Bmw e30 1,6 m40 vs jakýkoliv golf 1,6
Moderátor: T-O-M
Bmw e30 1,6 m40 vs jakýkoliv golf 1,6
Zdravim všechny mám na vás dotaz když postavím vedle sebe zminované bmw a golfa na srint jak to dopadne já to tede vím ale chci někoho přesvědčit pomožte mi dík
ted jde vo to ze kdyz vezmes nuuuuu golfa jestli je naka 1.6ka nova a asi bude(ja tomuhule nehovim)Zemi píše:BMW - 1065kg/103PS = 10,33kg/PS
Golf - 870kg/74PS = 11,76kg/PS
Videl bych to jednoznacne pro BMW uz jen diky zadnimu nahonu - lepsi start...
tak vs 15let stary auto tak naky ty kobyly u e30 budou uz duchodovy
- Zemi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
CRX 1.6 16V - 900/131PS = 6,87kg/PS.jim.vw píše:Golf 1 GTi - 830kg/110PS = 7,545kg/PSZemi píše:BMW - 1065kg/103PS = 10,33kg/PS
Golf - 870kg/74PS = 11,76kg/PS
Videl bych to jednoznacne pro BMW uz jen diky zadnimu nahonu - lepsi start...

(nejen) UK (United Kingdom - Anglie) DOVOZ VOZIDEL - DÍLŮ
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
> DOVOZ - ODTAH - PROVĚŘENÍ vozidel v celé EU <
tel. 608 372 848
kolouch píše:biker :to máš pravdu stim důchodem ale jel sem po dálnici s g4 1,6 16v tuším něco přes 100 koní jel sem asi 180 ale než sem to stoho dostal to byla ale doba je to hroznej lenochod.BMW prostě vede to je jasný
Golf 1 GTi - 830kg/110PS = 7,545kg/PS
BMW - 1065kg/103PS = 10,33kg/PS
anooo BMW přece jasně vede, protože má na kapotě vrtulku a ta ho žene dopředu

Re: Bmw e30 1,6 m40 vs jakýkoliv golf 1,6
jo to bylo vtipný. tak skus porovnat vw gti a bmw M nevim nevimjim.vw píše:kolouch píše:biker :to máš pravdu stim důchodem ale jel sem po dálnici s g4 1,6 16v tuším něco přes 100 koní jel sem asi 180 ale než sem to stoho dostal to byla ale doba je to hroznej lenochod.BMW prostě vede to je jasný
anooo BMW přece jasně vede, protože má na kapotě vrtulku a ta ho žene dopředu![]()
![]()
psal si M40 vs. jakejkoli golf v 1,6 tak klídekkolouch píše:jo to bylo vtipný. tak skus porovnat vw gti a bmw M nevim nevimjim.vw píše:kolouch píše:biker :to máš pravdu stim důchodem ale jel sem po dálnici s g4 1,6 16v tuším něco přes 100 koní jel sem asi 180 ale než sem to stoho dostal to byla ale doba je to hroznej lenochod.BMW prostě vede to je jasný
anooo BMW přece jasně vede, protože má na kapotě vrtulku a ta ho žene dopředu![]()
![]()

jo to sem sice psal a souhlasim že ta 1 gti má větší výkon ,ale namám rád když někdo uráží dobrý značky a přitom uznává vw nic ve zlim to víš já uznávam pouze 2 značky opel a bmw už sem se stim narodil a bránim jejim.vw píše:psal si M40 vs. jakejkoli golf v 1,6 tak klídekkolouch píše:jo to bylo vtipný. tak skus porovnat vw gti a bmw M nevim nevimjim.vw píše:
![]()
aha oplistakolouch píše:jo to sem sice psal a souhlasim že ta 1 gti má větší výkon ,ale namám rád když někdo uráží dobrý značky a přitom uznává vw nic ve zlim to víš já uznávam pouze 2 značky opel a bmw už sem se stim narodil a bránim jejim.vw píše:psal si M40 vs. jakejkoli golf v 1,6 tak klídekkolouch píše:jo to bylo vtipný. tak skus porovnat vw gti a bmw M nevim nevim

já bmw v žádnym případě neurážim, teda jestli to že GTi jede líp je urážka (a ona i 90 koňová nonGTi je na tom papírově líp) tak teda potom sorry, ale mysel sem že chceš slyšet pravdu

sorry nechal sem se unýstTom_ píše:ty vole diskuze![]()
![]()
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
v poho , sem rad ze to priznas jakou fanousci znacky bmw myslim nemame problem priznat kdyz je jine auto silnejsi. Ja aspon ne.kolouch píše:sorry nechal sem se unýstTom_ píše:ty vole diskuze![]()
![]()

Audi Coupe Quattro
přijde pani na plastickou chirurgii, že by prý chtěla zvětšit prsa, doktor ji ukazuje několik plastik. jedničky jsou pani málo, dvojky také a když ji doktor ukazuje trojky tak to je pro ni také málo, doktor-obchodník nechce zklamat zákaznici a nechat si ujít kšeft a tak navrhne "a co kdybych vám místo trojek koz našil jedničku pr**el?"
promintě, ale tahle diskuze mi přijde hodně podobná tomuto vtipu
-nebylo řečeno jaký Golf, G1 GTi? G2 1,6, G3 1,6 s +- 60PS nebo nebo G4 1,6 105PS nebo G5 1,6 FSi 115PS
-záleží jestli ty káry jsou poladěný a nejdůležitější je kdo je řídí
podle tohoto tématu určitě
-možná by to bylo lepší zkusit, než tady debatovat o nesmrtelnosti chrousta, toť můj názor, kdyby se tady řešila otázka jak poladit 316i tak neřeknu ani popel....
promintě, ale tahle diskuze mi přijde hodně podobná tomuto vtipu
-nebylo řečeno jaký Golf, G1 GTi? G2 1,6, G3 1,6 s +- 60PS nebo nebo G4 1,6 105PS nebo G5 1,6 FSi 115PS
-záleží jestli ty káry jsou poladěný a nejdůležitější je kdo je řídí

-možná by to bylo lepší zkusit, než tady debatovat o nesmrtelnosti chrousta, toť můj názor, kdyby se tady řešila otázka jak poladit 316i tak neřeknu ani popel....
Jako vzhledem k tomu že moje předchozí auto byl Golf II s motorem G60 a před ním Golf II 1,6i KAT,zase tak jednoznačně bych to BMW neviděl. 316ka je nejslabší verze a myslím že proti G60 by neměla nejmenší šanci. Ale postavit 1,6 proti 1,6 tak myslím že se asi není o čem bavit a sportovněji založená 316 to rodinnýmu vozítku natře. Zase ale záleží proti jaký řadě Golfa to postavíš. 1 je moc stará,to by nebylo fér a III a výše už jsou zase moc nový a to by nebylo fér vůči tobě. Takže ideálně je to staré BMW E30 316i vs. starý Golf II 1,6i a stejně si myslím že budeš mít perný chvilky,vím co ta 1,6ka s tím lehoučkým autem dokáže,zejména jde-li o 3dv. Nelze nezmínit i fakt že na GII jsou nehorázně levný díly proti BMW E30 a tak stejně starý kousek bude patrně v lepší kondici páč si to majitelé mohou v klidu dovolit. Hehe to chci vidět.

