úprava k 22.1.2009:
30 kč za 10cm - červená
35 kč za 10cm - žlutá
35 kč za 10 cm - oranžová
40 kč za 10cm - modrá
40 kč za 10cm - bílá
45 kč za 10cm - zelená
50 kč za 10cm - růžová
Příklad: 2x90 cm + 2x180 (modré)= 540x4= 2160 kč Neony nedělají body ale rozptyl. Dají se použít jak do interieru tak do exterieru. Jsou absolutně voděodolné. Pokus 2h připojeno na autobaterii v sudu plném vody. Oproti klasickým neonům mají několika násobnou výdrž s minimální spotřebu. Tato cena je bez montáže. Je potřeba přesně změřit délku neonů, a výšku od země. Dodávka do týdne. Po zkušenosti s pár lidma vybírám předem zálohu 50%
 Jirka (mobil 724636054) (icq 218676912) člen tuning clubu Ústí nad Labem
 Jirka (mobil 724636054) (icq 218676912) člen tuning clubu Ústí nad LabemSamozřejmě mají přednost členové TCUL klubu. Není to můj nápad ale inspiroval jsme se ze stránek
http://www.chrudim2000.cz/tuning/osvetl ... prahy.html a samozřejmě jsem to upravil po svém

a takhle to vypadá
se zabroušením čoček

a bez zabroušení čoček

Ukázka mojí práce, ještě před zabroušením,

žluté

Další barvička červená ještě nezabroušeno

jinak ten strop je 4,2 m vysoko

bílá neonek 20 cm

oranžové

Zelené

Reference:
Jaara

MitMan

Velbloud

Bakster
Dále bez fotek:
Bali,Roby,Fox,Slavisimo, Provocation, newman13,k.kaktus a dál už si nepamatuji

jsme oblečenej .o))) . ale teď vážně, dávámt o tak jak to je do žádné plastové trubky. Proč do trubky ? Myslíš že ti nějaký kámen diodu rozbije ? Já to mám na uat ěuž delší dobu a nenašel jsme ještě žádné porušení doidy. A hlavně při náhodné opravě resp. výměně diody je na to mnohem lepší přístup
  jsme oblečenej .o))) . ale teď vážně, dávámt o tak jak to je do žádné plastové trubky. Proč do trubky ? Myslíš že ti nějaký kámen diodu rozbije ? Já to mám na uat ěuž delší dobu a nenašel jsme ještě žádné porušení doidy. A hlavně při náhodné opravě resp. výměně diody je na to mnohem lepší přístup  

to si musim promyslet...kdyz bych to treba dal na B sloupek,tak to bude svitit i do boku,nebo to bude svitit spis jen na protejsi sloupek?nikdo to takhle nema co???
 to si musim promyslet...kdyz bych to treba dal na B sloupek,tak to bude svitit i do boku,nebo to bude svitit spis jen na protejsi sloupek?nikdo to takhle nema co???