Prosim o radu o 1.8 Vti

Moderátor: Zemi

pcs
Kontaktovat uživatele:

Prosim o radu o 1.8 Vti

Příspěvek od pcs »

Nazdar Hondaci.
Mam sancu kupit 1.8 Vti za 170000 Sk. Je to podla Vas dobra cena?
rv: 98
naj:256000
servisna knizka.
Stav je lepsi ako som cakal.
Prosim napiste vase nazory.
Dnes ju mozem vyplatit :)

MarAt
Kontaktovat uživatele:

Re: Prosim o radu o 1.8 Vti

Příspěvek od MarAt »

Dobrá cena u nás za takovej kus by byla pod 150tis Kč,ale záleželo by na obhlídce...
crx 4x4 boosted- 10.23s
8x národní rekord ve sprintu na 1/4míle
exige gt3,gsx,mr2,200sx aj.
www.marat.cz

honda20

VTi

Příspěvek od honda20 »

Takže co se ceny týče, je to skvělá cena za r.v.98!!
Záleží v jakém je to stavu!!
Jinak neposlouchej řeči o tom že u nás by si r.v.98 sehnal pod 150kolíků!!
(možná tak bez motoru) :twisted:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Re: VTi

Příspěvek od Idaho »

honda20 píše:Takže co se ceny týče, je to skvělá cena za r.v.98!!
vsadíš se? s temahle kilometrama určitě..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.
web : www.dicompracing.cz / www.jdmengines.cz

CAD

Příspěvek od CAD »

rok 98' podle me pod 150tis. Kc nesezenes i kdyz ten motor ma dost najeto, ale zalezi na kusu.

Ja bych do Hondy co ma najeto ctvrt milionu km nesel.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

CAD píše:rok 98' podle me pod 150tis. Kc nesezenes i kdyz ten motor ma dost najeto, ale zalezi na kusu.

čím se liší 97 od 98 to nebyl přelom modelů nebo ano?? protože v annonci je pár kousku VTI 1,8 aerodeck ( civic ) v rozmezí 140-175tis..
Je mezi námi stále více lidí, kteří poskytují konzultace a vědí jak se co má udělat, ale stále méně tech kteří do udělat dokáží.

honda20

Re: VTi

Příspěvek od honda20 »

Idaho píše:
honda20 píše:Takže co se ceny týče, je to skvělá cena za r.v.98!!
vsadíš se? s temahle kilometrama určitě..
No to klidně....řekl bych že dvěstěpade není u hondy žádnej problém..vůbec bych se toho nebál, jak už jsem psal !záleží na stavu!
Není žádné překvapení když narazíš na inzerát civic 91 VTi za sto kolíků...a podobně......

honda20

Příspěvek od honda20 »

Idaho píše:
CAD píše:rok 98' podle me pod 150tis. Kc nesezenes i kdyz ten motor ma dost najeto, ale zalezi na kusu.

čím se liší 97 od 98 to nebyl přelom modelů nebo ano?? protože v annonci je pár kousku VTI 1,8 aerodeck ( civic ) v rozmezí 140-175tis..
a čím jezdíš? vsadím se že ten tvůj motor má nalítáno tak 400(ani o tom nemusíš vědět) a tady se kasáš že by jsi do hondy která má 250 nešel...je vidět že hondám moc nerozumíš co? :)
Jinak já osobně bych si VTi aerodecka nekoupil....tak proto je to levnější..taky nikde neuvádíš co to je za rok ty aerodecky.To si spíš koupí nějaký fotřík pro rodinu, který má rád svižné svezení...ale mladej nebo mladší člověk...si radši koupí hatch. nebo sed. a tady samozřejmě záleží na stavu a roku v. vozidla. Jinak jestli je to 97 nebo 98 je obrovský rozdíl, protože u VTíčka zaplatíš za každý rok o který je mladší pěknejch pár tisíc navíc! Jinak hondě zdar.....

