Kucí, potřebuju poradit s pneu. Ještě letos bych chtěl koupit nějaký elektrony, 15" a jako pneu sem si vybral tyhle Yokohamy v rozměru 195/50 R15, cena se pohybuje kolem 1730,- Kč. Co myslíte, jsou to dobrý pneu? Líbí se mi u nich ten dezén, ale důležitější je kvalita tak se ptám jestli je někdo nezná nebo s nima nemá zkušenosti, díky
Víš co?? Ber to tak, že v téhle a podobné cenové relaci zas takové rozdíly v kvalitě nejsou. Někdy za vyhlášenou značku stejné kvality, jako jsou ty tvoje zaplatíš mnohem víc. Platit za značku, to platí v každém obchodě. Kdybys chtěl o třídu lepší kvalitu, tak taky o třídu připlatíš. Uvědom si, kolik toho najezdíš, jakým stylem jezdíš a pak přijdeš na to, že jsou to dostačující gumy. Měj se.
Když budeš jezdit jako prase, tak sjedeš stejně všechny.
A já sem loni kupoval Pirelli P6000 v tomhle rozměru za 1500kč/kus.
Takže se daj sehnat i lepší za docela slušnou cenu.
yokohama (japonsko)je sportovní značka a oriemtuje se především na tunery a dělá taky pneu pro soutěže a pro historický soutěže.ty gumy jsou dobrý ale najedeš na nich o hodně mín než na normálních.toje asi všechno.
stejně se to říci v případě toyo nebo falken
kamos ma na shade nizkoprofilovy yokohamy, asi nejakej vyssi model cena 1kusu 4000 (jinej vzore nez tenhle, je to jen takova cikcak sachovnice). jsou to 13/185/45 a uz je ma druhou sezonu a nejde to na sjeti poznat, drzej uplne neskutecne i na vode...nejdou utrhnout, prohrabnout
Volkswagen Jetta Mk2 Coupe US&A 2.0 16V ABF ... reconstruction Volkswagen Bora Variant 1.9TDI ARL ... daily
Hele, kdyz tu resime ty gumy tak mati by na corsu potrebovala naky univerzaly (pres zimu jezdi jen v Praze, takze investice do zimaku nema smysl. Nasel sem tyhle univerzaly, myslim ze by to slo ne? Nebo sou k nicemu a v lete budou stat za hovno stejne jako v zime.....
Jedny z tehlech - ty vlevo sou v 16" za cca 2800,-
amogh píše:sracky to nebudou zadnej mega zazrak taky ne ale na Micheliny, GoodYeary apdo asi nemas ne
ale pockej mam dojem ze renocar mel v kaci Pirelli Zero Nero za podobnou cenu
pirelka u me neobstaly nedrzi a ty yokohamy lepe drzi a byly levnejsi a vydrzely stejne myslim ze pro sportovni podvozky a sportovni jizdu jsou lepsi jine znacky na obyc jizdu. ale kazdy ma zkusenosti jine jelikoz ma jiny druh vahu a vykon vozidla kazdy si musi najit to co mu vyhovuje a nikdo nema pravo rict ze je tohle nebo vono na hovno a tohle je lepsi nez tamto
radek28 píše:yokohama (japonsko)je sportovní značka a oriemtuje se především na tunery a dělá taky pneu pro soutěže a pro historický soutěže.ty gumy jsou dobrý ale najedeš na nich o hodně mín než na normálních.toje asi všechno.
stejně se to říci v případě toyo nebo falken
falken je šit, hovno drží a hovno vydrží
ale je dobrý na drifty
Trochu se tomu věnuju. Ne sice jako zkušební jezdec, ale mám pneuservis, a tak občas koukám na recenze.
Určitě sportovní pneu pirelli zero nero, bridgestone re 050A nebo supr je pirelli zero corsa " asi jedno z nejlepší co se dá sehnat". Ale dělají se tuším až od 17.
amogh píše:ja sem neco takovyho snad ale nerek ze?
jinak se chytas 2,5 roku staryho prispevku
nevim cele jsem to necetl promin jestli jsem se te dotkl ale ja jsem rikal muj nazor na to a ten se nemeni takze jsem proste reagoval na prispevek a ani jsem se nedival na stari