ALUKOLA.com

Pneumatiky, elektrony, plecháče, podložky, šrouby, štefty, změna rozteče...

Moderátoři: Rudi, m.artty

morda

ALUKOLA.com

Příspěvek od morda »

Nemáte někdo náhodou zkušenosti nebo nekupovali jste kola od alukola.com
AR147 1,9JTD

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

někdo psal že zkušenosti dobrý, jinak ten majitel chodí i na fóum, řekl bych že má nick milhaus
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

morda

Příspěvek od morda »

toitoi píše:někdo psal že zkušenosti dobrý, jinak ten majitel chodí i na fóum, řekl bych že má nick milhaus
Objednával jsem si u nich 17" kolečka,už je to vyřízená věc....

Jen by mě zajímalo jestli třeba tady někdo taky.
Přílohy
Toora T670 4710.jpg
Toora T670 4710.jpg (13.95 KiB) Zobrazeno 2519 x
AR147 1,9JTD

Eskláda
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: ALUKOLA.com

Příspěvek od Eskláda »

jsou pěkný
S-MAX
CARSFOLIE- http://www.CARSFOLIE.cz/ FOLIOVÁNÍ AUT......

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

Obrázek

mě by zajimalo jestli se daj sehnat tyto nadherny kola v rozteci 4x100 a velikosti 17"

morda

Příspěvek od morda »

ještě někdo má nějakou zkušenost???

Lu82:jestli si to ještě nezjistil tak se ti zítra poptám a nebo koukni najejich stránky a tam je na ně kontakt.
AR147 1,9JTD

Lu82
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lu82 »

morda píše:ještě někdo má nějakou zkušenost???

Lu82:jestli si to ještě nezjistil tak se ti zítra poptám a nebo koukni najejich stránky a tam je na ně kontakt.
ne ještě sem to nezjištoval ja mam rozteč 4x100 a tydle kola si myslim ze v tydle rozteci nebudou.Když mi to zjistíš tak ti budu zavazan

remix

Příspěvek od remix »

kupoval jsem tam 15" enza a žádný problém....jen chválím ;-)
..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..

T_O_M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T_O_M »

Já tam teď objednával na Civica 18" Kosei racer i s gumama Hankook 215/35 R18 a super. Jsem spokojenej. Cena super. Akorát dodací lhůty trošku delší, mě se to prodloužilo kvůli svátkům ale jinak tak ty dva týdny.
Přílohy
Civic2.jpg
Civic2.jpg (190.01 KiB) Zobrazeno 2366 x
Civic1.jpg
Civic1.jpg (187.67 KiB) Zobrazeno 2366 x
Naposledy upravil(a) T_O_M dne 21 čer 2006 09:54, celkem upraveno 1 x.

SkejT

Příspěvek od SkejT »

mazec kola

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

super no ale je to strašně vysoký
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

Lukaash
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lukaash »

pekny, jen nevim proc jsi sundal brzdy... ;-)

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

DJ-Tom píše:Já tam teď objednával na Civica 18" Kosei racer i s gumama Hankook 215/35 R18 a super. Jsem spokojenej. Cena super. Akorát dodací lhůty trošku delší, mě se to prodloužilo kvůli svátkům ale jinak tak ty dva týdny.
HAHA dobrej OFROUT :lol: to teď musí svyštět co?

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

to vypadá skoro jako VTčko...od pohledu bych se skoro bál, aby to neprdlo :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

T_O_M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T_O_M »

Vím, že je to vysokej offroad - tento týden to půjde o 4 cenťáky dolů. Trošku vytáhnout lemy. Pak zavařit lišty, zamračit kapotu, zadek, a decentně upravit zadní nárazník - protáhnout dolů aby lícoval s prahy a předním nárazníkem a pak do laku :)

Jinak každý mi říkal, že to na akceleraci poznám, ale já nic nepoznal. Dokonce to i gumuje (to jsem čučel). Jinak mám supervýkonnou 1.3 16v 75 koní¨ :D Ty brdičky to je fakt sranda, jak tam ani nejsou vidět. Taky mám v plánu jiné, hlavně zezačátku buben do černa aby nesvítil a pak možná dopředu brzdy z Integry...

DaNNy

Příspěvek od DaNNy »

musim jen pochvalit. Ja tam kupoval kola-bez problemu, vysel mi vstric ve vsech smerech, znamej taky kupoval tam-bohuzel si spatne zmeril roztec, ale vymena probehla bez problemu, takze jen doporucujeme!! 8)

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

Ta Honda má krásná kola, ale to je tak všechno :lol: zejména ty brzdy - za to bych se styděl :-) ty kola vypadají na pohled hrozně křehce :-(

to DJ-Tom: hodně štěstí v plánovaných úpravách.

T_O_M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T_O_M »

Já vím, já taky neříkám, že mám nějaku tuningovou káru. To vůbec ne. Všechno nejde hned. Bohužel mám 1.3ku a tak tam jsou brzdy jaké jsou :cry: Ale na druhou stranu na co mi by byly sportovní brzdy za několik tisíc, když by byly schované za hnusnýma kolama. Já musím všechno postupně, teď ty kola a výfuky HKS, potom podvozek, lak a pak se budu zabývat brzdama, jiným motorem, světly a dalšíma věcma...

