Sencor vs. Panasonic

Vše o muzice v autě - rady, postupy jak na to, možnost přidávat i fotky instalací.

Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan

Odpovědět
fantomx
Kontaktovat uživatele:

Sencor vs. Panasonic

Příspěvek od fantomx »

prosím všechny o radu.v pondělí jdu pro nové rádio a nemůžu se rozhodnout. :cry: Sencor 5255 ( http://autoradia.roadstarshop.cz/autora ... ?zbozi=459) nebo Panasonic 1321( http://autoradio.prodejce.cz/panasonic1321.html) !!!
Každý říká něco jiného.Sencor má navíc výstup na subwofer.Vstup USB a paměťovky a nižší cenu. spek
Prosím konkrétní zkušenosti.Každý napíše Sencor je na ho..no,ale neřekne proč!Nejsem zastáncem toho že co je drahé je dobré a nekupuji podle značky ale zkušeností.Díky za rady.

bubakk

Re: Sencor vs. Panasonic

Příspěvek od bubakk »

Ja bych ti z osobni skusenosti doporucil panasonic. lepsi prijem tuneru vykon+zvuk integr zesilovace,pohodove ovladani.ale jenom 1.RCA vystup. pokud teda nepotrebujes usb.line-in a ctecku a podle toho jestli v aute poslouchas i radio.
je fakt ze ten sencor co sem zapojoval byl starsi model ale do auta bych si to nedal.tot muj nazor na tyto radia.bubak.
http://www.hificar.cz/item.php?id=1552
nebo napr tento clarion
http://www.hificar.cz/item.php?id=1622

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

to USB je imho lepsi, protoze je mnohem jednodusi vzit usb klicenku kterou ma dneska kazdej, nakopirovat si co prave clovek sosnul z netu, prijit do auta, zapojit a poslouchat, nez se patlat s vypalovanim CDcka

CTS.CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od CTS.CZ »

já jen můžu říct,že Sencory prodáváme a zrovna tenhle typ je úplně v pohodě.Zatím žádná reklamace a překvapila mě i čistota zvukového projevu.Montovali jsme tenhle typ rádia jak na repra cca 30 W RMS ale i na třeba 70W RMS a zvládá v pohodě. Z mojí osobní zkušenosti můžu jen doporučit a navíc za 2600,-.......
AUTOHIFICENTRUM Liberec * KAMENNÝ OBCHOD / MONTÁŽNÍ DÍLNA / E-SHOP * autohificentrum@seznam.cz * ICQ:253979645 * www.autohificentrum.com

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

Mam toho Panasonica a spokojenost...Sencora bych nebral!!!Radio je vzdycky zaklad a proto to chce znacku!!!Ten Panasonic neni nejlepsi,ale z tehle dvou je lepsi...Na co USB???Podle me uplna zbytecnost... :lol: :lol: :lol:
VW Passat Variant 1,8 T

Kukesak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kukesak »

mam sencora... :nono: ...uz nikdy...pri napojeni mi zjistily ze ty radia zerou strasne moc stavy z baterky...navic sem tam se mi uplne cele radio sekne..a pak mi nezbyva nic jineho nez ho uplne odpojit od site..navic mam typ ktery ma zabudovane konektroy takze se nedaji tak lehce odpojit anezbyva mi nic jineho nez pri seknuti radia odpojit celou baterku...pomalu uz me to zacina stvat...jinak kamoska ma toho pnanasonika..akorat tlacitka ma v cervene...a je spokojena... :D ...ja uvazuju ze asi pujdu do tohodle... http://www.az-elektro.cz/autoradia-s-cd ... -deh-1820r 8) za mensi priplatek je s mp3

Chaindler
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

Mam toho Panasonica a spokojenost...Sencora bych nebral!!!Radio je vzdycky zaklad a proto to chce znacku!!!Ten Panasonic neni nejlepsi,ale z tehle dvou je lepsi...Na co USB???Podle me uplna zbytecnost... Laughing Laughing Laughing
USB a zbytecnost? uz nezije v jeskynich :nono:

T-O-M

Příspěvek od T-O-M »

Kukesak píše:mam sencora... :nono: ...uz nikdy...pri napojeni mi zjistily ze ty radia zerou strasne moc stavy z baterky...navic sem tam se mi uplne cele radio sekne..a pak mi nezbyva nic jineho nez ho uplne odpojit od site..navic mam typ ktery ma zabudovane konektroy takze se nedaji tak lehce odpojit anezbyva mi nic jineho nez pri seknuti radia odpojit celou baterku...pomalu uz me to zacina stvat...jinak kamoska ma toho pnanasonika..akorat tlacitka ma v cervene...a je spokojena... :D ...ja uvazuju ze asi pujdu do tohodle... http://www.az-elektro.cz/autoradia-s-cd ... -deh-1820r 8) za mensi priplatek je s mp3
to už bych šel do těch mp3jek, to je bez debaty

