Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
To je jedno a to samýJuraj.BK píše: jaká je rozdíl mezi Napájecím napětím ten je tech 12-16V a Vstupním napětím ?
jj dám si na to bacha. je to taky dobrá úvaha.Jezo píše:Ten integrac co mas na tom chladici (IC3)je TDA1562q tento integrač je dost haklivy NA SKRAT tak davaj pozor!!! ja som odpalil asi 3 kuski tohto TDAčka a nieje moc lacne 1 ks asi 450sk pred 3rokmi teraz neviem .Inak od tohoto zapojenia nečakaj nejake zazraky na noje pomeri nic moc . A na ten vstup REMOTE musis ked budes mat zosik napojeny na 12V z autobaterky priviest este zvlast 12v z baterie aj tenuckim kablikom to funguje ako vypinac to vyved niekde do predu auta az to mozes to s tym zapnut ked to das na vypinac .
, ale já to udělám asi tak že udělám si to na to autoradio a i s vypínačem když budu mít toho dunění dost tak si to jednoduše vypnu a budu poslouchát mormálně na 2 pásmácích. Takhle to je asi optimální.Georgeos píše:No bude to za málo peněz ještě míň muziky ale REMOTE bych dal na rádio. Sepne to pak zesík pouze když je zanutý rádio.Je to lepší. Pokud máš pak zároveň rádio zapojený na spínací skříň tak se nemusíš bát že něco zapomeneš vypnout. Vyndáš klíček, to ti vypne rádio a vyplý rádio odstaví zesík. Pohoda.
Čau je hraje good mám to zatím napojený na pc na sub. zesilovač s vyvybkou. Sine jen max. príkon 15 W, ale ještě není na půl a sousedi už votravujou jsem celkem zvědavej jak ti bude hrát s tím autozesakemCelica2.0GTI píše:No když jsem viděl to čemu říkáš sub nemyslím si že bys toho dunění měl mít dost.
Díkeeec.Dave0401 píše:tak zacinal skoro kazdy....
nastesti jsem uz vyrostl, ale preju hodne uspechu a hlavne at jsi TY spokojeny...![]()
tak som tu a ako elektrotechnik sa zaapojimJuraj.BK píše:Můžu se ještě zeptat? Co je to napojení stand-by, nebo přez "výkoný vypínač"?
v nadpise je "ELEKTRONICI SEM !!!" nie "NAPIS AJ KED NEVIES". tymto by som ti odporucil stranku www.alldatasheet.com (aj vsetkym ktorych elektronika zaujima) kde najdes katalogy k mnozstvu suciastok. tam si najdi TDA 1562Q a precitaj si nieco o nom, predtym nez nieco napises...cenda píše:o tech udajich vykonu bych velice silne pochyboval, mozna tak na tech hornich 16V a to s prisernym skreslenim.
vsetci pisu ze max vykon je zavadzajuci a ty ho uvedies? porovnaj THD 0.5% 55W s beznym radiom. tam odhadujem co sa vravi sinus cca 20-25W pri podobnom THD ako tych 55W tu 1562ky, co je cca dvojnasobny vykon oproti kanalu slusneho radia, co je myslim pocutelny rozdiel... hm...bavime sa tu ci ma nieco 20 alebo 50W pricom tu vecsina mate vykony s 1 nulou navyseCenda píše:70W s THD 10%. Sorry, ale...