návody na stavbu závodního auta
Moderátor: Bohuš
návody na stavbu závodního auta
Ahoj chtěl jsem se zeptat jestli nevíte kde můžu sehnat podrobné návody na stavbu auta na hobby rally a na vrchy? A taky něco o pravidlech a tak
Dík za odpovědi

VW golf II GT 1.8Turbo
- PJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: návody na stavbu závodního auta
fakie vw: neco by snad slo najit tady http://www.autoklub.cz/
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
po
Jsem se díval,ale jsou tam jen neurčité věci
Sáme blbosti a žádné konkrétní věci, ale dík za radu 

VW golf II GT 1.8Turbo
gti
Tak to by bylo super kdybys to našel. Je to dost důležite a nevím si s tím rady, všude jsou jen obecné věci
Nic konkrétního

VW golf II GT 1.8Turbo
popisy a pravidla - vrchy
Docela informací je na www.privatsprint.cz sou tam klece ,pravidla atd.
GTI 16V POWER IS BACK!!!
-
Re: gti
fakie vw píše:Tak to by bylo super kdybys to našel. Je to dost důležite a nevím si s tím rady, všude jsou jen obecné věciNic konkrétního
Jestli ti můžu doporučit raději se koukni po nějakém zánovním autě, vyjde to levněji a je s tim méně práce, mluvim z vlastních zkušeností.
- leggatstreetcars
- Kontaktovat uživatele:
Re: gti
SVATA PRAVDA!!!!!ralexsport píše:fakie vw píše:Tak to by bylo super kdybys to našel. Je to dost důležite a nevím si s tím rady, všude jsou jen obecné věciNic konkrétního
Jestli ti můžu doporučit raději se koukni po nějakém zánovním autě, vyjde to levněji a je s tim méně práce, mluvim z vlastních zkušeností.

Ještě je to akutální? Jde to ještě? Teda ne teď ale někde kolem zimy bych toho využil jestli to ještě jde. Jaký sou teda možný barvy jenom stříbrná nebo by šla i ta tmavší? Povedlo se mi totiž jedno kolo odřít v díře a dneska sem debil čuměl na přítelkyni a najel sem do obrubníku
Ale sou tam jenom povrchový oděrky a sem tam tak do 2mm zhruba hluboký většinou do cm dlouhý oděrky. Jinak sou to skoro nový speedline corse 2118 bez ramínka obyč kola (něco designu jako OZ superturismo s plnějšim středem) a odřený sou jenom po obvodu.
Ale zajímalo by za předpokladu že to ještě jde jak to udělám. Jste daleko ode mě a poslat kola naslepo jen tak kde budu mít záruku že se mi vrátí ?

Ale zajímalo by za předpokladu že to ještě jde jak to udělám. Jste daleko ode mě a poslat kola naslepo jen tak kde budu mít záruku že se mi vrátí ?
Build shit car, call everyone haters....
Function > Form
Function > Form