Pád Windows XP při startu
Moderátor: Rudi
Pád Windows XP při startu
Prosím Vás mám takový problém s PC:
Při startu Windows mi to vždycky párkrát spadne, ovšem třeba na pošesté mi to ale najede, už jsem i zformátoval HDD a nainstaloval všechno znova, ale pořád to blbne, neví náhodou někdo, čím by to mohlo být?
Při startu Windows mi to vždycky párkrát spadne, ovšem třeba na pošesté mi to ale najede, už jsem i zformátoval HDD a nainstaloval všechno znova, ale pořád to blbne, neví náhodou někdo, čím by to mohlo být?
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Pád Windows XP při startu
mozna deskou
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
nemáš tam ramky na větší frakvenci než zvládá deska?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

RAMky tam mám od samého začátku stejné a jelo to v klidu. Mám podezření na desku nebo HDD, protože sem tam se mi objeví BSODka s hláškou UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME, tak vždycky obnovím boot.ini a nějaký čas to zase frčí, ale pořád to blbne, což mi leze na nervy.
Deska: MSI 815EPT Pro-R
Grafika: ASUS V7100Pro (NVIDIA GeForce 2 MX400 GPU Chip)
Moc se nesmějte, je to děda
Deska: MSI 815EPT Pro-R
Grafika: ASUS V7100Pro (NVIDIA GeForce 2 MX400 GPU Chip)
Moc se nesmějte, je to děda

- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Nepřehřívá se ti to, nemáš to nataktovaný?
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 

- Nitro
- Kontaktovat uživatele:
unmountable boot volume...hm trosku blbost ale skus prehodit kable na hardisky/mechaniky (IDEcka, nie napajanie) 

RIP Richard Burns 

Nejen MSI Soltek na 815 taktez.iwi píše:desky MSI zvlášť s chipsetem i815 měli jednu nemilou vlastnost, a to že téměř ve všech řadách byli špatně zvolené kondenzátory, které moc rády vysichali a praskali, zvlášť kolem stabilizátorů napětí. Mrkni na to, už jsem těchle desek měl v ruce několik.
A meli li sme nejaky low-endovy zdroj brzy na vytekly vsechny kondenzatory
"Aha" řekl ježek a slezl s kartáče
Již na třech počítačích co máme v práci mi to dělalo a pak jsem přišel na to, že je špatnej boot sektor a podobné "ptákoviny", co se vykonávají po startu. Takže přez konsoli opravit a vše je ok. Nikdy to nebyly paměti, deska a pod., vžd se nechal na tom dotyčném pc test přez noc a žádná chyba. Ale to byl můj případ...