BMW E21 318i M10B18 77KW '81, E36 Compact 316i M43B16 75KW '94, E65 735i N62B36A 200KW '01
no g60 bych nesrovnával to je trochu jiná kategorie no a kté 3 a 4 golfu stoho bych asi strach neměl jak sem psal 4 je hrozně líná takže na sprintu asi bez šance a jinak já to nemam v plánuto postavit na čáru jen jsem chtěl vědět jiný názor jestly si nejsem moc jistej výkonem bavceConscious píše:Jako vzhledem k tomu že moje předchozí auto byl Golf II s motorem G60 a před ním Golf II 1,6i KAT,zase tak jednoznačně bych to BMW neviděl. 316ka je nejslabší verze a myslím že proti G60 by neměla nejmenší šanci. Ale postavit 1,6 proti 1,6 tak myslím že se asi není o čem bavit a sportovněji založená 316 to rodinnýmu vozítku natře. Zase ale záleží proti jaký řadě Golfa to postavíš. 1 je moc stará,to by nebylo fér a III a výše už jsou zase moc nový a to by nebylo fér vůči tobě. Takže ideálně je to staré BMW E30 316i vs. starý Golf II 1,6i a stejně si myslím že budeš mít perný chvilky,vím co ta 1,6ka s tím lehoučkým autem dokáže,zejména jde-li o 3dv. Nelze nezmínit i fakt že na GII jsou nehorázně levný díly proti BMW E30 a tak stejně starý kousek bude patrně v lepší kondici páč si to majitelé mohou v klidu dovolit. Hehe to chci vidět.![]()
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
souhlasim s tim, že záleží kdo řídí, další věc je nejen výkon, ale i krouťák + křivka, pokud mu to zabírá v celym pásmu otáček, nebo jen u nějaký špičky
zdravim všechny příznivce BMW jsem štastným majitelem zminovaného bmw 316 m40 a musim souhlasit s kolouchem že golf 4 je mrdka líná a že i tak staré bmw by ho rozneslo na kopitech .BMW je spolehlivější a kvalitnější jak nějaké ¨wv¨nebo co to je .joo kvalita se holt nezapře
karlbmw píše:zdravim všechny příznivce BMW jsem štastným majitelem zminovaného bmw 316 m40 a musim souhlasit s kolouchem že golf 4 je mrdka líná a že i tak staré bmw by ho rozneslo na kopitech .BMW je spolehlivější a kvalitnější jak nějaké ¨wv¨nebo co to je .joo kvalita se holt nezapře

PS. to tvoje BMW by rozneslo i tak starý auto jako G1 (1974-1983)

Jsem velkým fandou BMW, ale nikdy bych nepomluvil ani VW ani Opel a NECHCI aby zde v BMW sekci vznikaly takové "namachrované" řeči.
Proto prosím karlbmw aby byl ve svých názorech mírnější, nikdo tady od BMW neni namarchovanec, který kolem sebe šíří urážky. Káždý máme svůj názor, ale názory některých vrhají špatný stín na ostatní.
-
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a vo tomhle sem ti rikal ze me sere,jim.vw píše:karlbmw píše:zdravim všechny příznivce BMW jsem štastným majitelem zminovaného bmw 316 m40 a musim souhlasit s kolouchem že golf 4 je mrdka líná a že i tak staré bmw by ho rozneslo na kopitech .BMW je spolehlivější a kvalitnější jak nějaké ¨wv¨nebo co to je .joo kvalita se holt nezapřeno ty vole ... pomalu u mě klesaj BMW fans hodně hluboko, myslel sem že to sou inteligentní lidi
to už je skoro jak oplisti
PS. to tvoje BMW by rozneslo i tak starý auto jako G1 (1974-1983)
Audi Coupe Quattro
jim.vw:už sem viděl několik tvých příspěvků v rúzných debatách a pokaždý to jsou jen takové kdy se navážíš do jiných značek chápu že uznáváš jen vw ale to neznamená že ostatní jsou horší pochopím debatu při porovnávání i mírnou hádku ale tohle je trochu blbý já sem se taky nechal unýst ale omluvil sem se a hlavně sem to přiznal. 

když se navážim tak jedině do Oplukolouch píše:jim.vw:už sem viděl několik tvých příspěvků v rúzných debatách a pokaždý to jsou jen takové kdy se navážíš do jiných značek chápu že uznáváš jen vw ale to neznamená že ostatní jsou horší pochopím debatu při porovnávání i mírnou hádku ale tohle je trochu blbý já sem se taky nechal unýst ale omluvil sem se a hlavně sem to přiznal.

a tady (když už teda někdo položi tak debilní otázku) sem chtěl jen uvýst věci na pravou míru, ale když i přes jasný fakta někdo nedokáže dopustit že by BMW bylo v něčem horší jak podřadný VW a začne se vymlouvat že G5 je moc nová, a G1 zas moc stará, takže se to vlastně nedá srovnávat a pak přijde další a zas jede svou, tak mě to docela vytáčí