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D senkor mě mile překvapil ale na panasonika nemá vlastní zkušenost mám pana a pohoda sicwe krapet jinou cenovou ale zase ber to tak že panasonik je vlastně techniks a to už je pojem 8)
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

Tak rozhodnuto,teď jsem koupil Panasonica za 2990 v kameném obchodě.aspoň se pak kvůli záruce nebudu měsíc rozčilovat ja se slavným internetovým obchodem KASA.CZ :mad: Jsem teda zvědav jak povalí mjůzik :)
***Honda Civic 1.5 16V ***
---sedánek---občas ležánek---:)
********NA PRODEJ***Už pouze na náhradní díly***

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

Teď by mě zajímalo na co mi bude MP3man :(

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

Lidičky prosím..........k čemu jsou ty nezapojený dráty u panasonica.je to oranžovej a hnědočernej.Lezou z rádia a jsou zaizolované :? :cry:

YANEK
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od YANEK »

:D si to přečti v plánku ne :wink:
:silly:Obrázek
www.astra-g.cz BAD TOYS FOR FAT BOYS
www.cartechgroup.cz Vše pro vaší káru
www.autovit.cz Servis vozidel opel

fancarhifi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fancarhifi »

fantomx píše:Lidičky prosím..........k čemu jsou ty nezapojený dráty u panasonica.je to oranžovej a hnědočernej.Lezou z rádia a jsou zaizolované :? :cry:
Oranžový - k přívodu osvětlení palubky(při zapnutí světel se ztlumí svit displeje) Modro/bílý - spínané +12V pro zesilovač.Oranžová/černá - HF mute.Mělo by to být uni u všech rádií.

Sagi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sagi »

Chaindler píše:
Mam toho Panasonica a spokojenost...Sencora bych nebral!!!Radio je vzdycky zaklad a proto to chce znacku!!!Ten Panasonic neni nejlepsi,ale z tehle dvou je lepsi...Na co USB???Podle me uplna zbytecnost... Laughing Laughing Laughing
USB a zbytecnost? uz nezije v jeskynich :nono:
Podle me zbytecnost!!!To uz tam pak muzes hned vozit celej pocitac...MP3 nestaci?To nemas 3 minuty cas hodit 5 alb na RWcko?
Nevim no,ale ja usb na autoradiu nemam a necejtim se ze bych zil v jeskyni :lol:
fantomx píše: Tak rozhodnuto,teď jsem koupil Panasonica za 2990 v kameném obchodě.aspoň se pak kvůli záruce nebudu měsíc rozčilovat ja se slavným internetovým obchodem KASA.CZ Mad Jsem teda zvědav jak povalí mjůzik Smile
dobra volba 8)
VW Passat Variant 1,8 T

Cenda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Cenda »

MP3 nemam vubec, ani mit nebudu a nevim o tom, ze bych zil v jeskyni :D
pouze "hifík"

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Sencor,tak max. pouzit do sluzebniho auta,ale do sveho bych ho nedal

alt
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od alt »

bych těm odpůrcům sencora zavázal oči posadil je do auta a dal jim obě postupně poslechnout.... :D

btw z toho by šla udělat nová disciplína na tuning srazech :lol:

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

Rádio úspěšně složilo počáteční zkoušku. Zapojeno a bere mi to i mé nové repro :) To starý na ně nereagovalo.Akorát mi vadí ovládání kolečkem.Občas nechtěně zmáčknu když zeslabuju a začne to měnit úroveň basu tak to musím cvakat až zas na štelování hlasitosti.Ale jinak 8)

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

petrsk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

Kukesak píše:mam sencora... :nono: ...uz nikdy...pri napojeni mi zjistily ze ty radia zerou strasne moc stavy z baterky...navic sem tam se mi uplne cele radio sekne..a pak mi nezbyva nic jineho nez ho uplne odpojit od site..navic mam typ ktery ma zabudovane konektroy takze se nedaji tak lehce odpojit anezbyva mi nic jineho nez pri seknuti radia odpojit celou baterku...pomalu uz me to zacina stvat...jinak kamoska ma toho pnanasonika..akorat tlacitka ma v cervene...a je spokojena... :D ...ja uvazuju ze asi pujdu do tohodle... http://www.az-elektro.cz/autoradia-s-cd ... -deh-1820r 8) za mensi priplatek je s mp3
sencor ma vetsinou reset tlacitko pod panelem,tak nevim proc ho odpajet od site. ja mam Sencor SCD 5605 MR a spokojenost

fantomx
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fantomx »

