http://www.macaudio.cz/repro/premium_s213.html
dik
Moderátoři: Bohuš, Kane13, Dacan
ne e, v sérii je to 13cmCelica2.0GTI píše:No ale felda má v serii 160mm ne?
Zejtra to nafotim a pošlu i s interierem, je to ve vystavbe, takže vzhled je 70% a funkčnost 95%ondrasic@ píše:jsem si odfrknul, ale stejne si to zejtra premerimjasne ze je zajem, sup sem s tema fotkama.... klido i uplne dodelany a osazeny....
hoď ty fota tady prosím prosím taky potřebuju inspiraciOXiDE.cz píše:Zejtra to nafotim a pošlu i s interierem, je to ve vystavbe, takže vzhled je 70% a funkčnost 95%ondrasic@ píše:jsem si odfrknul, ale stejne si to zejtra premerimjasne ze je zajem, sup sem s tema fotkama.... klido i uplne dodelany a osazeny....
hele, návod na to byl v Tuning magazine, ale je to asi 3 čísla zpět.ondrasic@ píše:moc pekny (uz se tesim az to dodelas a pochlubis se nam tu s paradnim vysledkem). a uplne jsem cumel na ten monitor, to jako klobouk dolu
![]()
jen tak nahodou, nemas prebytecne udelany takovy ty laminatovy trojuhelnicky na vysky na sloupek? nevim totiz jak je udelat.... nebo treba navod? nechci totiz predelavat dvere kvuli vyskam, tak je soupnu na sloupek
Časák mam a kouknu se ti po něm.ondrasic@ píše:nemas nahodou ten casak? nebo nevis presne jaky to bylo cislo?
no jo, kdyz nad tim tak premejslim, tak PDA je zrejme lepsi volba.... jen jestli ti vrati penize, vsichni prodejci se cukaj kdyz je maj vracet. to ti radsi daj kus za kus....
taky premyslim o par novejch plastech a nevis na kolik vyjde novej lak? zatim jsem se nikde neptal, tak nevim ani orientacne. ale nechci do toho nacpat hodne penez, protoze behem pristiho roku (doufam) pujde do sveta.... tak aby to melo vubec cenu...
tak to s tou lestenkou vyzkousim, snad to pomuzeOXiDE.cz píše:Časák mam a kouknu se ti po něm.ondrasic@ píše:nemas nahodou ten casak? nebo nevis presne jaky to bylo cislo?
no jo, kdyz nad tim tak premejslim, tak PDA je zrejme lepsi volba.... jen jestli ti vrati penize, vsichni prodejci se cukaj kdyz je maj vracet. to ti radsi daj kus za kus....
taky premyslim o par novejch plastech a nevis na kolik vyjde novej lak? zatim jsem se nikde neptal, tak nevim ani orientacne. ale nechci do toho nacpat hodne penez, protoze behem pristiho roku (doufam) pujde do sveta.... tak aby to melo vubec cenu...
PC je lepší jak PDA. Pda má malej displej.
To vrácení peněz je v poho, jednomu členovi TF je tušim budou vracet.
Lak mam naplánovanej za 15-20 000 - chci i mototvej prostor. Jestli chceš auto prodat, tak si kup leštěnku na starý laky - ta ten lak obrousí a dodá mu lesk, já to vzal jen tak zběžně a vydrželo to pěkně lesklý cca půl roku, teď už to nemá takovej lesk, ale je to lepší než původně.
OXiDE.cz píše:skener mam v práci, takže nejdřív v pondělí, ale je to docela jednoduchý
sorry, úplně sem na to zapomněl, du to hned najít, stydim se.ondrasic@ píše:OXiDE.cz píše:skener mam v práci, takže nejdřív v pondělí, ale je to docela jednoduchý
OXiDE.cz píše:sorry, úplně sem na to zapomněl, du to hned najít, stydim se.ondrasic@ píše:OXiDE.cz píše:skener mam v práci, takže nejdřív v pondělí, ale je to docela jednoduchý
tak sem projel asi 15 časáků a nemůžu to najít, ale podle mě je to někdy okolo prázdninondrasic@ píše:OXiDE.cz píše:sorry, úplně sem na to zapomněl, du to hned najít, stydim se.ondrasic@ píše:
par jsem jich prolistoval, ale taky jsem nenasel... jak jsi na tom ty?OXiDE.cz píše:tak sem projel asi 15 časáků a nemůžu to najít, ale podle mě je to někdy okolo prázdninondrasic@ píše:OXiDE.cz píše:sorry, úplně sem na to zapomněl, du to hned najít, stydim se.
budu to hledat dál