jako zajímavý nemůžu říct že je to humus ale že by se mně to nějak moc líblo to taky ne
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
jarda píše:jako zajímavý nemůžu říct že je to humus ale že by se mně to nějak moc líblo to taky ne
JAko jarda, ten předek mi tam absolutně nesedí. Jo je to zajímavý, bylo na tom hodně práce atd, ale když si odmyslim ty světla, tak je to pro mě zase další šáde, kterejch je moc podobně udělanejch.
Předevšim pitomě vypadá z boku, jak je ten předek o dost delší než zadek, je to jak u Peugeotu 407, ale jinak je to dělaný s citem, tkaže to myslim nikoho neurazí....
Fiesta píše:videl jsem na sraze a muzu rict, ze je to pekne odvedena prace....
no třeba ta prdel se mně zdá nějaká nedomrdlá
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiesta píše:no asi by udel lip kdyby pouzil vrchy zadnich lamp a ne spodky....
no píšou tam teda že je to vrchní část ale myslím třeba i ten vejfuck ten tam nějak podivně vysí a na jednom obrázku je vidět pohled zespodu že je to tam takový všelijaký hrbolatý no
jinak jsem si říkal že má stejnou barvu clonítka jak já a pak jsem se dočetl že má dokonce i lak z pandy jak mám akorát s trochou perleťe
No předek se mi nelíbí, zadek taky moc ne a potom co sem viděl ty výsledky crash testů tak sebelepší škůdka pro mě ztrácí hodnotu a prostě se mi už nelíbí
Leda by měla nějakou hyper klec pak už by se mi možná i líbila
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Fiesta píše:no asi by udel lip kdyby pouzil vrchy zadnich lamp a ne spodky....
no píšou tam teda že je to vrchní část ale myslím třeba i ten vejfuck ten tam nějak podivně vysí a na jednom obrázku je vidět pohled zespodu že je to tam takový všelijaký hrbolatý no
jinak jsem si říkal že má stejnou barvu clonítka jak já a pak jsem se dočetl že má dokonce i lak z pandy jak mám akorát s trochou perleťe
ty zadni svetla sou horni cast ale uriznuta ta kaplicka na osviceni spz...
na až na ten přední nárazník to jde, zezadu jsem to neviděl
maji tam chybu to neni 130tka. ale jinak je to super nadherna barva ti svetla taky super udelany ma to fakt dotahly, interier taky super, ma to proste vymakly ma i kotouce do zluty barvy super kola a dal
Škoda 120 tuning is best of
Planuju favorit 2.0 16v turbo