Technické informace - Opel Manta
Technické informace - Opel Manta
Mohl by sem někdo hodit nějaké podrobnější technické informace o Mantách? Jakýchkoli, hlavně věci ohledně motoru.. Pořád hledám nějaký motor do Corsy 

BMW...V8...
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
Já tím jen chtěl říct že je jasné že ten motor je jinýRádží píše:No povídám.Motor z Manty je celolitinová ,když to řeknu takhle,kráva s rozvodem CIH,a moturek s Corsy at už z Bčka nebo Ačka je proti němu kotátko,a taky je o dost lehčí než z Manty.Jinak Manta má motor podélně a Corsa příčně.

BMW...V8...
- F.l.a.n.e.l.
Re: Technické informace - Opel Manta
C20LET seženeš se vším kolem dvacky 

Autoservis, diagnostika, geometrie, zprostředkování STK, přihlášení, evidenční kontroly,...
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše
Škoda Rapid 130 (2,0i 16v) Budíž ti země lehká. Děkuju ti za vše

Zdar!Rádží píše:Zatím nevyvařuju,není COčko.předek je na ní úplně pohoda bez rezi i blatníky OK,jsou tak KO nosníky na hever vpředu,přední nosníky,prahy a lemy, kusy předních podběhů,kufr je OK.Ale jde to všechny plechy se na to daj normálně koupit a to i z pozinku.
hele ted jsem kupil Mantu, a urcite casem budou potreba opravy vseho moznyho...ale konkretne me zajima plecharina, jak pises ty pozink...kde se to da sehnat?
- Ilegaltuner
- Kontaktovat uživatele:
- Ozzy_Vita
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
O jaké mrdce že jsi to psal ???Ilegaltuner píše:no na té mantě to vypadá dobře,ale na té mojí mrdce?No nevím,nevímOzzy_TCO píše: Jinak To: ilegaltuner, Ten lak na tom Áčku je luxus.. Pouvaužuj o tom. Tohle jsem měl na mysli...

Škoda 105 -> Opel Manta B -> Opel Vita B Sport -> Honda Accord 2.0 16V Vtec
Do Corsy? Nesel by tam ten motor z Lotusu Omega? 

Archaon píše:Do Corsy? Nesel by tam ten motor z Lotusu Omega?
Tak nějak by tam šel napasovat určitě ale to už by byla pálka

BMW...V8...