výměna motoru

Vše o úpravách motorů a vyfuků.

Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_

Odpovědět
ciky
Kontaktovat uživatele:

výměna motoru

Příspěvek od ciky »

Ahoj Všichni, vím že to sem asi nepatří ale snad mě neukamenujete :oops:
...Právě jsem se pustil do zástavby motoru do mého autí..
motor 1.8T 20V AUQ (136kW) r.v. 04......převážnou většinou mechanických problémů mám už tak nějak vyřešenou ale stále hledám pomoc co se týče elektroinstalace..... jelikož jsem koupil motor i s kabelovým svazkem , kterej je však neůplnej a scházej nějaký ty periferie! scháním schémata elektroinstalace Seat Leon Top SPORT 2004
nemám známé v seatu..takže kdyby někdo o něčem věděl tak dejte vědět(nic nechci zadarmo)....už jsem tak nějak zoufalej :(
www.racingforum.cz this is my home!!!

provocation
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od provocation »

mrkni k nam na stranky: www.seat-klub.cz najdi si tam clena NETOPYR a zkus mu napsat mail a uvidis ;) a nebo hod dotaz na forum a tam se taky treba nekdo chytne ;)

Laky
Kontaktovat uživatele:

Re: výměna motoru

Příspěvek od Laky »

ciky: nrad te strasim ale pokud mas jen motorovej svazek tak hodne stesti ale bude to silenost, pokud mas z jednoho auta jak interier tak motor tak je to lepis zalezi do ceho to chces zabudovat. Nicmene taky, zalezi co ti presne u svazku chybi, pokud je to naka min podstatna vec, nevim privod proudu do svetel a podobne to se da resit ale pokud ti chybi naky cidlo nebo neco horsiho muze to bejt velkej a nekdy i neresitelnej problem.
Zkus popsat co chybi.
Fabia=68kW 1.4 16V@engine by Seat // Renault Laguna II r.v. 2004 110kW/150PS/320Nm
http://www.xparfemy.cz
http://www.xhardware.cz
http://www.xparby.cz

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

laky neplaš, že to nezvládli tvoji lidé, neznamená že to nezvládne nikdo :) chce to jen dobrého elektrikáře :D

chybějící čidlo není vubec neřešitelnej problem :D
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

ciky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ciky »

Myslím si že to není zase tak něřešitelnej problém....ale schémata jsou potřeba....bez těch se nehne asi nikdo....Svazek by měl být takříkajíc kompletní až na to že obě strany co vedou v prazích do zádu jsou jaksi jen tak useknutý :oops: jinak komplet motorová část a část palubka a předek je komplet OK! chci se samozřejmě ještě ujistit!
www.racingforum.cz this is my home!!!

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

heh, chybejici cidlo...kamarad ma ve Ventu TDi PD a jezdi jen na vahu vzduchu...takze vsechno jde...

Odpovědět

Zpět na „Tuning motoru + výfuky“