Magnat Classic 216

Dego ST-650

Hertz DSK 165

Rainbow SLX 265

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
v předních dveřích jsem měl origo "koše" na repro průměr 16cm, je to na nich i napsaný... ten 0,5cm se mi tam nevlezeShr3k píše:Rainbow (ve verzi deluxe). BTW chybí tam v tom seznamu Axton od ACR.
xenon04:16,5 cm no prosím tě, to jsou mi ale novinky...?
díky moc za radu, asi zůstanu u těch SLX 265 DELUXECTS.CZ píše:No a já bych ten výběr zúžil ještě víc a zůstal bych u těch Rainbow
http://www.cts-cz.com/repro/kompa/165.htm
kompa SLX 265 nebo SLX 265 de lux (s plnohodnotnou vyhybkou) jsou velmi dobrá volba.Potom v té cenové relaci do 4tkč jsou ještě velmi dobré CSX 265 (také s plnohodnotnou vyhybkou),které jsou příznivější jen pro rádio...mají o 20W RMS méně než SLX......mají 80w RMS
Více info mailem (cts.cz@seznam.cz) nebo ICQ 253979645
No přesně to jsem měl na mysli. Navíc záleží na individuálním vkusu. Výšky "řežou" i moje MB Quarty, které stojí čtyřnásobek. Záleží především, jak se nakrmí. Pokud má zesík tolik síly, že ve špičkách svítí ochrana výšek a středobasy viditelně nejsou na hraně, asi by to chtělo opravdu stáhnout na výhybce, případně na ekvalizéru a pustit víc šťávy dolů.All píše:Ony na rozdíl od některých jiných v této cenové kategorii mají plnohodnotné nastavitelné výhybky. Je to ale především o nastavení. Od toho jsou jumpery ve výhybkách, treble na rádiu a pohyblivý tweeter v domku.