A ještě jeden dotázek: je lepší dát místo středového tlumiče jen trubku nebo rezonátor?
Dejf
Moderátoři: Fáboš, Bohuš, Kane13, Ritchma
tak nejlevnejsi asi pruziny kamos davaj na svoji H&R tusim.jinak urcite trubka...ale to je podle kazdyho vkusu ja nemam rad kdyz auto rve jak blazen...trubka ten zvuk lehce zduniDejwis píše:Ahoj všem, mám delší dobu Felicii. Dělám na ní pár věcí, něco už mám a něco budu dělat, ted jsem tak přemýšlel o snížení, potkal jsem kámoše, viděl Feldu, a říkal že by se jí hodilo snížit, to jsem taky věděl, tak se ptám: co je nejlepší a nejrychlejší a nejjednodušší na snížení Feldy? Tak o 5cm? Hodit nějakej link na pružiny nebo nějaké tipy co kdo máte.... Díky
![]()
A ještě jeden dotázek: je lepší dát místo středového tlumiče jen trubku nebo rezonátor?
Dejf
GReddy píše:tak nejlevnejsi asi pruziny kamos davaj na svoji H&R tusim.jinak urcite trubka...ale to je podle kazdyho vkusu ja nemam rad kdyz auto rve jak blazen...trubka ten zvuk lehce zduniDejwis píše:Ahoj všem, mám delší dobu Felicii. Dělám na ní pár věcí, něco už mám a něco budu dělat, ted jsem tak přemýšlel o snížení, potkal jsem kámoše, viděl Feldu, a říkal že by se jí hodilo snížit, to jsem taky věděl, tak se ptám: co je nejlepší a nejrychlejší a nejjednodušší na snížení Feldy? Tak o 5cm? Hodit nějakej link na pružiny nebo nějaké tipy co kdo máte.... Díky
![]()
Dejf
?? co mas ty sportovce?Fiesta píše:GReddy píše:tak nejlevnejsi asi pruziny kamos davaj na svoji H&R tusim.jinak urcite trubka...ale to je podle kazdyho vkusu ja nemam rad kdyz auto rve jak blazen...trubka ten zvuk lehce zduniDejwis píše:Ahoj všem, mám delší dobu Felicii. Dělám na ní pár věcí, něco už mám a něco budu dělat, ted jsem tak přemýšlel o snížení, potkal jsem kámoše, viděl Feldu, a říkal že by se jí hodilo snížit, to jsem taky věděl, tak se ptám: co je nejlepší a nejrychlejší a nejjednodušší na snížení Feldy? Tak o 5cm? Hodit nějakej link na pružiny nebo nějaké tipy co kdo máte.... Díky
![]()
Dejf![]()
tak ja teda nevim, ale kdyz sem mel nove udelanej vejfuck a moc to rvalo tak sem tam prave misto trubky dal doprostred pruchozi stredovej tlumic(rezonator) a auto vyrazne ztichlo v celim spektru otacek, z cehoz usuzuji, ze je to presne naopak nez si napsalGReddy píše:?? co mas ty sportovce?Fiesta píše:GReddy píše: tak nejlevnejsi asi pruziny kamos davaj na svoji H&R tusim.jinak urcite trubka...ale to je podle kazdyho vkusu ja nemam rad kdyz auto rve jak blazen...trubka ten zvuk lehce zduni![]()
ja akorat rikam ze rezonator je picovina pac pak to auto rve jak kdyby melo 200 koni a pritom to tak neni...trubka misto tlumice je dobra v tom ze auto v malych otackach nerve jak ja nevim co a zaroven ma prijemnej zvuk(jakoze autor chce asi prijemnej zvuk) tak nevim co mas za problem
s tim podvozkem souhlas....na feldu HPčkaFiesta píše:pokud snížit feldu tak jedině HPčkama...rada nad zalato..věř mi. Já koupil HP&Sporting za 12 000,- přímo od výrobce. Podvozek kde si seřizuješ výšku pružiny tudíš i výšku snížení.
jinak co se týče úpravy motoru,sání a výfuku:
Bylo by dobrý napsat co máš za motorizaci, v jakým stavu je atd atd...
takže popořádku...Dejwis píše:Díky všem, no motorově jí mám v pohodě (88000km), je to 1.3 Bosch, chci tam dát filtr Green, ale myslim že lepší jak pro vzhled a učel je vyvést filtr jako to je u 1.6Mpi, tedy před nárazník. Výfuk mám zatím normál : parohy, katík, střední tlumič a na konci sportovní tlumič (akorát pěknej zvuk, když je zahřátej krásně zvučí, při podřazování si jakoby postřeluje ) - když dám místo středového ten rezonátor, bude zvuk hlasitější a jakoby víc výrazný? Zatím díky, pak se zeptám dále
Podvozek jedině HPsporting mám to na fávu,dal sem to o 8cm dolů a super.Dejwis píše:Ahoj všem, mám delší dobu Felicii. Dělám na ní pár věcí, něco už mám a něco budu dělat, ted jsem tak přemýšlel o snížení, potkal jsem kámoše, viděl Feldu, a říkal že by se jí hodilo snížit, to jsem taky věděl, tak se ptám: co je nejlepší a nejrychlejší a nejjednodušší na snížení Feldy? Tak o 5cm? Hodit nějakej link na pružiny nebo nějaké tipy co kdo máte.... Díky
![]()
Dejf
O těch osm cenťáků to jde rovnou nebo se tam musej dodělávat další úchyty?Butcho píše:Podvozek jedině HPsporting mám to na fávu,dal sem to o 8cm dolů a super.Dejwis píše:Ahoj všem, mám delší dobu Felicii. Dělám na ní pár věcí, něco už mám a něco budu dělat, ted jsem tak přemýšlel o snížení, potkal jsem kámoše, viděl Feldu, a říkal že by se jí hodilo snížit, to jsem taky věděl, tak se ptám: co je nejlepší a nejrychlejší a nejjednodušší na snížení Feldy? Tak o 5cm? Hodit nějakej link na pružiny nebo nějaké tipy co kdo máte.... Díky
![]()
Dejf
Na Hápéčkách je sistém snižování drážkamy, takže chceš si snížit auto? musíš si udělat další drážky nebo si nechat vytočit hlubší mysky.Ritchma píše:O těch osm cenťáků to jde rovnou nebo se tam musej dodělávat další úchyty?Butcho píše:Podvozek jedině HPsporting mám to na fávu,dal sem to o 8cm dolů a super.Dejwis píše:Ahoj všem, mám delší dobu Felicii. Dělám na ní pár věcí, něco už mám a něco budu dělat, ted jsem tak přemýšlel o snížení, potkal jsem kámoše, viděl Feldu, a říkal že by se jí hodilo snížit, to jsem taky věděl, tak se ptám: co je nejlepší a nejrychlejší a nejjednodušší na snížení Feldy? Tak o 5cm? Hodit nějakej link na pružiny nebo nějaké tipy co kdo máte.... Díky
![]()
Dejf