vypnutie zvuku fotenia na siemense
Moderátor: Rudi
vypnutie zvuku fotenia na siemense
takze mam od novosti (teda od jeziska) siemens S65
setko fajn, len ma sialene vytaca, ze neviem ako vypnut to "cvak" pri foteni. cely telefon uz mam ztiseny (mam zasadne vybracne) a toto ma vytaca.
neviete poradit?
setko fajn, len ma sialene vytaca, ze neviem ako vypnut to "cvak" pri foteni. cely telefon uz mam ztiseny (mam zasadne vybracne) a toto ma vytaca.
neviete poradit?
Re: vypnutie zvuku fotenia na siemense
to potřebuješ někoho tajně fotit? v návodu to nemáš?
mazel: som odhaleny 
myslim ze v navode to nieje.
mna vseobecne strasne vytacaju setky zvuky co vydava mobil. a leze mi na nervy, ked si nejaky zmrd v siemense povie ze to bude vydavat denentne zvuky a zakaznik nech ide do prdele.

myslim ze v navode to nieje.
mna vseobecne strasne vytacaju setky zvuky co vydava mobil. a leze mi na nervy, ked si nejaky zmrd v siemense povie ze to bude vydavat denentne zvuky a zakaznik nech ide do prdele.
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
- Violator
- Kontaktovat uživatele:
na K750 to vypnout jde a nebo stačí dát tichý režim
až bude FAJFKA chtít.......tak všem ujedu 

Ajoo, funguje tohattori_hanzo píše:Pokud potřebuješ fotit opravdu tajně tak vytoč třeba 800 123 456 a foť při tom!Trhyy píše:Jo todle mě na K700 sere taky že to nejde vypnout, dycky to dělá hroznej kravál při foceníFunguje to samozřejmě na všechny čísla...

MÁŠ PRASKLÝ AUTOSKLO? STŘÍPEK AUTOSKLO TO VYŘEŠÍ !
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
www.AUTOSKLOSTRIPEK.cz - Praha 5 -774 573 375
!!Ke každému čelnímu sklu až 2000Kč poukázka na pohonné hmoty ZDARMA!
- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
jj aj kamos to tak robiTrhyy píše:Ajoo, funguje tohattori_hanzo píše:Pokud potřebuješ fotit opravdu tajně tak vytoč třeba 800 123 456 a foť při tom!Trhyy píše:Jo todle mě na K700 sere taky že to nejde vypnout, dycky to dělá hroznej kravál při foceníFunguje to samozřejmě na všechny čísla...
dík

RIP Richard Burns 

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
na D750 jde taky vypnoutViolator píše:na K750 to vypnout jde a nebo stačí dát tichý režim

ale u K700i to nejde, jen flashem softu

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
Normálně to nejde. Musíš takhle... http://www.siemensmania.cz/content.php?id=412
No kámoš to na SE K700i taky nedokázal vypnout mě to na N 6230i jde