ALUKOLA.com
Re: ALUKOLA.com
ještě někdo má nějakou zkušenost???
Lu82:jestli si to ještě nezjistil tak se ti zítra poptám a nebo koukni najejich stránky a tam je na ně kontakt.
Lu82:jestli si to ještě nezjistil tak se ti zítra poptám a nebo koukni najejich stránky a tam je na ně kontakt.
AR147 1,9JTD
ne ještě sem to nezjištoval ja mam rozteč 4x100 a tydle kola si myslim ze v tydle rozteci nebudou.Když mi to zjistíš tak ti budu zavazanmorda píše:ještě někdo má nějakou zkušenost???
kupoval jsem tam 15" enza a žádný problém....jen chválím 

..:: MB C-Klasse ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
..:: Škodovka vMPi ::..
..:: Kawa Z750 ::..
Já tam teď objednával na Civica 18" Kosei racer i s gumama Hankook 215/35 R18 a super. Jsem spokojenej. Cena super. Akorát dodací lhůty trošku delší, mě se to prodloužilo kvůli svátkům ale jinak tak ty dva týdny.
- Přílohy
-
- Civic2.jpg (190.01 KiB) Zobrazeno 2366 x
-
- Civic1.jpg (187.67 KiB) Zobrazeno 2366 x
Naposledy upravil(a) T_O_M dne 21 čer 2006 09:54, celkem upraveno 1 x.
pekny, jen nevim proc jsi sundal brzdy... 

wheelseller... http://picasaweb.google.com/LukaashCR/Wheels
to vypadá skoro jako VTčko...od pohledu bych se skoro bál, aby to neprdlo 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
Vím, že je to vysokej offroad - tento týden to půjde o 4 cenťáky dolů. Trošku vytáhnout lemy. Pak zavařit lišty, zamračit kapotu, zadek, a decentně upravit zadní nárazník - protáhnout dolů aby lícoval s prahy a předním nárazníkem a pak do laku
Jinak každý mi říkal, že to na akceleraci poznám, ale já nic nepoznal. Dokonce to i gumuje (to jsem čučel). Jinak mám supervýkonnou 1.3 16v 75 koní¨
Ty brdičky to je fakt sranda, jak tam ani nejsou vidět. Taky mám v plánu jiné, hlavně zezačátku buben do černa aby nesvítil a pak možná dopředu brzdy z Integry...

Jinak každý mi říkal, že to na akceleraci poznám, ale já nic nepoznal. Dokonce to i gumuje (to jsem čučel). Jinak mám supervýkonnou 1.3 16v 75 koní¨

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ta Honda má krásná kola, ale to je tak všechno
zejména ty brzdy - za to bych se styděl
ty kola vypadají na pohled hrozně křehce 
to DJ-Tom: hodně štěstí v plánovaných úpravách.

to DJ-Tom: hodně štěstí v plánovaných úpravách.
Já vím, já taky neříkám, že mám nějaku tuningovou káru. To vůbec ne. Všechno nejde hned. Bohužel mám 1.3ku a tak tam jsou brzdy jaké jsou
Ale na druhou stranu na co mi by byly sportovní brzdy za několik tisíc, když by byly schované za hnusnýma kolama. Já musím všechno postupně, teď ty kola a výfuky HKS, potom podvozek, lak a pak se budu zabývat brzdama, jiným motorem, světly a dalšíma věcma...
Jinak ty Kosei Racer možná vypadají křehce, ale vybíral jsem je kvůli tomu, že váží něco kolem 8kg a jsou údajně velmi pevné...

Jinak ty Kosei Racer možná vypadají křehce, ale vybíral jsem je kvůli tomu, že váží něco kolem 8kg a jsou údajně velmi pevné...
Tak jste si tu chlapci pěkně pokecali,ale o tom to je....
....teď vážně všem dík za zkušenosti už se těšim až napíšou,že je mají na skladě.
....teď vážně všem dík za zkušenosti už se těšim až napíšou,že je mají na skladě.
AR147 1,9JTD
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A jak vyresis roztec?DJ-Tom píše:Jasně, že dostávají... Ale není to zase nic tak hrozného. Každopádně až budou nějaké love tak brzdy jiné plánuju - jak jse psal ty z té Integry... Taky se mi nelíbí jak to vypadá...