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

honda20 píše:
Idaho píše:

a čím jezdíš? vsadím se že ten tvůj motor má nalítáno tak 400(ani o tom nemusíš vědět) a tady se kasáš že by jsi do hondy která má 250 nešel...je vidět že hondám moc nerozumíš co? :)
Jinak já osobně bych si VTi aerodecka nekoupil....tak proto je to levnější..taky nikde neuvádíš co to je za rok ty aerodecky.To si spíš koupí nějaký fotřík pro rodinu, který má rád svižné svezení...ale mladej nebo mladší člověk...si radši koupí hatch. nebo sed. a tady samozřejmě záleží na stavu a roku v. vozidla. Jinak jestli je to 97 nebo 98 je obrovský rozdíl, protože u VTíčka zaplatíš za každý rok o který je mladší pěknejch pár tisíc navíc! Jinak hondě zdar.....
Je vidět že mne neznáš :)
1) nikde jsem nenapsal že bych nešel do hondy co má nalítano 250tis a více...
2) s Hondama jsem dělal dost dlouho a pár jsem jich i měl :) - ale kolik jsi ty mel na ponku rozebraných motoru od Hondy? :D

btw. sám jsem měl 5hodnic z toho 3 měli nalítáno vícve jak 250tis určitě - z tohojedna dokonce zdokumentovaných 450tis ( takže v reálu jiste o "trošku" více ).

o se týče zda aerodecka nebone, je to otázka praktičnosti, ten aerodeck je mnohem praktičtejší než než hatch ( o sedanu ani nemluvě ) a to že si hatch více kupujou mladí neovlivní cenu toho aerodecka. Spíš jde o to že aera se lidi co o nem ví ( a že jich je málo :) ) bojí protože panuje zažitá zpráva že všechny aero a coupe se vyrábějí jen v US ( sice jsou kvalitnější než ty britové ale lidi tomu nevěří a bojí se drahých dílů ) což už ovšem neplatí u civicu, který je vyráben v británii i ve verzi aero od roku 96+.

proste nebudte tak sebestřední, to že pár "mladejch hošanů" si myslí že VTi je lepší hatch než kombi nezmění jeho prodejní cenu :) - spíš to bude o tom že kombi si kupovali hodně firmy, tudíž se to lidi bojí kupovat kvuli předchozím majitelum - muj názor..

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

Idaho má pravdu. Jinak rozdíl je, že do půlky roku 97 se vti v 5D nedělala, dělal se až o faceliftu od druhý půlky 97. A i aerodeck je stejně jako 5D angličan.

A jinak ruku na srdce, myslim, že v týhle době všichni víme, že kilometry nejsou zas tak směrodatný.... :roll: :?:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

honda20

Příspěvek od honda20 »

Podívej se, jánevím jestli jsi to psal ty nebo ten druhej, ale zkrátka to tam zaznělo!Jinak hond užjsem měl také dost......je pravda, že žádný motor jsem nerozebíral, ovšem něco rozebrat není žádnýproblém...hlavní je to dát správně do kupy!
A to ,že lidi koukaj na to kde to bylo vyrobeno....o tom pochybuju...jinak v aerodeckách VTI jsem vyděl lidi od 40 -výš! Takže žádný mladík.
A z toho jsem usoudil....
Jinak si ale stojím za svým, že mladší člověk si radši koupí sed. nebo hatch. a to , že je aero. praktičtější o tom uvažuje člověk který má např.rodinu atd. A ono to neúměrně souvisí i s tou cenou...ale dost už zbytečných blábolů...mě jenom nadzvedl výrok že ,,do auta který má najeto 250000 by nikdy nešel,,....a ani neví co to honda je!!
Ta moje odpověď totiž patřila ,, CADovi,, ne tobě, holt jsem blbě citoval.
Hondě zdar!

