Kam v Praze na technickou?
Moderátor: Idaho
Kam v Praze na technickou?
Nevíte kam v Praze na technickou, aby to bylo zaručený?
george.n@centrum.cz
george.n@centrum.cz
Opel Corsa B 1,5TD
nechci aby to vypadalo, jakože to je jistý a STK v pohodě, ale já osobně jezdím na Prosek, je tam STK v areálu prodejce škodovky, teď si nevzpomenu na jméno...
jsou tam naprosto normální, žádná buzerace a prudírna, ještě vás třeba upozorněj, že tenhle silentblok na rameni je zatim O.K., ale už je horší než ty ostaní, světla mi vždycky seřídili a tak...
jsou tam naprosto normální, žádná buzerace a prudírna, ještě vás třeba upozorněj, že tenhle silentblok na rameni je zatim O.K., ale už je horší než ty ostaní, světla mi vždycky seřídili a tak...
vzdělání není zárukou inteligence
- jaryn72
- Bydliště: Big city Povolani:Velky guru Auto:mam Inteligence:Na tohle forum dostatečna
Na Proseku jsem prosel i s firemnim transitem a ten je v silenem stavu.Poradi a reknou co je spatne.Prima stk.A pak jeste stk ve Fricove ulici .Myslim,ze je to Praha 2.Boháček píše:nechci aby to vypadalo, jakože to je jistý a STK v pohodě, ale já osobně jezdím na Prosek, je tam STK v areálu prodejce škodovky, teď si nevzpomenu na jméno...

Ja takto nevypadam.Vypadam daleko huř.
Re: Kam v Praze na technickou?
tak prijed knam na Harfu P-9 Spojovaci 41
Re: Kam v Praze na technickou?
Libčice a Říčany nejlepší,dej kilo do desek a udělaj ti to všude na co chceš OKOB