Nazdarek vsichni! Mam jeden docela velky problem : mam felicii a kopil sem si na ni sportovni vyfuk, ale po jeho nainstalovani se objevil jeden zasadni problem a to, ze vyfuk pri jizde boucha zespoda do kapoty . Chtel jsem se teda poptat jestli existuje treba delsi gumovy drzak nez origo, nebo nejaky zajimavy napad na reseni tohoto problemu. Dekuji za smysluplne odpovedi
723530 píše:Nazdarek vsichni! Mam jeden docela velky problem : mam felicii a kopil sem si na ni sportovni vyfuk, ale po jeho nainstalovani se objevil jeden zasadni problem a to, ze vyfuk pri jizde boucha zespoda do kapoty . Chtel jsem se teda poptat jestli existuje treba delsi gumovy drzak nez origo, nebo nejaky zajimavy napad na reseni tohoto problemu. Dekuji za smysluplne odpovedi
Pokud jsou nějaký kovový držáky na výfuku, pouvažuj o jejich případným přihnutí, mnohdy stačí poupravit jen o kousek a je po problému.
Apropo - výfuk bouchá do kapoty ? To ti ho možná namontovali na nějaký špatný místo, většinou lidem bouchá zespoda do karoserie
Toyota Supra 2.5 twin turbo (208 kW/360 Nm)
Lexus RX400h 3.3 VVTi '06 (205 kW/418 Nm)
Lexus NX300h 2.5 Hybrid '16 (145 kW/207 Nm)
Lexus IS200 2.0 VVTi (115 kW/200 Nm) "Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
co dat drzak z mekci gumy?ja resil opacny problem,sportovni vyfuk byl mnohem tezsi tak se na seriove gume nebezpecne blizil zemi,hodil sem tam tvrdsi a bylo po problemu...
Beaver píše:Apropo - výfuk bouchá do kapoty ? To ti ho možná namontovali na nějaký špatný místo, většinou lidem bouchá zespoda do karoserie
Tomu se taky podivuju . Kam to teda mlátí? Do dna kufru? Do nárazníku? Jinak samozřejmě bude lepší upravit závěs, než to věšet na dlouhou měkkou gumu, která dá výfuku zbytečnou volnost pohybu.
Beaver píše:Apropo - výfuk bouchá do kapoty ? To ti ho možná namontovali na nějaký špatný místo, většinou lidem bouchá zespoda do karoserie
Tomu se taky podivuju . Kam to teda mlátí? Do dna kufru? Do nárazníku? Jinak samozřejmě bude lepší upravit závěs, než to věšet na dlouhou měkkou gumu, která dá výfuku zbytečnou volnost pohybu.
tak tam hodis ty kovove packy a upravis tim max proves....
Jej no jasne i mala chybicka se nekdy vbloudi , samozrejme tam melo byt napsano ze "boucha zespod do karoserie" psal sem to pozde vecer no
723530 píše:Nazdarek vsichni! Mam jeden docela velky problem : mam felicii a kopil sem si na ni sportovni vyfuk, ale po jeho nainstalovani se objevil jeden zasadni problem a to, ze vyfuk pri jizde boucha zespoda do kapoty . Chtel jsem se teda poptat jestli existuje treba delsi gumovy drzak nez origo, nebo nejaky zajimavy napad na reseni tohoto problemu. Dekuji za smysluplne odpovedi
JEN JSEM HO TROŠKU NATÁHNUL A ŠEL TAM.. STĚŽKA ALE ŠEL