nazdar je to takova prkotina, ale prijde mi to tezce nedoreseny.
Jak je sani vzduchu pro ofuk, tak ta jedna komora, jako diry v plechu kapoty, jsou primo nad tim vstupem tzn. kdyz prsi, prsi primo dovnitr toho nasavani, kdyz snezi snezi taky primo dovnitr a kdyz po vydatnym snezeni ometam auto musim otevrit kapotu a vyhodit takovou kostku ze snehu ktera se na tom udela, nekdy se to rozehreje a pak tam zmrzne a udela docela slusnej spunt takze se pak vzuchu prilis nechce, nekdy i slysim jak f tech trubkach klokta voda kdyz mam pusteny ofuk. Jak to mate vyreseny, nechali ste to tak ? me napda asi jenom dat nad to nasavani takovy ty plastovy krytky, ale ty se mi moc nelibjej.
sani vzduchu (foukani)
sani vzduchu (foukani)
SEAT Ibiza r. 89 1.5 SXi PorscheSystem (66KW)
Re: sani vzduchu (foukani)
No, ten sníh je na ho*no, ale kvůli vodě (dešti) je pod kapotou na dně toho plastovýho kejsu ventilátoru ďoura!!! Tam tudy ta voda v pododě odtejká, teda aspoň mě!!!
$
Veru, to kúrenie je celé akosi na (I)...
Vidím to tiež jedine na tie plastové krytky, len je problém v tom, že som ešte nenarazil na nejaké čo by tam rozmerovo pasovali. Tie mriežky sú dosť široké
a všetky čo som doteraz skúšal boli buď krátke alebo úzke...
Inak s tou vodou v kúrení je to ako napísal JamesT, na spodu je prepadový špunt, ktorý sa upcháva bordelom (listy apod.), takže skús vypucovať a voda by mala odtekať dolu...
Vidím to tiež jedine na tie plastové krytky, len je problém v tom, že som ešte nenarazil na nejaké čo by tam rozmerovo pasovali. Tie mriežky sú dosť široké
a všetky čo som doteraz skúšal boli buď krátke alebo úzke...
Inak s tou vodou v kúrení je to ako napísal JamesT, na spodu je prepadový špunt, ktorý sa upcháva bordelom (listy apod.), takže skús vypucovať a voda by mala odtekať dolu...
MHD
Re: sani vzduchu (foukani)
Já to vyřešil "nasávačem" na kapotu (ještě pořád to není hotový, ale teď by mi měl přijít novej filtr, taxe to snad pohne kupředu), ale ty krytky by si každej mohl podle svejch představ udělat, třeba z laminátu, sám!!!
$