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

honda20 píše:Podívej se, jánevím jestli jsi to psal ty nebo ten druhej, ale zkrátka to tam zaznělo!Jinak hond užjsem měl také dost......je pravda, že žádný motor jsem nerozebíral, ovšem něco rozebrat není žádnýproblém...hlavní je to dát správně do kupy!
A to ,že lidi koukaj na to kde to bylo vyrobeno....o tom pochybuju...jinak v aerodeckách VTI jsem vyděl lidi od 40 -výš! Takže žádný mladík.
Jinak si ale stojím za svým, že mladší člověk si radši koupí sed. nebo hatch. a to , že je aero. praktičtější o tom uvažuje člověk který má např.rodinu atd. A ono to neúměrně souvisí i s tou cenou...ale dost už zbytečných blábolů...mě jenom nadzvedl výrok že ,,do auta který má najeto 250000 by nikdy nešel,,....a ani neví co to honda je!!
Hondě zdar!
pokud má člověk na auto 200tis + tak se jeho názoru nedivím a sdílím ho, přeci jen než hondu co má najeto 250tis+ tak si radši koupím něco kolem 120-150tis +

příšte čti a odpovídej pořádně, předpokládám že pokud jsi nerozebíral tak jsi ani neskládal - mojepoznámka byla hlavně proto zda si někdy viděl jak ten motor vypadá uvnitř po těch 250-300tis km.. potom bys tkhle nemluvil, Honda, nehonda je to proste ulítaný auto..

CAD

Příspěvek od CAD »

a čím jezdíš? vsadím se že ten tvůj motor má nalítáno tak 400(ani o tom nemusíš vědět) a tady se kasáš že by jsi do hondy která má 250 nešel...je vidět že hondám moc nerozumíš co? :)[/b]

to Honda20: Vsazej se s kym chces a kecej si taky co chces. Ja se zatim budu "kasat" se svymi nazory o hondach kterym nerozumim :-) :-) :-)

honda20

Příspěvek od honda20 »

Idaho píše:
honda20 píše:Podívej se, jánevím jestli jsi to psal ty nebo ten druhej, ale zkrátka to tam zaznělo!Jinak hond užjsem měl také dost......je pravda, že žádný motor jsem nerozebíral, ovšem něco rozebrat není žádnýproblém...hlavní je to dát správně do kupy!
Hondě zdar!
pokud má člověk na auto 200tis + tak se jeho názoru nedivím a sdílím ho, přeci jen než hondu co má najeto 250tis+ tak si radši koupím něco kolem 120-150tis +

příšte čti a odpovídej pořádně, předpokládám že pokud jsi nerozebíral tak jsi ani neskládal - mojepoznámka byla hlavně proto zda si někdy viděl jak ten motor vypadá uvnitř po těch 250-300tis km.. potom bys tkhle nemluvil, Honda, nehonda je to proste ulítaný auto..
třeba se zblázni, že jsem něco špatně odeslal.... jinak pár motorů jsem rozebral asi jen kolem padesáti...leč neskládal....jinak hondu nech na pokoji...ač motorům možná rozumíš! 250 zkrátka neni u hondy nic!!!
tovíš jestli si rozebíral nějaké odlítané vraky,tak se ti nedivím... :?:

honda20

Příspěvek od honda20 »

CAD píše:a čím jezdíš? vsadím se že ten tvůj motor má nalítáno tak 400(ani o tom nemusíš vědět) a tady se kasáš že by jsi do hondy která má 250 nešel...je vidět že hondám moc nerozumíš co? :)[/b]

to Honda20: Vsazej se s kym chces a kecej si taky co chces. Ja se zatim budu "kasat" se svymi nazory o hondach kterym nerozumim :-) :-) :-)
hmm...zase jeden z duchaplnejch....tobě nebudu řikat vůbec nic, protože mi za to nestojíš. :nono: :roll:
Auž vůbec nechápu jak si někdo může říkat ,,hondař,, nebo mít v profilu jako povolání -honda a přitom hlásit takové bludy, že by jsi do hondy ,která má 250 nalítáno nešel.....to u mě nejsi hondař,ale ,,takyhondař,,....machýrku! :?:

CAD

Příspěvek od CAD »

Ja jen souhlasim s tim co napsal Idaho. Nerikam, ze to auto je KO, to vubec ne, ale uz ma proste neco za sebou a musi s leccim clovek pocitat.

