čaues tuneři,nevíte jak bych udělal ze stávajících šedých pásů červené??
napadlo mě jedině koupit barvu na textil a ty pásy v té barvě vyvařit..
jenže mam strach,že pak barva bude třeba nerovnoměrně nebo bude pouštět..
nenapadá vás něco??
To je velkej problém, ještě když jsem měl tyto starosti, tak jsem sháněl červené pásy. Ale páska o takové pevnosti a šířce se snad vůbec nedělá a pokud ano, tak mi toho chtěli dodat cca 1000 metrů Takže jsem to chtěl implantovat z Felicie, z řady tuším Color Line, ale raději jsem se na to vysral
Cerveny popruh samozrejme existuje, stejne tak jako modry, v odpovidajici sirce +-48mm. Popruhy pouzivane pro vyrobu bezpecnostnich pasu maji krome ruznych tloustek taky rozdilne pevnosti a taznosti. A tady uz sranda prestava.
1)Pokud i pripustime variantu, ze si popruh sezenes (to opravdu neni takovy problem) a budes ho chtit zamenit za stavajici, bylo by velmi vhodne aby mel stejnou pevnost i taznost, jinak bude zcela ovlivneno posunuti hrudniku, panve atd. a pokud nechces zabit sebe a nebo sve spolujezdce tak to nedelej
2)Popruh sam nepresijes. Vyndat pas z auta neni problem. Vyndat stavajici popruh z navijaku jeste taky ne, pokud vis jak na to, ale na cem to chces znovu usit? A jake na to mas nite?
3)Ztracis homologaci a v pripade nehody je to tak na kriminal
Muzes akorat pouzit pas urceny do stejneho typu auta, ktere ma stejne kotevni body.
FORD Focus 1.6 16V, r.v.04/00, 5-dv. stříbrná MOONDUST, K&N, REMUS
hmm lepší je se nato asi vysr***
červený pásy sem taky viděl v megane II.
jenže tam by byla cena asi fakt vysoká a zas takovej blázen nejsem..
jinak díky všem za odpovědi
alt píše:hmm lepší je se nato asi vysr***
červený pásy sem taky viděl v megane II.
jenže tam by byla cena asi fakt vysoká a zas takovej blázen nejsem..
jinak díky všem za odpovědi
Do jakyho auta to chces?
stigi píše:Kdyz si to necha presit, jakou to asi bude mit homologaci ?
Už si někdy viděl aby fízlové koukali na homologaci u sériově vypadajíchích pásů? Já nevim jestli by to třeba prohlíželi po nehodě ..........
Mam co do cineni s vyrobou bezpecnostnich pasu a muze se stat, ze pri zavaznejsi nehode bude nekdo i toto studovat. Ono se pak staci podivat na homologacni stitek a porovnat protokol s pasem... a to uz by bylo zadelano na pekny pruser. Nejake "nesrovnalosti" se uz resily pres ministerstvo, ale to byl problem v italskych policejnich vozech.
Pri beznych kontrolach si toho samozrejme nikdo vsimnout nemuze a ani to nikoho nenapadne na to hledet.
Nechci strasit, ale uz nejaky ten patek jsou do os.vozu davany pouze tribodove pasy, mimo strednich zadnich sedadel kde jeste nedavno predpis EHK umoznoval pouziti dvoubodovych pevnych pasu.
Nechci strasit, ale uz nejaky ten patek jsou do os.vozu davany pouze tribodove pasy, mimo strednich zadnich sedadel kde jeste nedavno predpis EHK umoznoval pouziti dvoubodovych pevnych pasu.
No tříbodovýmy myslí čtyřbodový vzadu spojený do jednoho
Build shit car,call everyone haters.... Function > Form
Jasne pochopil jsem, ale vysledek je porad stejny. Taky bych ti mohl nabidnout tribodovy pevny pas, ktery ma homologaci, ale pochybuju ze budes mit stejne kotevni body na jake byl tento tribodak homologovany, resp. budou se pohybovat max. v kouli 50mm.
No tříbodovýmy myslí čtyřbodový vzadu spojený do jednoho
"Čtyřbodovej" tříbodovej pás neexistuje, vždycky je tolikabodový, kolik má kotevních míst.
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
jestliže se pohybuješ kolem výroby pásu jak nám tu tvrdíš měl by jsi přece vědět, že v čr existují firmy které bezpečnostní pásy vyrábí a mají homologaci, pak je asi pochopitelné, že takto vyrobený pás tu homologaci mít bude ať už je třeba fialovej ....
jestliže se pohybuješ kolem výroby pásu jak nám tu tvrdíš měl by jsi přece vědět, že v čr existují firmy které bezpečnostní pásy vyrábí a mají homologaci, pak je asi pochopitelné, že takto vyrobený pás tu homologaci mít bude ať už je třeba fialovej ....
Sleduju, ze mas asi prehled a vis ktere firmy v CR vyrabi bezpecnostni pasy. Muzes jmenovat? Vis jakym zpusobem probihaji homologace bezp.pasu, co se uvadi do protokolu apod.?