Tohleto nebude jednoduchý. Trochu mně iritují otázky typu "co od toho čekáš". Je vcelku jisté, že vylepšení zvuku, které je ovšem limitováno částkou a to vždycky bez ohledu na její výšku. Nechci se nikoho dotknout ale fakt jsem ještě nepotkal člověka, který by primárně chtěl bomby v autě a naprosto ho nezajímaly ostatní reproduktory. Vždycky stavím na vyváženosti a jestliže je limit 10.000,- doporučil bych jen výměnu reproduktorů a doplnění basů. Free Air v tomto případě opravdu ne. Ani ne tak kvůli autu. Dobrý Free Air zahraje i v oktávce jenže se nevejdeš do limitu.
Viděl bych dvě řešení. Výměna reproduktorů je jasná. Basy můžeš získat buď doplněním zesilovače a bedny nebo malým aktivním subwooferem. Bedna nude překážet a je jen otázka jak často ji budeš potřebovat vyndavat. Určitě by mně to otravovalo obden nebo ob dva. Demontáž je jednoduchá ale sám si musíš rozhodnout jestli je to snesitelné řešení. Určitě bych nechtěl tahat bednu 3x týdně do pátého patra paneláku.
Druhým řešením je malý aktiv pod sedadlo. Dost dlouho jsem je podceňoval, pravověrné hip hopové nebo techno basy neumí ale na doplnění spektra jsou velmi slušné a hlavně nejsou až tak drahé. Je také třeba si uvědomit, že se zadaný limit sníží o částku na kabely a na úpravu dveří tak, jak píše Fancarhifi. Ta je skutečně u oktávky nutná. Na samotný nákup komponent tak zbude nějakých 8 až 8,5 tisíce. Další věcí je to, že jestliže se vymění repráky za nějaké 3,5 až 4 tisíce zbude na basy cca 4 až 5 tisíc. To není mnoho a znamená to obrovské kompromisy ve výkonu i kvalitě. Pokud nejde o příliš velké nároky na hlasitost a mají být reprodukovány všechny žánry připadne mi řešení s malým aktivem přímo v kabině velmi solidní.
Teď musím jít něco pracovat tak se tomu budu moct věnovat později. Případně mi můžeš poslat mail (
autoaudio@seznam.cz) a popitvám se v tom.