Mam sancu kupit 1.8 Vti za 170000 Sk. Je to podla Vas dobra cena?
rv: 98
naj:256000
servisna knizka.
Stav je lepsi ako som cakal.
Prosim napiste vase nazory.
Dnes ju mozem vyplatit

Moderátor: Zemi
vsadíš se? s temahle kilometrama určitě..honda20 píše:Takže co se ceny týče, je to skvělá cena za r.v.98!!
Záleží v jakém je to stavu!!
Jinak neposlouchej řeči o tom že u nás by si r.v.98 sehnal pod 150kolíků!!
(možná tak bez motoru)
čím se liší 97 od 98 to nebyl přelom modelů nebo ano?? protože v annonci je pár kousku VTI 1,8 aerodeck ( civic ) v rozmezí 140-175tis..CAD píše:rok 98' podle me pod 150tis. Kc nesezenes i kdyz ten motor ma dost najeto, ale zalezi na kusu.
Ja bych do Hondy co ma najeto ctvrt milionu km nesel.
No to klidně....řekl bych že dvěstěpade není u hondy žádnej problém..vůbec bych se toho nebál, jak už jsem psal !záleží na stavu!Idaho píše:vsadíš se? s temahle kilometrama určitě..honda20 píše:Takže co se ceny týče, je to skvělá cena za r.v.98!!
Záleží v jakém je to stavu!!
Jinak neposlouchej řeči o tom že u nás by si r.v.98 sehnal pod 150kolíků!!
(možná tak bez motoru)
a čím jezdíš? vsadím se že ten tvůj motor má nalítáno tak 400(ani o tom nemusíš vědět) a tady se kasáš že by jsi do hondy která má 250 nešel...je vidět že hondám moc nerozumíš co?Idaho píše:čím se liší 97 od 98 to nebyl přelom modelů nebo ano?? protože v annonci je pár kousku VTI 1,8 aerodeck ( civic ) v rozmezí 140-175tis..CAD píše:rok 98' podle me pod 150tis. Kc nesezenes i kdyz ten motor ma dost najeto, ale zalezi na kusu.
Je vidět že mne neznášhonda20 píše:a čím jezdíš? vsadím se že ten tvůj motor má nalítáno tak 400(ani o tom nemusíš vědět) a tady se kasáš že by jsi do hondy která má 250 nešel...je vidět že hondám moc nerozumíš co?Idaho píše:čím se liší 97 od 98 to nebyl přelom modelů nebo ano?? protože v annonci je pár kousku VTI 1,8 aerodeck ( civic ) v rozmezí 140-175tis..CAD píše:rok 98' podle me pod 150tis. Kc nesezenes i kdyz ten motor ma dost najeto, ale zalezi na kusu.
Jinak já osobně bych si VTi aerodecka nekoupil....tak proto je to levnější..taky nikde neuvádíš co to je za rok ty aerodecky.To si spíš koupí nějaký fotřík pro rodinu, který má rád svižné svezení...ale mladej nebo mladší člověk...si radši koupí hatch. nebo sed. a tady samozřejmě záleží na stavu a roku v. vozidla. Jinak jestli je to 97 nebo 98 je obrovský rozdíl, protože u VTíčka zaplatíš za každý rok o který je mladší pěknejch pár tisíc navíc! Jinak hondě zdar.....
pokud má člověk na auto 200tis + tak se jeho názoru nedivím a sdílím ho, přeci jen než hondu co má najeto 250tis+ tak si radši koupím něco kolem 120-150tis +honda20 píše:Podívej se, jánevím jestli jsi to psal ty nebo ten druhej, ale zkrátka to tam zaznělo!Jinak hond užjsem měl také dost......je pravda, že žádný motor jsem nerozebíral, ovšem něco rozebrat není žádnýproblém...hlavní je to dát správně do kupy!
A to ,že lidi koukaj na to kde to bylo vyrobeno....o tom pochybuju...jinak v aerodeckách VTI jsem vyděl lidi od 40 -výš! Takže žádný mladík.
A z toho jsem usoudil....
Jinak si ale stojím za svým, že mladší člověk si radši koupí sed. nebo hatch. a to , že je aero. praktičtější o tom uvažuje člověk který má např.rodinu atd. A ono to neúměrně souvisí i s tou cenou...ale dost už zbytečných blábolů...mě jenom nadzvedl výrok že ,,do auta který má najeto 250000 by nikdy nešel,,....a ani neví co to honda je!!
Ta moje odpověď totiž patřila ,, CADovi,, ne tobě, holt jsem blbě citoval.
Hondě zdar!
třeba se zblázni, že jsem něco špatně odeslal.... jinak pár motorů jsem rozebral asi jen kolem padesáti...leč neskládal....jinak hondu nech na pokoji...ač motorům možná rozumíš! 250 zkrátka neni u hondy nic!!!Idaho píše:pokud má člověk na auto 200tis + tak se jeho názoru nedivím a sdílím ho, přeci jen než hondu co má najeto 250tis+ tak si radši koupím něco kolem 120-150tis +honda20 píše:Podívej se, jánevím jestli jsi to psal ty nebo ten druhej, ale zkrátka to tam zaznělo!Jinak hond užjsem měl také dost......je pravda, že žádný motor jsem nerozebíral, ovšem něco rozebrat není žádnýproblém...hlavní je to dát správně do kupy!
