pozor na ně

Ukradli vám auto nebo vykradli?

Moderátoři: Kane13, tholis

Odpovědět
kolouch
Kontaktovat uživatele:

pozor na ně

Příspěvek od kolouch »

zdravim včera 5.8 kolem 11 večer chci odjet se svým autem přjídu koukam auto otevřený říkám si asi sem zapoměl tak nastoupim ta sedačka je nějak daleko rozhlídnu se a repro ze dveří pryč a ještě pár drobností řikam si to sou ale sv....rádio bylo napůl vytažený nevym kčemu by jim bylo bez panelu tak nastartuju a vyjíždim ze dvora a koho nevidim stříbrná vectra plná cigošú tak sem zastavil a vystoupil jdu knim zmerčili me a hyjo pryč nedohnal sem je vectra 2,0 já r5 1,4 tak pozor okolo Děčína stříbrná vectra na kolech a vejfuk tuším že má stříkaný černě lemy

Kroci
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kroci »

nechtel bych ... :P

Breakthru

Re: pozor na ně

Příspěvek od Breakthru »

kolouch píše:zdravim včera 5.8 kolem 11 večer chci odjet se svým autem přjídu koukam auto otevřený říkám si asi sem zapoměl tak nastoupim ta sedačka je nějak daleko rozhlídnu se a repro ze dveří pryč a ještě pár drobností řikam si to sou ale sv....rádio bylo napůl vytažený nevym kčemu by jim bylo bez panelu tak nastartuju a vyjíždim ze dvora a koho nevidim stříbrná vectra plná cigošú tak sem zastavil a vystoupil jdu knim zmerčili me a hyjo pryč nedohnal sem je vectra 2,0 já r5 1,4 tak pozor okolo Děčína stříbrná vectra na kolech a vejfuk tuším že má stříkaný černě lemy
Nejsem rasista, protože cikáni nejsou žádná RASA, ale prach obyčejný svině!!!!!! :pistolnik:
svět dospělých je pro mne záhadou......

ondrais

Příspěvek od ondrais »

máš jednu obrovskou výhodu..... znáš jejich auto.... bych to nahlásil na policii. Ne teda ani tak kvůli těm reprákům ale aby se po těch zmrdech koukali...

usekat jim ty smradlavý haksny!

potkat někde to auto tak rozkopnu zadní světlo, prodloužim drátky od brzovýho světla a spustim je do nádrže.... :?:
Š Felicia 1.3i & BMW 328i coupe

Jardafox
Moderátor

Příspěvek od Jardafox »

na místě střílet
Fiat Panda 1.2 >> AR 155 2.0 TS >> BMW E30 318i >> AR Giulietta 2.0 TD >> Ford Sierra 2.0i DOHC >> Saab 9000 CSE 2.0t >> AR 164 2.5 TD >> Ford Sierra 2.0i >> Lancia Lybra 2.4jtd

kolouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolouch »

čau to máte pravdu že to sou svi.....ale vim že když to nahlásim tak si nepomůžu protože dnešní zákony a ta korupce (na nesprávných místech)prostě je to hrůza normální člověk nemá odvolání a navíc já sem radši pro osobní pomstu to je lepší

T4
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od T4 »

kolouch píše:zdravim včera 5.8 kolem 11 večer chci odjet se svým autem přjídu koukam auto otevřený říkám si asi sem zapoměl tak nastoupim ta sedačka je nějak daleko rozhlídnu se a repro ze dveří pryč a ještě pár drobností řikam si to sou ale sv....rádio bylo napůl vytažený nevym kčemu by jim bylo bez panelu tak nastartuju a vyjíždim ze dvora a koho nevidim stříbrná vectra plná cigošú tak sem zastavil a vystoupil jdu knim zmerčili me a hyjo pryč nedohnal sem je vectra 2,0 já r5 1,4 tak pozor okolo Děčína stříbrná vectra na kolech a vejfuk tuším že má stříkaný černě lemy
co to bylo za Vectru?v týdnu mi nabízeli ke koupi auto,byla to stříbrná Vectra B kombi,podle zvuku motoru šlo o benzín...kdyby něco,mám na něj kontakt,vím kde se pohybujou
www.aku-shop.cz baterie - akumulátory - nabíječky

kolouch
Kontaktovat uživatele:

A

Příspěvek od kolouch »

nene byla to ačková ale dík za pomoc jinak už je to vyřízený

Rudi
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rudi »

jako dneska na Impulsu - řidiči pozor na dálnici z Prahy na LBC stojej na x km ukraje cigáni a předstíraj závadu, nezastavujte jim! to mě fakt dostalo :lol:
VW - Very Wonderful
ALUSADY.CZ - originální alu kola na Váš vůz
Dovoz vozidel, odtahy z celé EU, STK

Mazety

Příspěvek od Mazety »

Rudi píše:jako dneska na Impulsu - řidiči pozor na dálnici z Prahy na LBC stojej na x km ukraje cigáni a předstíraj závadu, nezastavujte jim! to mě fakt dostalo :lol:
hodit po nich moloťák

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Rudi píše:jako dneska na Impulsu - řidiči pozor na dálnici z Prahy na LBC stojej na x km ukraje cigáni a předstíraj závadu, nezastavujte jim! to mě fakt dostalo :lol:
Já bych jim rád pomohl...................do hrobu....

habitat3
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od habitat3 »

njn jsou to mrdky...polejt jim xich kyselinou je malo.... :roll:

Kingmichal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kingmichal »

Ale musi se nechat ze ses borec! Ja bych k plnymu autu cikanu nesel! :nono:
Alfa Romeo 156 2.0TS 114KW :lol:

Laconi
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Laconi »

Kingmichal píše:Ale musi se nechat ze ses borec! Ja bych k plnymu autu cikanu nesel! :nono:
Co ty víš, třeba měl v ruce nějakou flobertku :D

Odpovědět

Zpět na „Ukradeno“