Výfuk na TDI
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
Výfuk na TDI
Poradte my niekto nejaku diskretnu Ladenú koncovku na Seat leon 1,9TDI 150ps do 5000sk
Re: Výfuk na TDI
koukni se do nějakýho obchodu nebo na nějakej e-shop a vyber něco co se ti líbí, přece nebudeš dávat něco co se líbí ostatním (a tobě se to moc líbit nemusí), ne?Jezo píše:Poradte my niekto nejaku diskretnu Ladenú koncovku na Seat leon 1,9TDI 150ps do 5000sk
Felda forever
enže bych řekl že z obrázků a klamavých popisků v e-shopech se moc nedozví, jakej má která koncovka zvuk, a proto se ptal na názory těch, co s tím mají nějakou zkušenost - teda domnívam se, že tomu tak je..OXiDE.cz píše:koukni se do nějakýho obchodu nebo na nějakej e-shop a vyber něco co se ti líbí, přece nebudeš dávat něco co se líbí ostatním (a tobě se to moc líbit nemusí), ne?Jezo píše:Poradte my niekto nejaku diskretnu Ladenú koncovku na Seat leon 1,9TDI 150ps do 5000sk
zkus SPEI, český výrobek, ale kluci z Octavia Clubu si je nemůžou na 1,9TDi vynachválit. Jinak ze zahraničních bych zkusil Ractive (to nejlepší co můžeš do 5tis. koupit - a je to celý koncový díl)
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
aha jestli je to tak,tak se omlouvam,prehlidl sem to.ryan69 píše:já bych řekl že mu jde spíš o zvuk.. teda pochopil jsem to tak z věty "nejaku diskretnu Ladenú koncovku", jinak souhlas.Tom_ píše:kupovat koncovy tlumic nema za tech 5 000 vubec cenu aspon pro me.Navyseni vykonu bude minimalni a nebo zadny.
Audi Coupe Quattro
Dakujem ryan69 presne tak som to myslel mne tych 150ps ZATIAL stači ide my hlavne o zvuk kedze som sa docital ze na tdi je to o niecom inom ako na benzine . A nevim ci je jedno ked si v e shope nejaku obzriem ci ju mozem dat tak na diesel alebo benzin .
¨Jezo píše:Dakujem ryan69 presne tak som to myslel mne tych 150ps ZATIAL stači ide my hlavne o zvuk kedze som sa docital ze na tdi je to o niecom inom ako na benzine . A nevim ci je jedno ked si v e shope nejaku obzriem ci ju mozem dat tak na diesel alebo benzin .
no buď se dělají koncovky přímo na kokrétní typ vozu a motoru, nebo jsou univerzály, a tam je vcelku jedno, jestli je dáš na ropu nebo na benzín. ale samozřejmě co koncovka, to jiná muzika. u těch TDíček se dobře osvědčily koncovky SPEI, chválu jsem slyšel i na další čechy - Layting. a jsi na ceně cca 1500 - 2500,-
Já osobně (taky mám ropu.. ) jdu do celýho koncovýho dílu od Ractive (http://www.fd-customstyle.cz/eshop/inde ... c&pageId=1
Mégane III SkyFox, Dynamique 1.6 110
- Tommy-cupra
mam taky leona 150ku, mel jsem tam uz lada,nebo jen vyndanej zadni tlumic a holou koncovku a zadnej zvuk to neudelalo, zvuku docilis jen tim ze to vykuchas od predu az dozadu a vzadu ti staci koncovka bez tlumice. Nebo je druha varianta,ten velkej origo tlumic co tam mas dej pryc, kup jen koncovku a pred ni dej takovej velkej valec do kteryho jdou splodiny a az pak navarte koncovku. Takhle to ma kamarad na 150ce a zvuk to ma krasnej, kdyz tak jdi na www.vw-club.cz a napis SZ clenovi dr.diesel on ma tu 150ku,rad ti poradi,je to kamarad.Jezo píše:Dakujem ryan69 presne tak som to myslel mne tych 150ps ZATIAL stači ide my hlavne o zvuk kedze som sa docital ze na tdi je to o niecom inom ako na benzine . A nevim ci je jedno ked si v e shope nejaku obzriem ci ju mozem dat tak na diesel alebo benzin .
SEAT LEON CUPRA
u TDI ti stejně jde akorát o rychlej odvod spalin, pokud tedy se tedy nezakopem do tématu okolo tzv. zpětných tlaků do turba atd, čemuž se chci vyhnout
nejlepší zkušenost máme s větším průměrem 70 trubky už od turba, vlnovec s větší světlostí, kat (greenfans) a průchozí koncák, zvuk to bude mít na diesla hezkej, i kdybys dal třeba 65mm (vlnovce a spol budou sedět z 2.5TDI)
nejlepší zkušenost máme s větším průměrem 70 trubky už od turba, vlnovec s větší světlostí, kat (greenfans) a průchozí koncák, zvuk to bude mít na diesla hezkej, i kdybys dal třeba 65mm (vlnovce a spol budou sedět z 2.5TDI)
G4 AWP & G4 ASV - 380Hp a 640Nm
u naftoveho motoru doporucuji jen pruchozi tlumic - pokud mozno kratsi jen s jednou vetsi koncovkou ne dual provedeni, jen tak se da docilit aspon trochu nejaka zvukova kulisa , ktera je opravdu decentni, pokud to nekomu nestaci, potom jedine postupovat co napsal Tommy, montovali jsme jiz tak asi 10 aut a zatim vzdy spokojenost,
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
Jezo píše:Poradte my niekto nejaku diskretnu Ladenú koncovku na Seat leon 1,9TDI 150ps do 5000sk
POSLAL JSEM TI SZ
www.sportovniautodoplnky.cz - prodej sportovních autodoplňků, dovoz tuningových dílů z USA
jinak dýzl může znít i takhle http://videos.streetfire.net/video/ddbd ... 2275e6.htm 

TupiNo nemas nejaky konkretny tip
- sejki
- Kontaktovat uživatele:
ze by blow off? majitel asi rad vyhazuje penizeJim píše:jinak dýzl může znít i takhle http://videos.streetfire.net/video/ddbd ... 2275e6.htm

Nissan Skyline R32 '92 - byvale auto
- Tommy-cupra
neboj, oni se tady o tebe ještě poperouJezo píše:TupiNo nemas nejaky konkretny tip

G4 AWP & G4 ASV - 380Hp a 640Nm