PowerFul vejfucky - zkusenosti, kvalita, hlucnost atd

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
Chevron
Kontaktovat uživatele:

PowerFul vejfucky - zkusenosti, kvalita, hlucnost atd

Příspěvek od Chevron »

Nadpis mluvi za vse... :)
WWW.CHEVRON-RACING.COM - Tuningové a náhradní díly - velkoobchod, maloobchod, e-shop.

EBC BRAKES - LOWTEC - NOVITEC - PIPERCROSS - POWERFLEX - RAGAZZON - SUPERSPRINT

Ilegaltuner
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ilegaltuner »

skušenost mám takovou,že km a podobné "levné" shity se tak po půl ročním ježdění vypálí a uplně změní zvuk je to pak už jen kus dutýho plechu :( . Dobrou skušenost mám s polským ulter sportem,který jsem si nechal udělat na zakázku 8) a taky solidní značka je laiting.Poslední výfuk který jsem si koupil,ale ještě ho nemám na autě je HKS a to myslím je špička.Ale uvidím až s ním budu jezdit. 8)
Commodore B 3.0 24V Nitro
Audi A8 D3 4,2i

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: PowerFul vejfucky - zkusenosti, kvalita, hlucnost atd

Příspěvek od Ivan »

V životě jsem neslyšel...

Chevron
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chevron »

No laityng je mozna spicka ale porad je to "jenom" univerzal kterej nevyrabi vejfucky primo na dany typy motoru... PowerFul se jevi jako docela solidni znacka ktera dela vejfucky, svody, sportovni katy atd primo na danej typ motoru a vozu. De mi o to jestli treba nekdo nejezdi s kompletnim vyfuckovym systemem od tehle firmy a chtel sem slyset jeho nazory ohledne hlavne zvyseni vykonu...zvukova kulisa a podobny srance sou mi nekde.. :wink:
WWW.CHEVRON-RACING.COM - Tuningové a náhradní díly - velkoobchod, maloobchod, e-shop.

EBC BRAKES - LOWTEC - NOVITEC - PIPERCROSS - POWERFLEX - RAGAZZON - SUPERSPRINT

viashino
Kontaktovat uživatele:

Re: PowerFul vejfucky - zkusenosti, kvalita, hlucnost atd

Příspěvek od viashino »

Powerful bych rozhodne neprirovnaval v levnym shitum... My se je teda chystame dovazet do CR, ale zatim zadna zkusenost neni...

A to, ze je Laiting solidni znacka jeste neznamena ze maji solidni vyrobky... zatim jsem na ne slysel jen to nejhorsi... Rekl bych to asi takto - tlumice vyfuku jsou odvozene od toho, ze maji tlumit.
MK-RACING - DOVOZCE DÍLŮ PRO MOTORSPORT A TUNING
web - http://www.mk-racing.cz, email - morava@mk-racing.cz

ja_ma
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Nemate nekde odkaz na tyhle vyfuky? Nasel jsem jen neco tady u nas, ale to jsou uni..
Toyota Celica turbo4wd

Mr_Oizo

Příspěvek od Mr_Oizo »

Powerful vyráběl jednu dobu výfuky i pro Supersprint...to by snad mělo jako argument stačit. Firmy, které jste tady zmiňovali jsou krom HKS jen povědomá jména, ale to neznamená, že jsou bůhví jak kvalitní.

Powerful jsme několit let prodávali a mám jen tu nejlepší zkušenost. Mohu doporučit. :wink:
Někteří lidé vidí věci takové jaké jsou, a ptají se: Proč? Já raději sním o věcech, které nikdy neexistovaly a ptám se: Proč ne? G.B. Shaw

Ludwig

Příspěvek od Ludwig »

No já myslim, že za výfuky Laityng už hovoří to jejich trapný logo dostatečně :lol:

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“