Jinak ty Kosei Racer možná vypadají křehce, ale vybíral jsem je kvůli tomu, že váží něco kolem 8kg a jsou údajně velmi pevné...

Ryba
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ryba »

DJ-Tom píše:na co mi by byly sportovní brzdy za několik tisíc, když by byly schované za hnusnýma kolama.
Třeba nato aby to líp brzdilo? :lol: imho ty brzdy musej ted dostavat veci zahul kdyz sou tak mega kola ne? (mozna taky ne)

T_O_M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T_O_M »

Jasně, že dostávají... Ale není to zase nic tak hrozného. Každopádně až budou nějaké love tak brzdy jiné plánuju - jak jse psal ty z té Integry... Taky se mi nelíbí jak to vypadá...

morda

Příspěvek od morda »

Tak jste si tu chlapci pěkně pokecali,ale o tom to je....

....teď vážně všem dík za zkušenosti už se těšim až napíšou,že je mají na skladě.
AR147 1,9JTD

Bordel
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bordel »

DJ-Tom píše:Jasně, že dostávají... Ale není to zase nic tak hrozného. Každopádně až budou nějaké love tak brzdy jiné plánuju - jak jse psal ty z té Integry... Taky se mi nelíbí jak to vypadá...
A jak vyresis roztec? :D
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

DJ-Tom píše:Já vím, já taky neříkám, že mám nějaku tuningovou káru. To vůbec ne. Všechno nejde hned. Bohužel mám 1.3ku a tak tam jsou brzdy jaké jsou :cry: Ale na druhou stranu na co mi by byly sportovní brzdy za několik tisíc, když by byly schované za hnusnýma kolama. Já musím všechno postupně, teď ty kola a výfuky HKS, potom podvozek, lak a pak se budu zabývat brzdama, jiným motorem, světly a dalšíma věcma...

Jinak ty Kosei Racer možná vypadají křehce, ale vybíral jsem je kvůli tomu, že váží něco kolem 8kg a jsou údajně velmi pevné...
Ty, čoveče, já nevím, ale raději bych volil sportovní brzdy za několik tisíc schované za hnusnýma kolama, než naopak ;-)

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

Ivan píše:
DJ-Tom píše:Já vím, já taky neříkám, že mám nějaku tuningovou káru. To vůbec ne. Všechno nejde hned. Bohužel mám 1.3ku a tak tam jsou brzdy jaké jsou :cry: Ale na druhou stranu na co mi by byly sportovní brzdy za několik tisíc, když by byly schované za hnusnýma kolama. Já musím všechno postupně, teď ty kola a výfuky HKS, potom podvozek, lak a pak se budu zabývat brzdama, jiným motorem, světly a dalšíma věcma...

Ty, čoveče, já nevím, ale raději bych volil sportovní brzdy za několik tisíc schované za hnusnýma kolama, než naopak ;-)
a k čemu by mu to u tý 1.3 asi bylo? jen aby to líp vypadalo? až udělá něco s motorem, ať poladí brzdy :lol:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.

T_O_M
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T_O_M »

Danecek píše:
DJ-Tom píše:Jasně, že dostávají... Ale není to zase nic tak hrozného. Každopádně až budou nějaké love tak brzdy jiné plánuju - jak jse psal ty z té Integry... Taky se mi nelíbí jak to vypadá...
A jak vyresis roztec? :D
Hups?! Tak nad tím jsem teda vůbec nepřemýšlel, ale máš pravdu... Sakra :( Nevim, musím to pořešit s borcem od nás co to má na Civicovi...

SkejT

Příspěvek od SkejT »

Ivan píše:toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.
to je asi jedina kloudna veta,kterou jsi tady v nekolika prizpevcich napsal.Nevim proc tady nekoho hanis za to,ze si koupil pekny kola.Jestli si jsi si nevsiml ,tak tadle sekce ma nazev ALUKOLA.com a ne ze by jsi dal radeji penize do brzd :evil:

Pinky

Příspěvek od Pinky »

SkejT píše:
Ivan píše:toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.
to je asi jedina kloudna veta,kterou jsi tady v nekolika prizpevcich napsal.Nevim proc tady nekoho hanis za to,ze si koupil pekny kola.Jestli si jsi si nevsiml ,tak tadle sekce ma nazev ALUKOLA.com a ne ze by jsi dal radeji penize do brzd :evil:
8)

Tommy1978
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommy1978 »

SkejT píše:
Souhlas 8)
Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi :lol:

Ivan
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ivan »

SkejT píše:
Kolego, netuším, proč píšeš, že tady někoho "haním". Jestli sis nevšiml, tak jsem všechno psal velice slušnou formou a narozdíl od 90% všech příspěvků zde na foru jsem řešil věc, která se týká aut. :P

Odpovědět

Zpět na „Disky + Pneumatiky“