ráda vás tam uvidim

Ja vyrázím už po sedmej ránocoupe328 píše:ja tam byl posledne a docela fajn srazek,muzu doporucitJen nevim,zda to budu zitra stihat vzhledem k sobotni Pribrami.V kolik kdo vyrazite do Lhoty?
hehe vytrub a jak pojedeš zpátky stav se na pokecMirda píše:Ja vyrázím už po sedmej ránocoupe328 píše:ja tam byl posledne a docela fajn srazek,muzu doporucitJen nevim,zda to budu zitra stihat vzhledem k sobotni Pribrami.V kolik kdo vyrazite do Lhoty?
. Musím ještě vytroubit Idaha a cestou se jestě někde stavět
no musím k dajbychovi pro díly, do PAM pro olej.. uvidím jakej bude porvoz ve měste pokud nebude moc zacpáno tak s ena vás juknu - jak uslyšíte hluboký zvuk tuningového výfuku značky "půlka chybí" a kvílivý zvuk porkluzujícího řemene na přidřeníé vodní pumpě očekávejte mojí cesnu - to jdu na přistáníLadyCroft píše:Idaho a spol jasně přijedte. no já tam budu už od pěti, od půl šestý určitě.
btw d3tuning se dostaví URČITĚ PÁČ MUSÍME PROBRAT KLUBOVÝ ZÁLEŽITOSTI
Na příbram jsem přestal jezdit hlavne kvuli organizaci, a co si stěžovali ti co tam tentokrát byli ( Placenta a spol ) tak sjem rád že jsem nejel - byl to příjemněji ztrávenej víkendLadyCroft píše:Mirda: jj na parkáči u Losiný. tak občas mrkni k nám na forum![]()
Idaho:no překvapilo mě tam hafo fízlů u vjezdu. jsme se s Dannym mysleli že chytaj tak jsme se tam báli zezačátku jet tak jsme pokračovali rovně, pak jsme to přece jenom riskli a jeli, oni nic
organizace mi špatná nepřišla, ale jeden rozhodčí u poháru byl prej nějakej drsnej...nasral hafo lidí
cooo? Only_One mi říkal že o víkendu nemůže jet nikam, jen v neděli protože musí odvézt někam mámuIdaho píše:ok v tom případě nevidím problém![]()
btw možná buzde u mne o víkendu Only_One tak pokud si chce někdo zamakat a pokecat tak se k němu klidně přidejteněco ugrilujem..