas zitra prijed.
No asi pujdu vážně do těch černejch!mě příjde že ty čirý už nějak neletěj!ty černý takovej styl USA
Dejve zítra nedojedu,ten nárazník ještě není hotovej!
černé výtězí a máš pěkné auto. Prosím tě kde je budeš kupovat a za kolik? Já chci na svého eclipse taky černé ale 14 000 za ně nedám. V USA je možné např. na ebay.com koupit i za 5 000 ale nevím jakým způsobem je koupit kdyžtak dáme hlavy dohromady
Anonymous píše:černé výtězí a máš pěkné auto. Prosím tě kde je budeš kupovat a za kolik? Já chci na svého eclipse taky černé ale 14 000 za ně nedám. V USA je možné např. na ebay.com koupit i za 5 000 ale nevím jakým způsobem je koupit kdyžtak dáme hlavy dohromady
ALES píše:Tak jo,vítězem se stali na plné čaře Černé!! Tak v Essenu je beru
kdy je ten essen?
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd