KW navíc.
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma, Libor12, Tom_
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Na Facku obzvlasti.m.a.c píše:No asi jo protoze ja mit 140kW (a mit to cim zivit) tak jsem stastnej:) protoze mit skoro 190 konicku je prima:)Laconi píše:Spíš na plutoi.m.a.c píše:Chces litat na Mesic ???

http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
¨tojebordel píše:Na Facku obzvlasti.m.a.c píše:No asi jo protoze ja mit 140kW (a mit to cim zivit) tak jsem stastnej:) protoze mit skoro 190 konicku je prima:)Laconi píše: Spíš na pluto
Hele nevyskakuj si novacku

only Hyundai Sonata GLS 2.0i/140PS
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Jednou nas jedno Facko predjelo a to jsme tam meli okolo 220kmh(octavka) , takze Facko se 190 PS je spis letadloi.m.a.c píše:¨tojebordel píše:Na Facku obzvlasti.m.a.c píše: No asi jo protoze ja mit 140kW (a mit to cim zivit) tak jsem stastnej:) protoze mit skoro 190 konicku je prima:)
Hele nevyskakuj si novackupujcim od taty jeho Sonatu a toho tvyho golfika sezeru
![]()
http://www.odtahnito.cz <<< Půjčovna odtahového speciálu, stačí řidičák sk. B. Nejlevnější způsob převozu vozu svépomocí. Praha, ČR i zahraničí.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
A jeste auto nemam az tak za 2-3 roky. Jsem jeste moc mladej, ale okolo aut a tuningu se motam dlouho.i.m.a.c píše:¨tojebordel píše:Na Facku obzvlasti.m.a.c píše: No asi jo protoze ja mit 140kW (a mit to cim zivit) tak jsem stastnej:) protoze mit skoro 190 konicku je prima:)
Hele nevyskakuj si novackupujcim od taty jeho Sonatu a toho tvyho golfika sezeru
![]()
Po
No u mech. vstřiku je trochu problém
Začal bych asi filtrem a výfukem s kompletníma svodama,svíčky, ale moc do toho bych nerejpal 

VW golf II GT 1.8Turbo
Re: Po
Napadlo tě třeba, že už je to dávno vyřešený, když se k tomu nikdo od července nevyjádřil ?fakie vw píše:No u mech. vstřiku je trochu problémZačal bych asi filtrem a výfukem s kompletníma svodama,svíčky, ale moc do toho bych nerejpal
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm)
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
Re: KW navíc.
Já bych celou stříkačku zahodil a dal bych tam tak 800cfm čtyřkomorovej karburátorkamil píše:Zdravím všechny. Sháním radu nebo někoho kdo se vyzná v úpravě nebo spíše ve zvýšení výkonu na voze MB 2,8L mechanické výcebodové vstřikování bez řídící jednotky teť to má 140KW v základu.CHtěl bych trochu přidat na síle.Jestli víte ,poraďte.Díky KAMIL.

- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
spíš bych to zkusil odlehčit, to musí bejt těžšký jako kr*va 

Charlito: to je špatná metoda. Já bych tam dal větší motor ...
Speed kills. Drive Ford and live forever.
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
no ono když je to při 140kW líný, tak 200kW už taky až tak super nebude, no nevim, podle toho kolik to váží, ale stejně by to chtělo obojí