sem byl včera zákeřně hozen do bazénu a mobil to nerozchodil tak nějakej novej a nechcu véčko, to je pro buzny
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd
F.N.T (Jergi) píše:Sony Ericsson K700i dobře vybavená mašinka za ty prachy....
to už je moc drahý..ale zase u týhle značky bych docela rád zůstal
no to mě ukazoval kujon na aukru, ale chcu novej, nikdy nevíš co tomu může bejt, a taky odpočet dph...
Drahý? Se podívej na nějaký e-obchody, ty k700i šly setsakra dolu.....a v poměru cena a nabízený funkce je to určitě nej, já ho měl ještě nedávno a je to supr telefon, kdyby mi pan ajfelo nesehnal k750i tak bych od ní nešel....
No ja SE uz nechci jak budu mit nejaky "zbytecny penize" tak dam svuj T630 k ledu a du k necemu jinymu a K700 ma par znamejch a taky kazdou chvili servis, furt se mrda joystick a nekdy i ostatni tlacitka. Jinak sem zastancem Siemensu, ale ted me nasrali pac v televiznich novinach rikali ze se budou spojovat prej s Nokiou savle
Tak to vidim ze asi pujdu do motoroli pac ty novy modeli se mi celkem zamlouvaj
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
rallik: no na foceni je stejne lepsi fotak, bratr mel N70ku a taky to bylo citlivy na svetlo. A navic me by se trocha ty odolnosti sikla, lip s odolnosti a fotakem je na tom M75 ale ten je zase draz
No nazi, no red, just pure Skinhead. "diesel je víceméně stále neslušné slovo"
Drahý? Se podívej na nějaký e-obchody, ty k700i šly setsakra dolu.....a v poměru cena a nabízený funkce je to určitě nej, já ho měl ještě nedávno a je to supr telefon, kdyby mi pan ajfelo nesehnal k750i tak bych od ní nešel....
a právě já jen volám a píšu, občas fotím a nějaký pičovinky taky sem tam použiju, já vím, to bych si mohlo koupit nokiu 3100 alez ase takovou mrdku nechcu
toitoi píše:
a právě já jen volám a píšu, občas fotím a nějaký pičovinky taky sem tam použiju, já vím, to bych si mohlo koupit nokiu 3100 alez ase takovou mrdku nechcu
a k ní foťák ten k ní mám taky
VW - Very Wonderful ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
no však ten je dobrej ale už je to moc, já jsem měl spíš napsat 3 - 3500
F.N.T (Jergi) píše:Tak jedinej telefon kterej mi kdy dělal potíže byl Siemens, takže nevim no....
siemens je mrdka to mi 2x spadnul a uz to nerozchodil ted mam k700i a jsem spokojenej parkrat uz spadnul ale nikdy se nevypnul po padu a furt slape takze bych doporucil jedine SE nebo nokii ale simense nikdy