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Ty, čoveče, já nevím, ale raději bych volil sportovní brzdy za několik tisíc schované za hnusnýma kolama, než naopakDJ-Tom píše:Já vím, já taky neříkám, že mám nějaku tuningovou káru. To vůbec ne. Všechno nejde hned. Bohužel mám 1.3ku a tak tam jsou brzdy jaké jsouAle na druhou stranu na co mi by byly sportovní brzdy za několik tisíc, když by byly schované za hnusnýma kolama. Já musím všechno postupně, teď ty kola a výfuky HKS, potom podvozek, lak a pak se budu zabývat brzdama, jiným motorem, světly a dalšíma věcma...

a k čemu by mu to u tý 1.3 asi bylo? jen aby to líp vypadalo? až udělá něco s motorem, ať poladí brzdyIvan píše:Ty, čoveče, já nevím, ale raději bych volil sportovní brzdy za několik tisíc schované za hnusnýma kolama, než naopakDJ-Tom píše:Já vím, já taky neříkám, že mám nějaku tuningovou káru. To vůbec ne. Všechno nejde hned. Bohužel mám 1.3ku a tak tam jsou brzdy jaké jsouAle na druhou stranu na co mi by byly sportovní brzdy za několik tisíc, když by byly schované za hnusnýma kolama. Já musím všechno postupně, teď ty kola a výfuky HKS, potom podvozek, lak a pak se budu zabývat brzdama, jiným motorem, světly a dalšíma věcma...

Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.
Hups?! Tak nad tím jsem teda vůbec nepřemýšlel, ale máš pravdu... SakraDanecek píše:A jak vyresis roztec?DJ-Tom píše:Jasně, že dostávají... Ale není to zase nic tak hrozného. Každopádně až budou nějaké love tak brzdy jiné plánuju - jak jse psal ty z té Integry... Taky se mi nelíbí jak to vypadá...

to je asi jedina kloudna veta,kterou jsi tady v nekolika prizpevcich napsal.Nevim proc tady nekoho hanis za to,ze si koupil pekny kola.Jestli si jsi si nevsiml ,tak tadle sekce ma nazev ALUKOLA.com a ne ze by jsi dal radeji penize do brzdIvan píše:toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.

SkejT píše:to je asi jedina kloudna veta,kterou jsi tady v nekolika prizpevcich napsal.Nevim proc tady nekoho hanis za to,ze si koupil pekny kola.Jestli si jsi si nevsiml ,tak tadle sekce ma nazev ALUKOLA.com a ne ze by jsi dal radeji penize do brzdIvan píše:toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.

- Tommy1978
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
SouhlasSkejT píše:to je asi jedina kloudna veta,kterou jsi tady v nekolika prizpevcich napsal.Nevim proc tady nekoho hanis za to,ze si koupil pekny kola.Jestli si jsi si nevsiml ,tak tadle sekce ma nazev ALUKOLA.com a ne ze by jsi dal radeji penize do brzdIvan píše:toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.

Mi mame Ňů Býtla a taki noví Toledo f tuninku dost kua voe neasi 

- Ivan
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, netuším, proč píšeš, že tady někoho "haním". Jestli sis nevšiml, tak jsem všechno psal velice slušnou formou a narozdíl od 90% všech příspěvků zde na foru jsem řešil věc, která se týká aut.SkejT píše:to je asi jedina kloudna veta,kterou jsi tady v nekolika prizpevcich napsal.Nevim proc tady nekoho hanis za to,ze si koupil pekny kola.Jestli si jsi si nevsiml ,tak tadle sekce ma nazev ALUKOLA.com a ne ze by jsi dal radeji penize do brzdIvan píše:toitoi, investice do brzd se vždy vyplatí bez ohledu na to, jak výkonné auto máš.... chtěl jsem naznačit, že je to rozhodně užitečnější investice než krásná litá kola... ale je to každého věc.