Tak sem jí dneska odvezl do lakovny. Poslední fotka kde jí vidíte s několika odstíny bílý. Za cca 3 týdny bude jak nová. Jen doufám že nebude sněžit jako dneska a aspoň ty silnice budou suchý až jí povezu domu.
Něž sem dojel do lakovny tak byla špinavá jako prase
už jsem ti to několikrát psal že když už novej celolak tak bych zkusil třeba něco dvoubarevnýho nebo aspoň nějakou perleť nebo něco lepšího než bílou, mně osobně se bílá moc nelíbí no.....
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ne, však říkám, bude to všechno v originále. Bude to jen hezky udělená seriovka, teda myslím vzhledově.
Ale uvnitřplánuju krom DVDkterý už mám PSX,TV akopu jiných věcí krompořádný muziky. Bude to spíš taková technická lahůdka než vzhledovej tuning
Ani jsem se neptal na cenu. Hlavní rozdíl mezi bílým lakem a perletí je, že u perletě při malém škrábnutí musíš chtě nechtě přelakovat celý díl a i tak to nemusí přesně sedět odstínem s ostatníma dílama a může to být vidět. Bílou barvu uděláš rozstřikem. A vzhledem k tomu že už mi do auta na parkovišti dvakrát někdo najel a jednou mi ho nabourali tak sem zvolil bílou.
Sory,že se ti tu do toho seru,ale když se jedná o lakování,tak mám dotaz,jestli nevíte,zda by šel nalakovat do barvy vozu tenhle rámeček mlhových světel...materiál je abs-chrom