Všude samá červená ruka, na autobusech, v novinách, na billboardech atd...
Přežiju to když to nebudu vědět, ale tak mě to napadlo

Moderátor: Rudi
No já se ptala Honzy, už je to dyl a on říkal že teda určitě ne, ale já si myslím že teda jotojebordel píše:cervena? to bude urcite Oskara
**edit: vlastne Vodafone
znameRudi píše:znáte akci Český sen? tak čekejte něco podobnýho![]()
ne?Adelhide píše:No já třeba neznámtojebordel píše:znameRudi píše:znáte akci Český sen? tak čekejte něco podobnýho![]()
Tak nemluv za všechny bobane
tiez som to videltojebordel píše:ne?Adelhide píše:No já třeba neznámtojebordel píše: znameTak nemluv za všechny bobane
byl to projekt, kterej krasne zobrazil lidskou hloupost...
nekdo udelal reklamu, billboardy, webovy stranky, akcni letaky a na PVV ve Vysocanech poslatvil zeleznou konstukci o cca 100x20metru a dopredu napis CESKY SEN
a pred tim stali lidi a cekali na slavnostni otevreni, plny parkoviste aut, lidi, kameramanu, fotografu....a pak z toho byl dokument, zabery, zazitky a pocity lidi, nejvic tech co prijely z daleka, dali 300 za vlak a vono nic, vsichni breceli a nadavali jaky lidi jsou, co vsechno dovedou
ja se u toho bavil teda moc dobre![]()
v letaku jestli si pamatuju dobre bylo:
Siemens SL45 bo 42 za 2300kc
1.5L vody za 1.30kc
mala prenosna TV za 500kc
Bordeli ty si mě urazil, ty si právě řekl že sem blbá, to si vypiještojebordel píše:ne?Adelhide píše:No já třeba neznámtojebordel píše: znameTak nemluv za všechny bobane
nekdo udelal reklamu, billboardy, webovy stranky, akcni letaky a na PVV ve Vysocanech poslatvil zeleznou konstukci o cca 100x20metru a dopredu napis CESKY SEN
a pred tim stali lidi a cekali na slavnostni otevreni, plny parkoviste aut, lidi, kameramanu, fotografu....a pak z toho byl dokument, zabery, zazitky a pocity lidi, nejvic tech co prijely z daleka, dali 300 za vlak a vono nic, vsichni breceli a nadavali jaky lidi jsou, co vsechno dovedou
1.5L vody za 1.30kc
Adelhide píše:Bordeli ty si mě urazil, ty si právě řekl že sem blbá, to si vypiještojebordel píše:ne?Adelhide píše: No já třeba neznámTak nemluv za všechny bobane
1.5L vody za 1.30kc
Míšo já nejem bxstřejšíMisa píše:Já to vím
Rozluštění bude prvního února - bystřejším by to teď mělo dojít
TROY píše:pam pam pam pam pam technoAdelhide píše:Míšo já nejem bxstřejšíMisa píše:Já to vím
Rozluštění bude prvního února - bystřejším by to teď mělo dojíttak prozrad
![]()
31 bude konec ledna - další měsic odpracovanej
No já taky nesmím vynášet informace tak to nemůžu říctAdelhide píše:TROY píše:pam pam pam pam pam technoAdelhide píše: Míšo já nejem bxstřejšítak prozrad
![]()
31 bude konec ledna - další měsic odpracovanejJá fakt nechápu
Já nesmim vynašet externi informace:smich:
tohle mě dostaloVecernicek píše:Já si myslím že to bude nějaká předvolební kampaň strana červená pravá ruka ďábla...Nebo spíš komunisti s novou tváří
..něco naznačuješ (budou se rozdávat mobilyEiffel píše:tohle mě dostaloVecernicek píše:Já si myslím že to bude nějaká předvolební kampaň strana červená pravá ruka ďábla...Nebo spíš komunisti s novou tváří
Jo a prvního se mi nažeňte na kráme, bude to pecka
nic nepovím, ale bude to bombaHans píše:..něco naznačuješ (budou se rozdávat mobilyEiffel píše:tohle mě dostaloVecernicek píše:Já si myslím že to bude nějaká předvolební kampaň strana červená pravá ruka ďábla...Nebo spíš komunisti s novou tváří
Jo a prvního se mi nažeňte na kráme, bude to pecka)? Fakt v tom má palce H2Ofoun?
naznač (třeba SZ), ať vím, jestli to bude stát za to zajet do Oskarova obchodu...Eiffel píše:nic nepovím, ale bude to bombaHans píše:..něco naznačuješ (budou se rozdávat mobilyEiffel píše: tohle mě dostalo
Jo a prvního se mi nažeňte na kráme, bude to pecka)? Fakt v tom má palce H2Ofoun?
NebudeHans píše:naznač (třeba SZ), ať vím, jestli to bude stát za to zajet do Oskarova obchodu...Eiffel píše:nic nepovím, ale bude to bombaHans píše: ..něco naznačuješ (budou se rozdávat mobily)? Fakt v tom má palce H2Ofoun?