Jakej mobil na dvě SIMky???
Moderátor: Rudi
- Fiesta
- Kontaktovat uživatele:
Jakej mobil na dvě SIMky???
Mám menší prosbu. protože se v tomto ohledu nějak extra nevyznám, potřeboval bych radu jaká jemožnost sehnat na našem trhu mobil jenž by umožňoval používat 2 SIM karty...Kdysi jsem o něče,m slyšel, ale je to tak rok....Dík za rady.
VW PASSAT B5
- kujon
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jakej mobil na dvě SIMky???
čéče na 2 SIMky? O ničem takovym nevim, v minulosti byly adaptéry na několik sim, ale že by to přímo podporoval nějakej telefon už z výroby, o tom nevim.
Pug 106 S16 - splašená francouzská krabička 
A také něco většího německého.

A také něco většího německého.
byl to sagem, ale stejně to fungovalo tak, že vždy byla aktivní jen jedna sim, to samé dosáhneš tím, že si necháš naklonovat sim a pak se mezi nima přepínáš 

TOYOTA CELICA ST165 & ST205
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
no sem ted na mobilmanii nekde cetl clanek jak ty sim orezali z tech plastu,dali k sobe a pak telefon jel na 2sim zaroven,ale za prve bych to se svou sim neriskl a za druhe,kdo vi jak a jestli to vazne funguje...
Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4
to se mě zdá jako pěkná hovadina teda...sotomaior píše:no sem ted na mobilmanii nekde cetl clanek jak ty sim orezali z tech plastu,dali k sobe a pak telefon jel na 2sim zaroven,ale za prve bych to se svou sim neriskl a za druhe,kdo vi jak a jestli to vazne funguje...

Přece ty kontakty musejí sedět na celou plochu sim a ne že se vedle ní vleze ještě jedna a každá dosedá 1/2 plochy na kontakty

Audi A3 8L, 1.9TDI
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
HUMMER - Like nothing else
Smyk překvapí pouze toho, kdo v něm právě není...
- sotomaior
- Kontaktovat uživatele:
jak pisu taky jim to moc nezeru...Hans píše:to se mě zdá jako pěkná hovadina teda...sotomaior píše:no sem ted na mobilmanii nekde cetl clanek jak ty sim orezali z tech plastu,dali k sobe a pak telefon jel na 2sim zaroven,ale za prve bych to se svou sim neriskl a za druhe,kdo vi jak a jestli to vazne funguje...![]()
![]()
Přece ty kontakty musejí sedět na celou plochu sim a ne že se vedle ní vleze ještě jedna a každá dosedá 1/2 plochy na kontakty

Škoda Octavia 1.9TDIFUN 4x4