A to ,že lidi koukaj na to kde to bylo vyrobeno....o tom pochybuju...jinak v aerodeckách VTI jsem vyděl lidi od 40 -výš! Takže žádný mladík.
A z toho jsem usoudil....
Jinak si ale stojím za svým, že mladší člověk si radši koupí sed. nebo hatch. a to , že je aero. praktičtější o tom uvažuje člověk který má např.rodinu atd. A ono to neúměrně souvisí i s tou cenou...ale dost už zbytečných blábolů...mě jenom nadzvedl výrok že ,,do auta který má najeto 250000 by nikdy nešel,,....a ani neví co to honda je!!
Ta moje odpověď totiž patřila ,, CADovi,, ne tobě, holt jsem blbě citoval.
Hondě zdar!
příšte čti a odpovídej pořádně, předpokládám že pokud jsi nerozebíral tak jsi ani neskládal - mojepoznámka byla hlavně proto zda si někdy viděl jak ten motor vypadá uvnitř po těch 250-300tis km.. potom bys tkhle nemluvil, Honda, nehonda je to proste ulítaný auto..
hmm...zase jeden z duchaplnejch....tobě nebudu řikat vůbec nic, protože mi za to nestojíš.CAD píše:a čím jezdíš? vsadím se že ten tvůj motor má nalítáno tak 400(ani o tom nemusíš vědět) a tady se kasáš že by jsi do hondy která má 250 nešel...je vidět že hondám moc nerozumíš co?[/b]
to Honda20: Vsazej se s kym chces a kecej si taky co chces. Ja se zatim budu "kasat" se svymi nazory o hondach kterym nerozumim![]()
![]()
CAD píše:Ja jen souhlasim s tim co napsal Idaho. Nerikam, ze to auto je KO, to vubec ne, ale uz ma proste neco za sebou a musi s leccim clovek pocitat.
Jeste jednou si prohlidni muj profil, protoze ses prehledl a tudiz napsal spatne me povolani.
Chci te pozadat aby sis me nebral do huby. Vubec me neznas.
myslím že to nechápeš ty...honda20 píše:CAD píše:Ja jen souhlasim s tim co napsal Idaho. Nerikam, ze to auto je KO, to vubec ne, ale uz ma proste neco za sebou a musi s leccim clovek pocitat.
Jeste jednou si prohlidni muj profil, protoze ses prehledl a tudiz napsal spatne me povolani.
Chci te pozadat aby sis me nebral do huby. Vubec me neznas.
ÁÁ najednou panáček ubírá plyn....hmm....chceš mi říct, že nemáš v profilu pod povoláním napsáno -,,honda,,!!!!!!!!!!!!! Jestli ne, tak si skoč na oční....
Jinak já jsem nikdy nenapsal , že to auto nemá nic za sebou!! To je jasný,že po 250t. má už něco nalétáno......,ale...kuwa, pořád ti říkám, že i když má už nějaký ten křížek za sebou, tak pořád to neni nic pokud se o ni pravidelně a poctivě staráš!!!!!!!!! Už to pochop,už sem nepiš a už vůbec se neotírej o hondy!!!! Končím tuto debatu.
Na Hondu20 nema cenu reagovat.Idaho píše:jen se mi líbí jak se vždy obějí zapálenej nováček a musí všem ukazovat jak jen ta jedna značka je nejlepší a jak moc o ní ví
běž si hrát na píseček a až budeš trošku objektivní tak začni něco mektat..
5D?DrGis píše:co byste řekli na 97´, 150tis.km, maličko bourane za 80tis?
Idaho na kolik by vyšla kapota, přední nárazník a levý přední blatník?
Tak radši mlč..a nereaguj...CAD píše:Na Hondu20 nema cenu reagovat.Idaho píše:jen se mi líbí jak se vždy obějí zapálenej nováček a musí všem ukazovat jak jen ta jedna značka je nejlepší a jak moc o ní ví
jojo, známý doma opravuje auta, tak mu občas něco připluje na mail a když jsem mu vzpoměl, že sháním náhradu za firemní auto, tak mi ukázal fotky tohoto autaFáboš píše:5D?DrGis píše:co byste řekli na 97´, 150tis.km, maličko bourane za 80tis?
Idaho na kolik by vyšla kapota, přední nárazník a levý přední blatník?
a mě se zase líbí jak se chytáš každé věty.....pokud ten druhej lála(CAD) je tvuj kamarád , tak se nedivím, že se do toho pořád pleteš......dále bych byl rád aby jsi mne nepřirovnával k 15-ti letým parchantům , kteří jsou jak ty říkáš-tzv. zapálení....jinak nováček tady rozhodně nejsem na to vem jed..Idaho píše:jen se mi líbí jak se vždy obějí zapálenej nováček a musí všem ukazovat jak jen ta jedna značka je nejlepší a jak moc o ní ví
bůh s tebouhonda20 píše:...a proto tuto značku budu vždy prosazovat a hájit ať už to bude tady nebo jinde...The Power of Dreams