dvoubarevný lak - jaké kombinace?
dvoubarevný lak - jaké kombinace?
hoyte,
chtěl bych se s váma krapet poradit - jaké se vám líbí kombinace dvoubarevného laku? je to na 3-dvéř Clio II phase B, máte nějaké nápady?
mně osobně se třeba moc moc líbí rozdělení:
vršek auta černý, spodek krémový + stejně barevný interiér, ale s autem najedu tak 50tis. ročně a obávám se že ta světlá barva vevnitř vozu by mi moc dlouho nevydržela. navíc tahle barevná kombinace si skoro nutně řádá stylový chromový kola, který ji šíleně moc slušej, ale kolesa mám v trochu jinym stylu (OZ UltraLeggera) a měnit nechci, takže i z toho důvodu tahle barevná kombinace asi odpadá.
takže co myslíte vy?
chtěl bych se s váma krapet poradit - jaké se vám líbí kombinace dvoubarevného laku? je to na 3-dvéř Clio II phase B, máte nějaké nápady?
mně osobně se třeba moc moc líbí rozdělení:
vršek auta černý, spodek krémový + stejně barevný interiér, ale s autem najedu tak 50tis. ročně a obávám se že ta světlá barva vevnitř vozu by mi moc dlouho nevydržela. navíc tahle barevná kombinace si skoro nutně řádá stylový chromový kola, který ji šíleně moc slušej, ale kolesa mám v trochu jinym stylu (OZ UltraLeggera) a měnit nechci, takže i z toho důvodu tahle barevná kombinace asi odpadá.
takže co myslíte vy?
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- Cjoctavian
- Kontaktovat uživatele:
Re: dvoubarevný lak - jaké kombinace?
Pěkná je kombinace oranžová s černou a přechod udělat třetí barvou tahle kombinace je dobrá i se žlutou.
T.C.T.na cestách...
Tak rekni klukum ve VT at ti to udelaji...
Jinak taky je pekna Oranzovo/kremova

Japonci na konci
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
Nissan Pathfinder - jen tak na práci
Honda Civic 8g 1.8 V-tec - jen tak pro ženu
Toyota MR2 ZZW30 2ZZ - jen tak pro radost
Yamaha Majesty 250 - jen tak na lítačku
ty kluky zkusim, dikGoldies píše:Tak rekni klukum ve VT at ti to udelaji...
jj ty kremovy kombinace jsou super, ale k nim to chce napasovat poradny chromovy kolecka... a trochu sem si usil s tema OZ UltreLeggera, ktery k tomu asi moc nepasujou... ale oranzova s kremovou a prechod nakej zip, to musim byt ňamka..
a to chceš na sériový auto, akorát s kolama? to se mně právě nikdy moc nelíbiloryan69 píše:ty kluky zkusim, dikGoldies píše:Tak rekni klukum ve VT at ti to udelaji...
jj ty kremovy kombinace jsou super, ale k nim to chce napasovat poradny chromovy kolecka... a trochu sem si usil s tema OZ UltreLeggera, ktery k tomu asi moc nepasujou... ale oranzova s kremovou a prechod nakej zip, to musim byt ňamka..
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
ne nechci.toitoi píše:a to chceš na sériový auto, akorát s kolama? to se mně právě nikdy moc nelíbiloryan69 píše:ty kluky zkusim, dikGoldies píše:Tak rekni klukum ve VT at ti to udelaji...
dvou lak je pěknej a stale ještě ne moc často použivanej
RENAULT LAGUNA V6 24V 152KW SOUČASNOST peugeot 106 xi do města
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
Suzuki GSX R 750 W 144 koní
www.revilohifi.cz
!!!!!ano dělám chyby v pravopise sem dizlektik!!!!
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
to T-O-M: Zajímavá kombince bezesporu je, jen se obávám že tohe Ryan nebude chtít platitT-O-M píše:Mě přijde zajímavá i taková barevná variace (mluvím jen o tý barvě)

to Ryan69: bóžo, co třeba růůůžovo černou

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre" 
Renault Laguna II 1.8i 16V | manželčin rodinný kočár
FD-CustomStyle.cz - Elektronický Obchod

Jo tak zelená s tou modrou je hezká
- FD_Ondra
- Kontaktovat uživatele:
Nech si to, nebo ti udělám čistku v drátech a "omylem" vystříhám ty potřebný...ryan69 píše:ty krávo, děláš, jako bych to chtěl zadarmo (skoro)FD_Ondra píše:to T-O-M: Zajímavá kombince bezesporu je, jen se obávám že tohe Ryan nebude chtít platit
--
ta modro zelena je na me uz moc velkej cirkus

Renault Clio '99 RSi | "Cléopatre"