Pripadne jestli by nejakej prazak tady z fora nebyl ochotnej to semnou omrknout, majitel je z prahy. diky za jakekoliv info.

Moderátor: Idaho
To si rikam uz od zacatku, ale kdyz on nic nevi vis.barbucha píše:Hele, to bude nějaká levá. Jestli je pravda že chyba je v zapalování, tak by to majitel určitě nechal sám opravit a auto by pak prodal minimálně o 40tisíc dráž. Proč by ti měl jen tak zbůhdarma věnovat třicet ticíc?.......
Najety kilometry radsi nerozebirej...Idaho píše:jsou dve možnosti, bud jak říká Barbucha, nebo proste by majitele vyšla oprava moc draho ( v HOnda servisu počítej cívka a rozdělovač plus práce zhruba desítku, možná více ) a on nemá prašule ani na to aby to opravil... každopádně nevěř tem 130tisto nemá snad jediná Honda v čr starší 5ti let...
BTW v týdnu po nové,m roce budu v práglu, co tak mi dej vědět mužem na to kouknout.. Bulda s etaké jiste rád přidá - pokud bude mít volno.. víc večer na ICQ..
92´... V ty dobe se BB1-3 zacly vyrabet... No to bude strep...AccentH.dave píše:Praha - Praha 3 7.12. schránka
honda prelude r. v92 16v2.0i okna sibr zrc. v el. cz doklady. zavada zapalovani cena 50tis. (cena opravy cca 10tis) tel. Tel.: 603 822 322
Tel.: 603 822 322
OPAK JTWQMK
tady je zneni inzeratu, volal sem mu dvakrat a pokazdy mi toho moc nerekl....
možná je to F 20A4-i s převodovkou jsem ho koupil za 12,-sundat víko ventilů, omrknout jestli choděj ventily(vracejí se ),mrknout na olej-hlavně bacha na zrníčka kovu v něm,tlaky.Idaho píše:takže jsem s ním mluvil a řekl mi následujíc :" Mozek v rozdělovači odešel, cívková jednotka je v háji a navíc ŘJ nevysílá impulsy.."
určo bych se na to juknul, nemusel by to být tak velkej problém, lkdyž si k tomu sedne dobrej elektrikář. Pokud to bude motor F20B ( on neví ale podle popisu bych to tipoval ) tak řj počítej cca 5tis, cívky cca 3,5-4tis a rozdělovač 2,5-3tis.. ted jde o to jestli to není jen přerušené vedení. pokud jednotka nevyblikává kody na přístrojovce, tak možná bude mít ještě jednu serv. kontrolku na sobě, ale v tomlhe si jistej nejsem.. každopádně to skoukni, cena je dobrá a celej motr s řj kopíš za max 25tis( to je cena )