Cool !
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Cool !
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
"forget the gym, Camaro has all the muscle you need"
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
Re: Cool !
Chevy Camaro Z28, LT4 383cui, Powerdyne supercharger, Edelbrock nitro etc. & Chevy Impala SS, LT1 350cui, K&N intake, Hooker exhaust etc. & Chevy Corvette C5 Z51
- Fazeey
- Kontaktovat uživatele:
Golf IV 1/4míle za 11.7 hmm todéé
V8 fbiturbu fautomatu hrabeto žeretojakkokot if ekomodu
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
no nevím co je hnusný na namakanejch autech jako je Mercedes, BMW, VW, Cadillac, Viper atd atd ...sandokan píše:Hnus
asi Tvoje závist viď ...
Hele koukej, presne toto jsem od tebe cekal, do detailu. Nelibi se mi to a vsechny tyto muscle car co vsude do for seres.MarauderZ28 píše:no nevím co je hnusný na namakanejch autech jako je Mercedes, BMW, VW, Cadillac, Viper atd atd ...sandokan píše:Hnus
asi Tvoje závist viď ...
Za cool povazuju jine auta, tak se hned nevztekej hele.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
co to meleš za píčoviny Golf je muscle car ? Lancer je muscle car ? - pořiď si brejle ... a poprosím Tě neužívej výrazu muscle car absolutně nevíš o čem mluvíš ...
Muscle car dle Sandokana
))

Muscle car dle Sandokana

MarauderZ28 píše:co to meleš za píčoviny Golf je muscle car ? Lancer je muscle car ? - pořiď si brejle ... a poprosím Tě neužívej výrazu muscle car absolutně nevíš o čem mluvíš ...
Muscle car dle Sandokana))

To Marauder: Nechápu že tě vytočí každá volovina. Taky nechápu že hned každýmu hned začneš spílat. To chce trochu klidu 

http://fimosperky.cz - obchod s ručně vyráběným zbožím 

Presne o tom mluvim. Jak se panovi rekne neco, co se mu nelibi, hned si hraje na hrdinu. omg.Georgeos píše:To Marauder: Nechápu že tě vytočí každá volovina. Taky nechápu že hned každýmu hned začneš spílat. To chce trochu klidu
A nejak se tu to forum ozivit musi.
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
hehe ale mě nic nevytáčí já se jen bavím hloupostí některejch lidí zde na foru, když už nevědí kudy kam tak začnou vymejšlet jak v jinejch postech a v jinejch forech - prostě ubohost co je maximálně k smíchu a politování ...
a nezlob se na mě jestliže někdo o mixu americko-německo-japonskejch aut představující špičku tunerský produkce řekne, že to je hnus tak ten člověk není normální resp je jasný jak moc závidí ... když se ohradím řekne, že nesnáší muscle car - tím sám sebe udal, že ten odkaz ani pořádně neviděl neb říct o Golfu, že to je muscle car no nezlob se na mě to je vrchol xxxxx
)))
a nezlob se na mě jestliže někdo o mixu americko-německo-japonskejch aut představující špičku tunerský produkce řekne, že to je hnus tak ten člověk není normální resp je jasný jak moc závidí ... když se ohradím řekne, že nesnáší muscle car - tím sám sebe udal, že ten odkaz ani pořádně neviděl neb říct o Golfu, že to je muscle car no nezlob se na mě to je vrchol xxxxx

Ve vetsine prispevku zde posilas stejne "americke srajdy". Nezlob se, ale nekdo z toho neni tak "ulitlej jako ty". To neni reakce primo na zde uvedeny link, ale na vetsinu postu od tebe.MarauderZ28 píše:hehe ale mě nic nevytáčí já se jen bavím hloupostí některejch lidí zde na foru, když už nevědí kudy kam tak začnou vymejšlet jak v jinejch postech a v jinejch forech - prostě ubohost co je maximálně k smíchu a politování ...
a nezlob se na mě jestliže někdo o mixu americko-německejch aut představující špičku tunerský produkce řekne, že to je hnus tak ten člověk není normální resp je jasný jak moc závidí ... když se ohradím řekne, že nesnáší muscle car - tím sám sebe udal, že ten odkaz ani pořádně neviděl neb říct o Golfu, že to je muscle car no nezlob se na mě to je vrchol xxxxx)))
BTW: 2 minuty za hrubost + do konce utkani...
- MarauderZ28
- Kontaktovat uživatele:
jo ukažmi pls ty americký srajdy co sem dávám, navíc nechápu proč řešíš v postu o maximálně vytuněnejch autech to že sem dávám do jinejch postů dle Tvýho míněný srajdy - ty jsi prostě ten týpek co když už nevíš kudy kam tak se chováš jak baba - něco jí vyčteš a ona Ti řekne, ale ty jsi taky před půl rokem něco neudělal ....
Sandokan A co si sem dal ty?Dal si sem nekdy neco zajimavyho,jako Marau?Ja myslim,ze se kazdej rad podiva na namakany auta,ktery skvele jedou,ktery sem vetsinou Marau dava a je jedno jestli to je us,jp,bo evropa,hlavne ze to poradne jede,ne?
CLK 320 race@fun
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
S 430Long klídek
http://web.unmz.cz/autoslalom/
neeeee. v prvom rade to sem nesmi dat marauder. a potom to nesmi byt US auto, US casopis, US stranka, US tuning....Skala píše:... a je jedno jestli to je us,jp,bo evropa,hlavne ze to poradne jede,ne?

sandokan: a co ti na hentom vadi? 2auta z US, 4 EUR, a jedno JPN. musclecars??????

- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
hattori_hanzo píše:2 Sandokan:Docela ubohost,myslím že Marauder má docela pravdu v tom že když nevíš kudy kam tak začneš nadávat,tudíž se řadíš do kategorie "Bezmocnej anonymní internetovej sráč"![]()
Cool, stejne jako 95% lidi tady, zamysli se...![]()
2 Ritchma:Mě by spíš zajímalo srovnání ve Světě Koncernu...pardon...Světě motorů s ORS nebo FRS!
No je fakt že mě ty americký hrůzy taky rozčilujou ani nevim proč, ale když se to lidem líbí tak proč ne že jo? Jenom bych prostě chtěl vidět ty samý auta na nějakym pořádnym techicnkym okruhu aby se vidělo jak kdo co zajede. Nevim proč ale nemam rád velkoobjemový auta. Amíci asi neumí nic jinýho než to nahnat objemem. Ale možná se zase pletu co já vim 

Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form
Richman: uz si s nejakym vacsim objemom jazdil?
)
neni to jedno, ci ma ten motor o dva litre viac, alebo turbo?

neni to jedno, ci ma ten motor o dva litre viac, alebo turbo?
- hattori_hanzo
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Zajímavý je ale že 95% lidí reje do tebe,zatímco těch imaginárních 5% stojí za tebou,v kom bude asi chyba?Zamysli se...sandokan píše:Cool, stejne jako 95% lidi tady, zamysli se...hattori_hanzo píše:2 Sandokan:Docela ubohost,myslím že Marauder má docela pravdu v tom že když nevíš kudy kam tak začneš nadávat,tudíž se řadíš do kategorie "Bezmocnej anonymní internetovej sráč"![]()
2 Ritchma:Mě by spíš zajímalo srovnání ve Světě Koncernu...pardon...Světě motorů s ORS nebo FRS!![]()
✠Luftwaffle✠