Po takové době odezva:) ......Po více jak roce už můžu konstatovat Panasonic vc týhle ceně nikdy....Je to plečka která přeskakuje na sebemenším hrbu a o čistotě zvuku ani nebudu mluvit....nikdy více!!!!

froxic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od froxic »

a ja rikam porad zlate USB, kdyby se prodavalo autoradio jenom s USB v prijatelne cenove kategorii tak ho mam.... ale zatim staci to JVC viz popis... nemenil bych :?:
Renault Clio rv.97 1.2 8V 43kW@93Nm
JVC KD-G632 ::: SinusLive SL F 130 + NEO 13s ::: Helix Blue 69 v platu z masivu ::: ATP Thoughdrive flashdisk 4GB
-----------------------------------------------------
Renault Laguna II rv.04 2.0T 16V 120kW@270Nm

MSG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od MSG »

Všeobecně je to tak, že Sencor je sračka, Panasonic je alespoň značka:-) byť teda ne zrovna do autohifi...
Kdo si koupí sencora, ať sem radši ani nepíše. :-)

Mám nějakej základní s mp3 @4*50W a hraje pěkně. Přeskakuje dost málo a to opravdu na šílenejch cestách. Zato jsem slyšel dost kritiky na kvalitu a přeskakování sencorů.
MSG

petrsk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

fantomx píše:Po takové době odezva:) ......Po více jak roce už můžu konstatovat Panasonic vc týhle ceně nikdy....Je to plečka která přeskakuje na sebemenším hrbu a o čistotě zvuku ani nebudu mluvit....nikdy více!!!!
to MSG, je to i muj nazor a sencora si asi poslouchal tak jeste mozna trandak .novy rady hrajou skvele a zatim mi neskace,nacte kazdou mp3.

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

lidi nezlobte se ale označení hrajou skvěle je moc širokej pojem kor když si myslím že tak 1% z vás někdy slyšelo rádio víc jak za 20t aby jste mohli aspon porovnat zvuk skvěle. jedna věc je ve svojí cenové kategorii ale opravdu o sencoru říct skvěle není objektivní

petrsk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od petrsk »

Celica2.0GTI píše:lidi nezlobte se ale označení hrajou skvěle je moc širokej pojem kor když si myslím že tak 1% z vás někdy slyšelo rádio víc jak za 20t aby jste mohli aspon porovnat zvuk skvěle. jedna věc je ve svojí cenové kategorii ale opravdu o sencoru říct skvěle není objektivní
se tu bavime o jine cenove hladine jak 20t.a za ty 3t si myslim ,ze poslouchat se to da

Celica2.0GTI

Příspěvek od Celica2.0GTI »

Ano bavíme se tu právě o jisté cenové hladěni ale to už tu nezminuješ že zvuk je skvělý ve svojí cenové hladině ten malej dodatek někdy úplně změní celý vyznění popisu toho produktu

petrsk
Kontaktovat uživatele:

Sencor vs. Panasonic

Příspěvek od petrsk »

nechme to tak.jsem spokojenej se sencorem za 2200 kc.jenom jsem tu napsal svuj nazor a nechci se s tebou dohadovat. sam fantomx napsal
......Po více jak roce už můžu konstatovat Panasonic vc týhle ceně nikdy....Je to plečka která přeskakuje na sebemenším hrbu a o čistotě zvuku ani nebudu mluvit....nikdy více!!!!....tim potvrdil moje slova.tim sem skoncil tuto debatu.

felda

Příspěvek od felda »

fantomx píše:prosím všechny o radu.v pondělí jdu pro nové rádio a nemůžu se rozhodnout. :cry: Sencor 5255 ( http://autoradia.roadstarshop.cz/autora ... ?zbozi=459) nebo Panasonic 1321( http://autoradio.prodejce.cz/panasonic1321.html) !!!
Každý říká něco jiného.Sencor má navíc výstup na subwofer.Vstup USB a paměťovky a nižší cenu. spek
Prosím konkrétní zkušenosti.Každý napíše Sencor je na ho..no,ale neřekne proč!Nejsem zastáncem toho že co je drahé je dobré a nekupuji podle značky ale zkušeností.Díky za rady.
:roll: jedině pasakonik :wink:
DanGTi (12:10):
jsi muj nejlepsi kamarad
mam te moc rad Obrázek

Odpovědět

Zpět na „Autohifi“