Montazni jama
Moderátor: Idaho
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Montazni jama
Cus potreboval bych vedet kdo z vas ma jamu jake mate velikosti te jamy sirka,vyska,delka jo a jak ji mate vzdenou nebo nejak tak proste jak mate zarizenou montazni jamu á jestli nemate nekdo nejake fotky.Dikes 

- honza 2.0 16v
- Kontaktovat uživatele:
kámoš má jámu 2m hlubokou, tuším 120cm širokou a 4m dlouhou , je celá vyzděná+ v podlaze je jímka o velikosti cca kýble do který odtejkaj různý srač.. co případně vytečou..., a má do ní nataženu elektroinstalaci (4xzásuvky)+2 zářivky na osvětlení....momentálně je zarovnaná zbytkama z auta a motorky...
a tady u strejčka mam jámu ..no spíš jamku:) tak 1m hlubokou, s ostatní rozměry jako ta co sme uved výše...
a tady u strejčka mam jámu ..no spíš jamku:) tak 1m hlubokou, s ostatní rozměry jako ta co sme uved výše...
Re: Montazni jama
Já mam taky jámu, ale rozměry nevim z hlavy a změřim ji až o víkendu. Fotku mam jenom jednu atu musim najít, fotil sem to když mi tam nachcala voda, najdu dodám.

tak už to mam, ty moje rozměry nejsou úplně ideální ale jinak to nešlo kvůli místu v garáži, každopádně tam dej světlo, zásuvku (podle předpisů tam smí bejt jenom 24V, ale já dal oboje) a ještě sem tam natáh vzduch s rychlospojkou na hever. Ještě nejni špatný mít na horních krajích účka (jako na fotce) a vnich mít hever na vzduch nebo hydrauliku kterej se dá v tich účkách přetahovat na ložiskách po selej ploše jámy (jako maj na STK)

-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
pekna jama
Ale nevim jak to bude s penezma na treba na ten zvedak ale arcite bych si tam natahl 230V a v dilne na zdi nejakej jistic a vzdy to vypinat kdybych tam nebyl.i to mame na praxi ten pojizdnej zvedak a je to moc dobra vec ale mame male montazni jamy potrebuju hodne hlubokou a dlouhou taky na naseho kombajna.Uvidime hlavne chci tu dilnu nejak czateplit a dat tam kamna aby jse tam dalo delat i pres zimu.

To by pak ale chtělo pokud budeš pod autem zalezlej delší dobu hodit přes auto nějakou plachtu aby překryla i boky auta kudy by teplo unikalo jinak ti kamna moc nepomůžou to budou šilený tepelný ztrátyMirek999 píše:Ono je to peknej hnus delat v zime s promrzlejma rukama no fuj nemusim tam mit horko ale alespon nejakejch 15 stupnuLaconi píše:Mirku dej si tam i sprchu ať se můžeš případně vysprchovatMirek999 píše:...hlavne chci tu dilnu nejak zateplit a dat tam kamna aby jse tam dalo delat i pres zimu.