přes zimu mám možnost vytunění Peugeotka 306 a potřeboval bych od Vás rady, co všechno bych mohl vytunit abych se s ním nemusel stydět jet na jaře do Mimoně / HK ?

Fotky auta přikládám jako přílohu:
vyfuk urcite devil nebo supersprint sice stoji balik ale zvlast u devilu si muzes byt jisty ze vykon pujde nahoru byt o par koniku...HĘŁŁĘR píše:Mě se hlavně jedná o vylepšení vzhledu (exteriér), zvuku (už tam nějakej sportovní výfuk ale chceme dát jinej, lepší) a pak nějaký audio (je tam defaultní - to se nedá
)
Ahoj, tak jsem tady zase. Omlouvám se, že jsem se neozval ani nestavil. Ale byl jsem v časovém presu. Jelikož máme na autě letní pneu (a zimní neplánujeme) tak bychom se stavili s tatíkem někdy na jaře, až sleze sníh (i když z Karlovic leze sníh pomalu co?),viashino píše:Jedine Maxi kit !![]()
![]()
Pokud bys chtel s cimkoliv poradit napis mi do mailu (morava@mk-racing.cz) s Peugeotama ma nase firma dost zkusenosti. Prece jenom se na peugeoty specializujem![]()
Podle znacky soudim ze si nekde z okoli zlina, tak kdyby si mel treba cestu do Karlovic, tak se za mnou stav do kancelare... Udelam ti nejakou nabidku