http://img83.imageshack.us/img83/5406/crx108jy.jpg
diky
No a co jako?mc-otka píše:kua to jsou dotazy":)
můžu Tě poprosit ? přestaň šířit bludy !!! fakt mě to tady začíná srát jak je každej mistr a odborník na vše, samozřejmě se ta guma chová naprosto jinak !!!Svobík píše:To ne,chová se úplně normálně,nesmíš to nějak přehánět,ale de to...
a jak?MarauderZ28 píše:můžu Tě poprosit ? přestaň šířit bludy !!! fakt mě to tady začíná srát jak je každej mistr a odborník na vše, samozřejmě se ta guma chová naprosto jinak !!!Svobík píše:To ne,chová se úplně normálně,nesmíš to nějak přehánět,ale de to...
no tak je to u áček, ale u gum co jsou na širším ráfku?Ritchma píše:No to samý jak tu píše marauder tak sem čet v několika podobných verzí a příjde mi to víc než logický. A taky to většinou vidíte jenom na leštěnkách který stejně jezdí pomalu
Tak sem prohlíd spoustu fotek a některý to tak opravdu maj ale neni jich tolik. Teď je otázka jestli je to stejně jako v tomhle případě širokej ráfek a ouzká guma a nevadí to tomu a nebo je to nějaká spešl guma. Ale co já vim jenom říkám co sem čet.....Jim píše:taky je to dost vidět na Doriftoo kárách, který moc pomalu nejezděj ..Ritchma píše:No to samý jak tu píše marauder tak sem čet v několika podobných verzí a příjde mi to víc než logický. A taky to většinou vidíte jenom na leštěnkách který stejně jezdí pomalu