Jeste jednou si prohlidni muj profil, protoze ses prehledl a tudiz napsal spatne me povolani.

Chci te pozadat aby sis me nebral do huby. Vubec me neznas.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

:) 50 motorů ? :D tak to si fakt dobrej :D :lol:

Víš seoru mne lidi co tvrdí že práve ta jejich značka ej to nejlepší at už jsou to magoři od BMW nebo Hond nebo čehokoliv jiného..

Auto co má nalítáno 250tis je proste ulítaný ( což neznamená že je to šrot ) at je to jakákoliv značka, bude výsledek stejnej, jedinej rozdíl bude v tom jak s eo to předchotí majitel staral... měl jsem dvě hodnice obe měli nalítáno přes 250tis ( jedna doknce 450tis ) a bral jsem je s tím, že proste jsou to auta ulítaný na doježdění...

..jsou to auta na které už proste není spoleh a nikd ynevíš co s evysere,jednou to bude banalita prasklá hadička, podruhé třeba čidlo a potřetí to bude klidne ojnice co vylítne na silnici jen proto že pře 6ti lety měla rok majitele co měnil olej po 30tis místo 10ti, nebo naopak předchozí majitel s ejí snažil dát jen to nejlepší a lil do ní plnou syntetiku nebo do konce do převodovky převodovej oelj :D

proste jsou to nespolehlivá auta at jde o hondu nebo cokoliv jiného.

honda20

Příspěvek od honda20 »

CAD píše:Ja jen souhlasim s tim co napsal Idaho. Nerikam, ze to auto je KO, to vubec ne, ale uz ma proste neco za sebou a musi s leccim clovek pocitat.

Jeste jednou si prohlidni muj profil, protoze ses prehledl a tudiz napsal spatne me povolani.

ÁÁ najednou panáček ubírá plyn....hmm....chceš mi říct, že nemáš v profilu pod povoláním napsáno -,,honda,,!!!!!!!!!!!!! Jestli ne, tak si skoč na oční....
Jinak já jsem nikdy nenapsal , že to auto nemá nic za sebou!! To je jasný,že po 250t. má už něco nalétáno......,ale...kuwa, pořád ti říkám, že i když má už nějaký ten křížek za sebou, tak pořád to neni nic pokud se o ni pravidelně a poctivě staráš!!!!!!!!! Už to pochop,už sem nepiš a už vůbec se neotírej o hondy!!!! Končím tuto debatu. :alien:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

honda20 píše:
CAD píše:Ja jen souhlasim s tim co napsal Idaho. Nerikam, ze to auto je KO, to vubec ne, ale uz ma proste neco za sebou a musi s leccim clovek pocitat.

ÁÁ najednou panáček ubírá plyn....hmm....chceš mi říct, že nemáš v profilu pod povoláním napsáno -,,honda,,!!!!!!!!!!!!! Jestli ne, tak si skoč na oční....
Jinak já jsem nikdy nenapsal , že to auto nemá nic za sebou!! To je jasný,že po 250t. má už něco nalétáno......,ale...kuwa, pořád ti říkám, že i když má už nějaký ten křížek za sebou, tak pořád to neni nic pokud se o ni pravidelně a poctivě staráš!!!!!!!!! Už to pochop,už sem nepiš a už vůbec se neotírej o hondy!!!! Končím tuto debatu. :alien:
myslím že to nechápeš ty...

pokud si koupím auto co má najeto 250tis tak vubec nazáleží na tom jak se o něj budu starat 99% stavu totiž závisí na tom jak se starali předchozí majitelé a s tím ty nic neuděláš, proto je to riziko navíc VTi si lidi kupujou hlavně na vykravení ( pokud mluvím o non -aerodecku - přesně z toho duvodu co jsi psal ty -jezdej s tím mladíččci co si připadajaký nemaj žihadlo... a aerodecky zase bývaj většinou firmení vozy kde se sřčídalo tolik šoférů že to nemá smysl...

