pozor na ně
pozor na ně
zdravim včera 5.8 kolem 11 večer chci odjet se svým autem přjídu koukam auto otevřený říkám si asi sem zapoměl tak nastoupim ta sedačka je nějak daleko rozhlídnu se a repro ze dveří pryč a ještě pár drobností řikam si to sou ale sv....rádio bylo napůl vytažený nevym kčemu by jim bylo bez panelu tak nastartuju a vyjíždim ze dvora a koho nevidim stříbrná vectra plná cigošú tak sem zastavil a vystoupil jdu knim zmerčili me a hyjo pryč nedohnal sem je vectra 2,0 já r5 1,4 tak pozor okolo Děčína stříbrná vectra na kolech a vejfuk tuším že má stříkaný černě lemy
Re: pozor na ně
Nejsem rasista, protože cikáni nejsou žádná RASA, ale prach obyčejný svině!!!!!!kolouch píše:zdravim včera 5.8 kolem 11 večer chci odjet se svým autem přjídu koukam auto otevřený říkám si asi sem zapoměl tak nastoupim ta sedačka je nějak daleko rozhlídnu se a repro ze dveří pryč a ještě pár drobností řikam si to sou ale sv....rádio bylo napůl vytažený nevym kčemu by jim bylo bez panelu tak nastartuju a vyjíždim ze dvora a koho nevidim stříbrná vectra plná cigošú tak sem zastavil a vystoupil jdu knim zmerčili me a hyjo pryč nedohnal sem je vectra 2,0 já r5 1,4 tak pozor okolo Děčína stříbrná vectra na kolech a vejfuk tuším že má stříkaný černě lemy

svět dospělých je pro mne záhadou......
máš jednu obrovskou výhodu..... znáš jejich auto.... bych to nahlásil na policii. Ne teda ani tak kvůli těm reprákům ale aby se po těch zmrdech koukali...
usekat jim ty smradlavý haksny!
potkat někde to auto tak rozkopnu zadní světlo, prodloužim drátky od brzovýho světla a spustim je do nádrže....
usekat jim ty smradlavý haksny!
potkat někde to auto tak rozkopnu zadní světlo, prodloužim drátky od brzovýho světla a spustim je do nádrže....

Š Felicia 1.3i & BMW 328i coupe
čau to máte pravdu že to sou svi.....ale vim že když to nahlásim tak si nepomůžu protože dnešní zákony a ta korupce (na nesprávných místech)prostě je to hrůza normální člověk nemá odvolání a navíc já sem radši pro osobní pomstu to je lepší
co to bylo za Vectru?v týdnu mi nabízeli ke koupi auto,byla to stříbrná Vectra B kombi,podle zvuku motoru šlo o benzín...kdyby něco,mám na něj kontakt,vím kde se pohybujoukolouch píše:zdravim včera 5.8 kolem 11 večer chci odjet se svým autem přjídu koukam auto otevřený říkám si asi sem zapoměl tak nastoupim ta sedačka je nějak daleko rozhlídnu se a repro ze dveří pryč a ještě pár drobností řikam si to sou ale sv....rádio bylo napůl vytažený nevym kčemu by jim bylo bez panelu tak nastartuju a vyjíždim ze dvora a koho nevidim stříbrná vectra plná cigošú tak sem zastavil a vystoupil jdu knim zmerčili me a hyjo pryč nedohnal sem je vectra 2,0 já r5 1,4 tak pozor okolo Děčína stříbrná vectra na kolech a vejfuk tuším že má stříkaný černě lemy
www.aku-shop.cz baterie - akumulátory - nabíječky
A
nene byla to ačková ale dík za pomoc jinak už je to vyřízený
jako dneska na Impulsu - řidiči pozor na dálnici z Prahy na LBC stojej na x km ukraje cigáni a předstíraj závadu, nezastavujte jim! to mě fakt dostalo 

VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK
hodit po nich moloťákRudi píše:jako dneska na Impulsu - řidiči pozor na dálnici z Prahy na LBC stojej na x km ukraje cigáni a předstíraj závadu, nezastavujte jim! to mě fakt dostalo
Já bych jim rád pomohl...................do hrobu....Rudi píše:jako dneska na Impulsu - řidiči pozor na dálnici z Prahy na LBC stojej na x km ukraje cigáni a předstíraj závadu, nezastavujte jim! to mě fakt dostalo
- Kingmichal
- Kontaktovat uživatele: