Jakej mate nazor na znacku AXTON.
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakej mate nazor na znacku AXTON.
Určitě dobrá volba a to nejen proto, že je prodávám. Jestli chceš k něčemu podrobnější informace, tak se klidně ptej.
SilverGhost291@seznam.cz nebo www.corner.cz
SilverGhost291@seznam.cz nebo www.corner.cz
Z tuningu jen Autohifi
OK. Axtony jsou nejen vítězové testů ale i držitelé ocenění za poměr kvalita vs. cena.
http://autoaudio.wsc.cz dotazy mailem na autoaudio@seznam.cz. Můžu poslat i nějaké výsledky testů jak německých tak českých.
http://autoaudio.wsc.cz dotazy mailem na autoaudio@seznam.cz. Můžu poslat i nějaké výsledky testů jak německých tak českých.
- fancarhifi
- Kontaktovat uživatele:
jj též sem majitelem oválních 3pásmových oválů značky axton... maximální spokojenost
silverghost: ty máš ten krám vedle hřbitova v hk?

silverghost: ty máš ten krám vedle hřbitova v hk?

.....::::Š110R::::......74
ex: uz moc aut mi proslo pazourama..se snad ani neda spocitat
aktuální: VW Passat B5 +mrdinka na skákání a prodej
Nissan Patrol W160 3,3D(SD33)-No turbo, No Brakes
Kdo nespí.....NEZASPÍ !!!
- DaveS
- Kontaktovat uživatele:
ja sem mel tohle ve svy korejský paštice..... a jako nestezoval sem si.... tedka je mam repra AXTON v prednich dverich a hrajou taky slusne..... 

- Přílohy
-
- 0 001.jpg (103.76 KiB) Zobrazeno 2557 x
Naposledy upravil(a) DaveS dne 10 kvě 2006 21:44, celkem upraveno 1 x.
Honda prelude 2.0i 16V - minulost .....BMW e46 320D - pritomnost..... KTM exc 200-2001-35KW....
homer01:jj, mám ty samý
silver: sry sem lama..... zítra se stavím v krámě.. potřebuju se poinformovat ohledně DVD/tv do scopka

silver: sry sem lama..... zítra se stavím v krámě.. potřebuju se poinformovat ohledně DVD/tv do scopka

mi kněmu jezdíme celá familie....bereme od něj rádia do sanit atd... prostě spokojenost maximálníhomer01 píše:to Dejv:![]()
![]()
jo jo sou fakt v pohodě
pozdravuj odemě silver a že mu za ty ovály děkuju, tenkrát mi fakt dobře poradil

- Celica2.0GTI
Chce poradit ohledně značky ne číst tuhle fajnovou recenzi na obchod
vo co zas de! dpc, ptal se mi odpověděli že jsou dobrý a to že si chválíme i ghosta kterej je poradil nám? vadí ti to? tak si jdi stěžovat k maminceCelica2.0GTI píše:Chce poradit ohledně značky ne číst tuhle fajnovou recenzi na obchod