stav vozu ve 250tis je prostě na náhodě ne na tom že "..je to proste Honda .."
Viděl jsem fiaty co meli nalítano 300tis a motorove na tom byly líp než většina hondic a je to jen o tom jak se o to člověk stará, což ty jak už jsme psal, při koupi nikdy nemůžeš vědět..
Naposledy upravil(a) Idaho dne 11 srp 2006 10:14, celkem upraveno 1 x.

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

jen se mi líbí jak se vždy obějí zapálenej nováček a musí všem ukazovat jak jen ta jedna značka je nejlepší a jak moc o ní ví :D

běž si hrát na píseček a až budeš trošku objektivní tak začni něco mektat..

CAD

Příspěvek od CAD »

to pcs: Jak si dopadnul s tim VTIckem?

CAD

Příspěvek od CAD »

Idaho píše:jen se mi líbí jak se vždy obějí zapálenej nováček a musí všem ukazovat jak jen ta jedna značka je nejlepší a jak moc o ní ví :D

Na Hondu20 nema cenu reagovat.

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

co byste řekli na 97´, 150tis.km, maličko bourane za 80tis?
Idaho na kolik by vyšla kapota, přední nárazník a levý přední blatník?
TOYOTA CELICA ST165 & ST205

Fáboš
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Fáboš »

DrGis píše:co byste řekli na 97´, 150tis.km, maličko bourane za 80tis?
5D? :shock:
bez špéry jak kretén a v naftě.....3er

[url]http://www.getphoto.cz

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

bohužel plechařinu nedělám :(

honda20

Příspěvek od honda20 »

CAD píše:
Idaho píše:jen se mi líbí jak se vždy obějí zapálenej nováček a musí všem ukazovat jak jen ta jedna značka je nejlepší a jak moc o ní ví :D

Na Hondu20 nema cenu reagovat.
Tak radši mlč..a nereaguj... :alien:

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

Fáboš píše:
DrGis píše:co byste řekli na 97´, 150tis.km, maličko bourane za 80tis?
5D? :shock:
jojo, známý doma opravuje auta, tak mu občas něco připluje na mail a když jsem mu vzpoměl, že sháním náhradu za firemní auto, tak mi ukázal fotky tohoto auta
dnes bych mohl vědět víc, kdybych to nakonec nebral pro sebe, tak to můžu domluvit :wink:

honda20

Příspěvek od honda20 »

a mě se zase líbí jak se chytáš každé věty.....pokud ten druhej lála(CAD) je tvuj kamarád , tak se nedivím, že se do toho pořád pleteš......dále bych byl rád aby jsi mne nepřirovnával k 15-ti letým parchantům , kteří jsou jak ty říkáš-tzv. zapálení....jinak nováček tady rozhodně nejsem na to vem jed.. :nono: jenom se málokdy zapojuji do diskuze.... pokavad tě mohu poprosit tak zbytečně nekéruj do mé osoby...není mi zrovna dvacet....jinak si myslím že hondám opravdu rozumím...a proto tuto značku budu vždy prosazovat a hájit ať už to bude tady nebo jinde... :) The Power of Dreams

DrGis
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DrGis »

honda20 píše:...a proto tuto značku budu vždy prosazovat a hájit ať už to bude tady nebo jinde... :) The Power of Dreams
bůh s tebou :?:

Idaho
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Idaho »

Ch jo, to ž eti není už dvacet neznamená že jsi zrovna rozumově vyzrálý a to co tu předvádíš za plky o tom jen svědčí...

sorry jsme hondař taky, monžá trošku dýl jak ty :) ale takový hovadiny co tu plácáš ty, bych z huby vypustil tak max. před 10ti lety když jsem s hondama začínal :D

Odpovědět

Zpět na „Honda Club & Japan Cars“