Cukání 1.8 20V Škoda Octavia
Moderátor: Idaho
Cukání 1.8 20V Škoda Octavia
Poradíte mi někdo ? Mám 1.8 20V Škoda Octavia bez turba a jakmile se rozjedu, tak to cuká, jako by docházel benzín, ale po přidání plynu a po nabrání asi tak 4tis. otáček to normálně zabere a jede jak má, ale po přeřazení a snížení otáček se problém opakuje. Tlak paliva je OK, svíčky jsou tam tak ani ne rok. Neměl jste někdo podobný problém ? 

Re: Cukání 1.8 20V Škoda Octavia
Měl jsem podobnej problé a byly to svíčky a kabely k nim. Ale může to bejt i něco jinýho (filtry?)
To je právě ten problém, dneska to bylo v servise a tam se na ty svíčky dívali, jsou tam ani ne rok a nebyly zrovna nejlevnější. A podle mě, kdyby to bylo tím, jak říkáš, tak by ten problém s motorem byl pořád a po přidání plynu by "nezmizel". Takže v tom to asi nebude
Ale díky.

no prave ze to kopani bylo "jen si myslim" tim,ze svicky nedostavaly elektriku a jelo to treba jen na jednu, proto to kopani,a kdyz slapnes na plyn,roztoci se alternator a to bys videl jak z toho litaji jiskry, bomby jak neco. takze kdyz jsi slapl na otacky,tak mozna ten proud nejak preskoci a hodi jiskru ... si myslim.
kazdopadne ja vyndal baterii,obrousil kontakty, nalil do nadrze srackol co rozklada vodu a jede to jak ma zase ... ale taky jsem se bal jak neco
kazdopadne ja vyndal baterii,obrousil kontakty, nalil do nadrze srackol co rozklada vodu a jede to jak ma zase ... ale taky jsem se bal jak neco
To je docela možné, každopádně s tím zítra "jedu" znovu do servisu a už zkusíme i tuhle alternativu, protože dnes na to nebylo moc času.
jako 1bych zajel na diagnostiku odkut jsi chlape
Tam jsem taky byl jako první. Ale nic to nenašlo, a vše je podle toho v pořádku 

odkut jsi
Skoda ze bych se ti nato podival
cerpadlo tezko tomu neverim a filtr by to delal i pri visich otackach
AKU je taky blbost
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
měl sem teda jenom jedno benzinovy auto ale tohle mi dělalo když sem někde nabral kvalitní benzín s příměsí vody
..

V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
Tankuju jen na OMW 

- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
a ja tankoval u šelu, to si nevybereš...Marek II píše:Tankuju jen na OMW
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
nad vahou vzduchu sem taky uvazoval ale dokut se to nehodi na vaga a neudela se par testu tak se bude jenom hadat to je nanic tim se nic neviresi
Možná bude rychlejší si půjčit váhu vzduchu a kabely ke svíčkám a zkusit to přehodit a pak se může jít dál. Dneska měřili i váhu vzduchu za chodu a vykazovala nějaké hodnoty.