volvo s40
Moderátoři: Berry, Tommy1978, Rudi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Re: volvo s40
no S40 je myslim predokolka...aspon ta co sem sni mel moznost jezdit byla
VW PASSAT B5
ješte nevitekde nebo za kolik bych na to zehnal přední světla čiry?
a jaký to bylo nevíš jak je to zpolehlivy?Fiesta píše:no S40 je myslim predokolka...aspon ta co sem sni mel moznost jezdit byla
a z jakým motorem jsi jel
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
No je to takova skladanka...hodne veci tam je z Misaka atd...ale je pravda ze jsou pouzity kvalitni komponenty. Pokud to nebylo bourane tak a spoctivyma kilometrama tak ti bude slouzit dobre.
Naposledy upravil(a) Fiesta dne 04 kvě 2006 23:22, celkem upraveno 1 x.
no je tam 2,0 lpg sice jenom 134 ps ale tak nevim za 99tis to nevypada špatně jen by to chtělo ty čirý světla neo je dát někomu kdo to přebrousí
jo to by bylo super,zajímalo by mně kolik to stoji.¨Honza píše:čirá optita je možná, ale cenu nevím. pokusím se ji zjistit.
to by bylo rozhodně první co bych na to koupil
Podívej se na www.volvoklub.cz a přilehlí forum. O čtyřicítkách je tam toho dost a najdeš kontakty i na firmy kde se dá něco sehnat. Musím tě ale požádat o schovívavost protože jsme měnili hosting a ještě není vše vychytaný a občas to blbne. Když tak se mi ozvi tady odsud na soukromou.
Volvo V70 D5, 2003
Honza píše:Podívej se na www.volvoklub.cz a přilehlí forum. O čtyřicítkách je tam toho dost a najdeš kontakty i na firmy kde se dá něco sehnat. Musím tě ale požádat o schovívavost protože jsme měnili hosting a ještě není vše vychytaný a občas to blbne. Když tak se mi ozvi tady odsud na soukromou.
jo super díky moc kouknu se