- Celica2.0GTI
Stěžovat si k mamince nepůjdu jen si myslím že tu to forum založil za jiným účelem než tu vy dva předvádíte pište si SZ a neotravujte s tím ostatní lidi který to nezajímá až bude forum jestli je ten borec solidní tak se tam vykecávejte ale takhle je to akorát zdržování když to musí člověk číst a nic kloudnýho o axtonu se nedozví vaše příspěvky zde mají nulovou hodnotuDejv píše:vo co zas de! dpc, ptal se mi odpověděli že jsou dobrý a to že si chválíme i ghosta kterej je poradil nám? vadí ti to? tak si jdi stěžovat k maminceCelica2.0GTI píše:Chce poradit ohledně značky ne číst tuhle fajnovou recenzi na obchod
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak se nehádejte. O kvalitě těchto repro určitě hovoří přední umisťování v žebříčcích v odborných časopisech a i velká spokojenost zákazníků. Toť vše. Pokud máš na tuto značku nějaké konkrétnější dotazy, tak se klidně ptej tady nebo u mě na mailu info@corner.cz.
Z tuningu jen Autohifi
-
- Kontaktovat uživatele:
Ono nelze srovnávat dvě nesrovnatelné věci. Aby si dokázal rozeznat, co hraje lépe, muselo by to být ve stejném autě, stejně kvalitně namontované a taky alespoň v přibližně stejné kategorii. A především srovnávat stejně kvalitní nahrávku a styl hudby!!!!! Pokud do repráku pustíš mizerně zkomprimovanou MP3, těžko ti repro zahraje dobře. I když bude stát dvacítku. Neříkám, že nemohli Pioneery hrát lépe, ale dost o tom pochybuji. Ale rád se klidně zúčastním nějakého srovnání.
Z tuningu jen Autohifi
SilverGhost píše:Ono nelze srovnávat dvě nesrovnatelné věci. Aby si dokázal rozeznat, co hraje lépe, muselo by to být ve stejném autě, stejně kvalitně namontované a taky alespoň v přibližně stejné kategorii. A především srovnávat stejně kvalitní nahrávku a styl hudby!!!!! Pokud do repráku pustíš mizerně zkomprimovanou MP3, těžko ti repro zahraje dobře. I když bude stát dvacítku. Neříkám, že nemohli Pioneery hrát lépe, ale dost o tom pochybuji. Ale rád se klidně zúčastním nějakého srovnání.
Repraky hrali stejnou pisnicku, proste jsem vzal napajeci kabely od sebe a napojil je k nemu do auta. Sedli jsme v obou autech hned k reprakum. Ta cistota byla znat dost. Celkove se i ten kamos shodl na tom, ze ty pioneery hrajou lip. Ale v zadnem pripade nerikam ze ty axtony staly za nic. Proste jen, kdybych se mel rozhodovat, vzal bych pioneer kdyz uz ne kvuli kvality, tak kvuli designu urcite, protoze axton mi celkove pripada jako kýč. Hlavně ty subwoofry. Kazdej mame svoje.
Šumperská jízda !!!
je pravda ze ty subwoofery vypadaj strasne,ale pry nejrajou spatne(jen sem teda slysel)Shiby píše:SilverGhost píše:Ono nelze srovnávat dvě nesrovnatelné věci. Aby si dokázal rozeznat, co hraje lépe, muselo by to být ve stejném autě, stejně kvalitně namontované a taky alespoň v přibližně stejné kategorii. A především srovnávat stejně kvalitní nahrávku a styl hudby!!!!! Pokud do repráku pustíš mizerně zkomprimovanou MP3, těžko ti repro zahraje dobře. I když bude stát dvacítku. Neříkám, že nemohli Pioneery hrát lépe, ale dost o tom pochybuji. Ale rád se klidně zúčastním nějakého srovnání.
Repraky hrali stejnou pisnicku, proste jsem vzal napajeci kabely od sebe a napojil je k nemu do auta. Sedli jsme v obou autech hned k reprakum. Ta cistota byla znat dost. Celkove se i ten kamos shodl na tom, ze ty pioneery hrajou lip. Ale v zadnem pripade nerikam ze ty axtony staly za nic. Proste jen, kdybych se mel rozhodovat, vzal bych pioneer kdyz uz ne kvuli kvality, tak kvuli designu urcite, protoze axton mi celkove pripada jako kýč. Hlavně ty subwoofry. Kazdej mame svoje.
VW Passat Variant 1,8 T
Tak se stavte a já vám je pučím.
To jak vypadají je jiná věc. Někomu se nelíbí a někomu ano. Kolik lidí tolik vkusů.
To jak vypadají je jiná věc. Někomu se nelíbí a někomu ano. Kolik lidí tolik vkusů.
radsi ne...dlouho sem chtel basak,teda vlastne jeste porad chciAll píše:Tak se stavte a já vám je pučím.

VW Passat Variant 1,8 T
Axton NEJLEPSI 

Lancia Delta HPE HF Turbo 210ps
EX-Lancia Dedra 1.8 VVTi 135ps Music by AxTon
EX-Lancia Dedra 2000 HF Turbo - Peklo
www.lanciaklub.cz
www.lanciaklub.cz
- Celica2.0GTI
Bryx a jinak ti chutná jest?
??? Preloz mi to pls do cestiny nejak tomu nerozumimCelica2.0GTI píše:Bryx a jinak ti chutná jest?
Lancia Delta HPE HF Turbo 210ps
www.lanciaklub.cz
www.lanciaklub.cz
Mam 20cm tripasmove repro v plate a hraje jen pres radio dost presvedcive. Nejsem zadny znalec ani citlivka na hudbu. Jsem spoko. Chystam zesik, sw od Axtonu bud CAB259 nebo 309. jeste nevim ktery. Kamos ma 259 v Corse a dela slusny bordel
A v lete kompa dopredu od Axtonu CAC 2,6 a myslim ze budu moooc spoko. Uvidime...

- Přílohy
-
- axton_repro.jpg (92.83 KiB) Zobrazeno 2559 x
Změna je život...
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
Nissan Murano 3,5 V6 197kw, VW Passat B5,5 combi 1,9TDI 96kw/121kw power by TDIFUN (ex: Škoda Octavia I RS 158kw, VW Jetta GL MK2 1,8 RP automat 66kw, VW Golf MK3 2,0 8V 85kw+, GII 1,8 RP 66kw)
SuperStojan.cz - revoluce v používání notebooků -
- Celica2.0GTI
No prohlásit že axton je nejlepší může jedině blázen víšBryx píše:??? Preloz mi to pls do cestiny nejak tomu nerozumimCelica2.0GTI píše:Bryx a jinak ti chutná jest?