Co takhle udělat suotěž.
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Co takhle udělat suotěž.
Co takhle udělat soutěž tady na webu, ale chtělo by to zatím nějaké návrhy, které auto by se upravovalo tak tady pošlete návrhy uvíme co s toho vznikne. 

Naposledy upravil(a) TUNER Lukas P dne 22 pro 2005 14:52, celkem upraveno 1 x.
Re: Co takhle udělat suotěž.
tak si zajdi na weby o vt!!na kazdym je naka soutez!"!!!TUNER Lukas P píše:Co takhle udělat soutěž tady na webu, ale chtělo by to zatím nějaké návrhy, které auto by se upravovalo tak tady pošlete návrhy uvíme co s toho vznikne.

KEHO rennsport
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
Jo na každé tak proč né tady jen mně to tak napadlo.rallik píše:tak si zajdi na weby o vt!!na kazdym je naka soutez!"!!!TUNER Lukas P píše:Co takhle udělat soutěž tady na webu, ale chtělo by to zatím nějaké návrhy, které auto by se upravovalo tak tady pošlete návrhy uvíme co s toho vznikne.![]()
![]()
![]()

protože tady to je forum...

wanted: dead or alive :wanted
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
AR píše:protože tady to je forum...

a většina ostatních VT webů má jakou formu? např. Virtcars?
>> Czechferrari.cz <<
>> Advokátní kancelář Mgr. Jaroslav Hanus <<
- mr.modena
- Kontaktovat uživatele:
neříkám ano neříkám ne, je otázkou kolik lidí by se zúčastnilo, hlavní prioritou české scény je teď GPinVT a v zájmu toho se ostatní soutěže do značné míry omezily (až na čestné výjimky - např. teď Š110R na Virtcars)TUNER Lukas P píše:Jo na každé tak proč né tady jen mně to tak napadlo.rallik píše:tak si zajdi na weby o vt!!na kazdym je naka soutez!"!!!TUNER Lukas P píše:Co takhle udělat soutěž tady na webu, ale chtělo by to zatím nějaké návrhy, které auto by se upravovalo tak tady pošlete návrhy uvíme co s toho vznikne.![]()
![]()
![]()
problém je, že tady už není tolik aktivních autorů. Dřív - za zlatých časů (než se rozjelo Virtcars a spol., než někteří přestali pracovat a někteří nás hodili přes palubu

Proto mě těší, že to tady začíná opět ožívat, že tady žačali tvořit noví lidé, mám radost, je to jako jaro v zimě.
>> Czechferrari.cz <<
- TUNER Lukas P
- Kontaktovat uživatele:
No to byl jenom můj takový nápad. Ale asi to nechám na Vt Weby.