Tipo r.v. 94,95 do 30tis?
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
Tipo r.v. 94,95 do 30tis?
Čus kamarádi, zatím je to předběžné ale myslíte, že půjde sehnat ten poslední model Tipa do třiceti klacků?Chtělo by to ale ve slušným stavu a myslim i s papirama atd. Mělo by to být moje první autí. Jinak jaký máte názory na tohodle Fialata? díky všem 

- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
Tak takovýhle kupé by se mi líbilo, ale pětidvéř bych tak bral...jak řikám, zatim je to předběžné, budu na to vydělávat v létě, a určitě bych nechtěl obsah víc než 1.8, jsem totiž student a budu rád abych se v něm občas projel a natož platit takovou pojistku
Motor bych bral klíďo 1.4 nebo 1.6 benzin příp 1.7diesel, kdyžtak jsem napište vaše zkušenosti s nima. díky čaó

- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
- LANpartyzan
- Kontaktovat uživatele:
Tak doufám, že seženu tu 94ku nebo 95ku....ale mám ještě čas, tak později se snad něco levnýho najde...
Lidi si na fiaty moc nestěžujou, mě hned napadlo že to bude možná proto, že 3/4 lidi (aspoň u nás v Teplicích) co maj Tipo jsou naši romští spoluobčané, a ti asi internet nemají
, ale snad se pletu....
Jeden známej má Tipo 1.6 a žere mu to 10l a litry oleje! Snad to je jen špatnej kus...
Lidi si na fiaty moc nestěžujou, mě hned napadlo že to bude možná proto, že 3/4 lidi (aspoň u nás v Teplicích) co maj Tipo jsou naši romští spoluobčané, a ti asi internet nemají

Jeden známej má Tipo 1.6 a žere mu to 10l a litry oleje! Snad to je jen špatnej kus...